Egyszeruen nem hiszem el ezt az Intezo vs Total Commander vitat!
A legmeglepobb az egeszben, hogy nehanyotokat ismerlek is - felnott emberek vagytok, es szinte gyerekek modjara marakodtok, hogy milyen szar a masik altal hasznalt file kezelo rendszer.
Biztos vagyok benne, hogy megszokas kerdese is, en peldaul az intezot nem szeretem, evek ota TC-t hasznalok. Filekezelesre, ftp-zesre, ki- es becsomagolasra, darabolasra, minden ilyen dologra. Nekem EZ sokkal atlathatobb. Intozo szamomra nehezkes, a masolas-beillesztgetes, ossze-vissza lapozas.
A cegnel is TC-t hasznaltam - eddig. Most jott a kozponti "rendelet", hogy minden "nem tiszta" dolog le kell menjen. IT pucolt, most mar csak intezo van, jogosultsagunk meg semmi, semmit nem telepithetunk fel :(
Ugyhogy "szivok" az intezovel, (szamomra ez szivas, igen!), mert alig ismerem, es itt a halozati meghajton, ahol dolgozunk, szazaval vannak a konyvtarak, egymasban, es ha egy pl negyedik alkonyvtarban levo munkamhoz akarok eljutni, szinte kilometereket lapozhatok fel-le. Ez csak egy pelda, mindez szamomra egyszerubb volt a TC-vel.
De a lenyeg: nem lamazok ezert senkit, mert igazan ez szurta a szememet irasaitokban, hogy ha valaki mas hasznal, akkor az mar bena, meg lama, meg amator.