-
na kis szunet az Oblivionban, es megneztem a lost19et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Erdekes, hogy a kutya pont abban a reszben tunik fel a szinen, ujra, amikor visszajon a mikigyerek. Oke hogy eddig is ott volt, de szinte egyetlen kepen sem szerepelt - ha jol emlexem nem nagoyn lattam - igy gondolom nem veletlen az ujboli megmutatasa. Meg akkor is, ha ez illett a "tarsak" dramaturgiai reszbe, az egyedulallo Sawyer miatt.
- Sawyer felelmetes a hasonlataival, szinte nincs olyan elo vagy halott "celeb", akihez ne hasonlitott volna valakit a 2 honap alatt ;]
- Miki feltunese meg roppant bargyu huzas, amennyiben "tudatos". De mivel ekkora ongolt csak nem rugnak a sracok, biztos hogy lesz valami simli a dologban.
- Kate es Jack? Hat nemtudom, minden tortenetbe kell egy szerelmi szal, az ilyen baromsagok marmar kotelezoek. Azt meg egyszeruen nem ertem, hogy miert kerulgeti egymast ennyire a ket jomadatr egy "lakatlan" szigeten, civlizaciotol tavol. Ennyire azert nem felszeg es pipogya egyik sem, ezt lehetett mar latni a sajat flashbackjukben.
- Rose tortenete pedig kivalo volt. Nemtudom mi az unalmas benne. Talan azok mondjak, akik tenylegesen Rose&Bernardra koncentraltak, es nem az egesz tortenetre. Szerintem fontos volt ezt igy elmagyarazni.
- Kate nenenk, a nagy turazo, Sayid es Locke utan a legjobb nyomolvaso egy egyszeru kis csapdat ilyen szinten benez - hat ez nocomment. De Jack batyank lovese sem, ami miatt John Wayne is elszegyelte magat odafenn.
- Az ilyen elletmanyok megmagyarazzak szerintem a francia tyuk vadiuj cipojet, amit kb fel eve magyarazok. Persze lehet sima rendezoi baki is ;]
- Henry pedig kivalo szinesz, legalabbis az arcmimikaja kivalo.
- Locke nemtudom pontosan mit is akar rajzolni az ajton latott abrabol, de csodalkozom hogy nem tunt fel neki, hogy az abrak az ajton es az egyszer mar majdnem vegzetes execute soran felbukkano abrak az "oraban" megegyeznek. Vagy legalabbis asszem. Ez csak tipp.
- Es a kedvencem, hogy mindenki ugy beszel Jinnek, 2 honap utan is, mintha ertene szerencsetlen. Tetszett az a resz, amikor Jin szemen (fulen) keresztul hallottuk a lakokat. Szoval jol elvannak vele... :D
Ennyi hirtelen. Jo kis resz volt, nekem tetszett.
Hany resz van a szunetig?