Szóval szerintem ez a Hurley-s rész sem illett a soroztba.Az írók úgy látom egyre inkább egy elborultabb pesszimista hangulatott céloznak meg.Legalábbis nem tudom mire vélni, hogy Charlieból aki hipp-hopp leszokott a drogról, mégiscsak egy drogos gyermek- és emberrablót, az örökké bölcs és higgadt Lockeból egy féltékeny és ideges embert, az optimista és vicces Hurleyből meg egy idegbeteg skizofrént csinálnak.Az epizód legvége meg ultragáz.Amikor mutatják, hogy Libby(vagy ki) is ott volt a diliházban, számomra sokkal inkább szánalmas volt, mint meglepő.Azért volt szánalmas mert tudom, a készítők ezzel azt akarták elérni, hogy majd jól lessen az ember álla, plusz újabb kérdéseket generáljanak.Csakhogy az áll leesés kurvára nem jött össze, mert ezt a skizo dolgot már millió filmben ellőtték.De nem ez is nem tetszett, hanem az a dolog, hogy ez a Libby nevű csaj létezik, ez tény, hiszen mutatják sokszor másik, környezetben Hurleytől függetlenül.Akkor mi a francért kell egyáltalán az ember fülébe tenni a bogarat, hogy talán mégiscsak Hurley lázálma?Gondolok itt a legvégére, hogy ő is ott van a diliházban, és arra, hogy valljuk be, tényleg nem reális, hogy egy viszonylag jó csaj egyik pillanatról a másikba beleszeret egy 200 kilós emberbe.Szóval miért kell ezt sejtetni?A nézettség érdekében?Ez már annyira erőltetett.