Úgy sincs új rész, akkor mehet a picit offtopik ;]
Szóval neki a film van darabolva, az .avi (vagy egyéb formátum), és nem a 20-30db rar/zip amiből lesz a 350mb-s avi vagy egyéb végeredmény. Neki a végeredmény egy részekre bontott avi. Ennek így nemtudom mi értelme van, hiszen nem elterjedt a dolog, általában a 15/50mb-s zip/rar fileokként szokás, aztán abből kicsomagolva lesz az egybefüggő "egész".
A modemet csak ellenpéldának hoztam fel, Hunnenkoenig mondatára. Tudom hogy semmi köze a sorozathoz, de el nem tudjátok képzelni mekkora düh és méreg áramlik az ilyen kijelentések után az "ereimben". Mert Hunnenkoenig mondhatja ezt bátran, semmi köze a dolgokhoz, de sajnos ugyanezt a szart mondja a matáv is: ahol van adsl, ott megduplázzuk a sávot, ahol nincs, ott meg modemezzenek havi 20-30.000 FTért. Sőt, még utolsó modemes szobrát is felépíti a UPC, és mostanság már nyugdíjas mamákkal is reklámozzák az adsl-t, "mert olyan nincs hogy neked nincs", vagymiafene. (ide most egy három soros káromkodás jön). Szóval ez csak az én hülyeségem, és elnézést érte, de egyszerűen nem tudom az ilyen mondatokat figyelmen kívül hagyni. Erre szokott jönni a válasz: költözz el. Akkor általában ráborítom az asztalt ;]
És erre mondtam, hogy még modemmel is lejön 2-3 nap alatt a teljes film a 00-07 időszakban, ezért sem értem én sem, hogy miért van több részbe vágva az avi.