22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sland
    no azért hülye nem vagyok. csak a film szempontjából...
  • Amse
    gondolod a fotó tényleg akkor készült amikor azt a filmben láttuk?
    nyílvánvaló, hogy előtte vagy után szóval ez részletkérdés.....
  • Sland
    mindenki eltünt? és a fekete kis bigyók sem ott vannak...
  • Sland

• ruma
    Hja..és biztos hogy még visszafog térni Desmond barátunk!
  • Mayday
    En is agyaltam eppen ezen tegnap :)))
    Halljatok, beszaladt a dzsungelba, oszt' jolvan :)
  • Szolnokboy
    gyanítom, hogy valamelyik másik bunkerbe ahol van egy társa...de nemtom
  • Hunnenkoenig
    Azon gondolkodott mar valaki, hogy mi lett a fickoval, aki elöttük ücsörgött a bunkerben?

Ugy elszaladt, mintha tudta volna, hova megy, vagy legalabbis el kene ernie az utolso metrot...

Kerdes, hova szaladt es most mi van vele?
  • 1Obi1
    SPOILER

Ha tényleg ő az orvos a képen, akkor szerintem őt a szigetre küldték ki hogy segítsen nekik orvoskodni, fogvatartották és kényszerítették arra hogy ezt és azt csinálja.Egyszer megszökött tőlük, de mint tudjuk beleakadt egy hálóba.Így félig others, félig nem.De ez csak spekuláció.
  • Mayday
    Azert van egy kis utalas, gondolkodtatnivalo "Henry" szemelyevel kapcsolatosan a 18. reszben is :) Ugyhogy nezd meg, es utana itelkezz, hogy az vagy nem az :)

Persze lehet, hogy ugyanitt leszel, de akkor is. Plusz a 19. resz trelerben is van egy mondata, ami, haaaaaat...
  • Challanger
    Ne kötekedj. Passz. Fogalmam sincs, csak gyártom a hülyeségeket. De az írók majd kitalálnak vmit(ill. jóesetben már ki is van találva). De szerintem akkor sem others, valami trükk lesz. Szerintem.
  • Hunnenkoenig
    Kerdes, egy lakatlan szigeten kinek es miylen okbol kene szemelyazonossagot valtani? :-)))
  • Mayday
    Ezen a vonalon sokat azert nem okosodtunk :)
  • Amse
    nem vagyunk okosabbak ezzel kapcsolatban az új rész láttán sem, de a 2. pontodat megcáfolnám.
    Lehet, hogy bárkit nem temetnének el az othersek kereszttel, a Henry Gale- es történet úgy szól, hogy eltemeti a feleségét.Ha ezt alá akarják támasztani akkor meg kell csinálni rendesen azt a sírt nem?
    Az első ok meg hülyeség :P , de attól még lehet nem others.
  • Challanger
    Na az a helyzet, hogy én még a Lockdown c. részhez szeretnék hozzászólni.
    Nem olvastam az új hozzászólásokat, mert a legújabb részt még nem néztem meg.
    Valószínű, hogy csak okoskodás lesz, de ezt még a múlt hét elején el akartam mindani, csak nem volt netem.
    Tehát szerintem Henry Gale nem others. 2 okból:
    1.)
    Túl kiszámítható lenne. Ez a sorozat pedig nem ilyen.
    2.)
    Az igazi Henry Gale el volt temetve, méghozzá szépen. Még keresztet is raktak neki. Egy others szerintem nem ilyen lelkiismeretes, hogy akit kinyír el is temeti. Szerintem Ő egy fontos szerepet játszik valamiben, már holtan találta az igazi Henryt, eltemette, és valamilyen okból személyazonosságot kellett váltania és ez épp kapóra jött neki.

Persze erre rácáfolhat az, hogy láttam egy olyan képet, amin a másik bunkerben van orvosi ruhában Ethan csapatával. Már ha tényleg ő volt az. De az is lehet, hogy egy beépített ember volt, aki beszivárgott a Dharmához.

Mint említettem ez csak okoskodás, de szerettem volna leírni. Az új résszel valószínű ti már okosabbak vagytok.
  • atothhu
    Nekem nagyon tetszett ez a rész... nem tom hogy filmezték, milyen szűrővel... de amikor

spoiler

Liby és Hurley a sziklán beszélgetnek, tényleg olyan a kép mintha nem valóság lenne...

ezt már több részben is elsütötték, de mégsem tudok betelni a készítők profizmusával :)
  • Mayday
    Hat, nem annyira nagymeno, sosem volt mondva, hogy az. :)

Egyebkent jogos, nehez ezt megrendezni, megis erzek valamit a levegoben, hogy egyes emberek "kellettek", ertem ezalatt pl a kis feka sracot.

Probaltam azon is gondolkodni, hogy tobb szereplonek kellett a szigetre jutnia, valamilyen celbol, es valahogy a Dharma mesterkedese folyaman kerultek ugyanakkor, ugyanarra a gepre, de ez nem akar osszeallni a fejemben. Egyszeruen mar mindenkinek latrhattuk, mi okbol volt ott, ugyhogy nem tudom megmagyarazni (magamnak), hogy ebben is a kezuk benne lehessen.
  • Hunnenkoenig
    Hat en megneztem ezt az elsö evad összefoglalot es abban persze ujra mutattak a lezuhanast.

Hat aki ezt meg tudja rendezni, az isten.

Mikor randomra repkednek ki az emberek a repülöböl, meg randomra szivja be a turbina epp azt, amelyik olyan hülye, hogy ele all...

Es ha mar a Dharma rendezese az egesz, akkor miert csak az a 10 föszereplö az, akinek a sorsa összekapcsolodik? Mi szerepük van a többieknek benne?

Szerintem ennek semmi köze a Dharma-hoz.

Valami felsöbb hatalom talan közre jatszik, de az szerintem nem a Dharma. Ezek csak belecsöppentek veletlenül valahogy, mint ahogy a francia tyuk is.

Bar azt sem ertem, az 16 ev alatt miert nem tudott mindent kideriteni, ha annyira nagymenö?
  • Mayday
    Nah, en is alkotnek egy velemenyt mostmar.

A 18. resz megtekintese, plusz a fulembe tettetek a bogarat, hogy a Libby "others".

SPOILER:

Miert lenne ott Libby a dilihazba? Sztem erre van egy nagyon jo kis magyarazat. Hurley regebben mar elmondta, hogy a dilihazban van egy ember, aki jart valahol, es amikor visszatert, megorult, es ezeket a szamokat ismetelgeti. Ha igy van, ha esetleg a szigetre bukkant, es a szigetlakok(dharmasok, others) tudtak rola, valakit utana kellett kuldeniuk figyelni. Igy ment be Libby is a dilihazba. Aztan mivel "dude" megtudta a szamokat, kiszabadult, es nyert veluk, Libby tovabbra is a nyomaban maradhatott, igy voltak egy dilihazbol ketten is egy repulon.
    Persze a lezuhanas jo esellyel "megrendezett" volt, de ez mar nem ujdonsag, eddig is sejtettuk, hogy oka volt lezuhanni.
  • Dynamic
    Szóval szerintem ez a Hurley-s rész sem illett a soroztba.Az írók úgy látom egyre inkább egy elborultabb pesszimista hangulatott céloznak meg.Legalábbis nem tudom mire vélni, hogy Charlieból aki hipp-hopp leszokott a drogról, mégiscsak egy drogos gyermek- és emberrablót, az örökké bölcs és higgadt Lockeból egy féltékeny és ideges embert, az optimista és vicces Hurleyből meg egy idegbeteg skizofrént csinálnak.Az epizód legvége meg ultragáz.Amikor mutatják, hogy Libby(vagy ki) is ott volt a diliházban, számomra sokkal inkább szánalmas volt, mint meglepő.Azért volt szánalmas mert tudom, a készítők ezzel azt akarták elérni, hogy majd jól lessen az ember álla, plusz újabb kérdéseket generáljanak.Csakhogy az áll leesés kurvára nem jött össze, mert ezt a skizo dolgot már millió filmben ellőtték.De nem ez is nem tetszett, hanem az a dolog, hogy ez a Libby nevű csaj létezik, ez tény, hiszen mutatják sokszor másik, környezetben Hurleytől függetlenül.Akkor mi a francért kell egyáltalán az ember fülébe tenni a bogarat, hogy talán mégiscsak Hurley lázálma?Gondolok itt a legvégére, hogy ő is ott van a diliházban, és arra, hogy valljuk be, tényleg nem reális, hogy egy viszonylag jó csaj egyik pillanatról a másikba beleszeret egy 200 kilós emberbe.Szóval miért kell ezt sejtetni?A nézettség érdekében?Ez már annyira erőltetett.
  • kill3r22
    azt tudom csak nemtudom mi lett az eredménye valaki elmagyarázza?
  • ruma
    Ezt már megfejtették egy ideje...:)
  • ruma
    Hát hja! Biztos nem ez lezs a vége...ez csak felvetettük mi is hogy hamégis ez a vége, akkor nagyon szar lenne...deszntem nem gonolja senki ezt...max te....:)
  • kill3r22
    na ezt magyarázzátok el nekem megfejtették a képet...
  • Hunnenkoenig
    Es te ezt mind keszpenznek veszed. Gratula.
    Csak ismetelni tudom magam.
  • TRac
    Nem olvastam vissza a fórumos hozzászólásokat,nem is nagyon érdekelnek. De ebben a részben nagyon sokminden kiderült,pl a végén a csaj a diliházban,meg előző részekben is hogy a szereplők már a sziget előtt látták egymást,tehát megjegyezte az arcát és mikor kómában volt odaképzelte a szigetre. Meg a számok... Egy őrültnek a számait megjátszotta lottón,nyert rajt,és a szigeten mindenhol ezek a számok szerepelnek. Meg amiket még mondott a kopasz faszi. Kárhogy nem ugrott le a Hurley,kiderült volna az igazság.
  • Amse
    nem, de már belekeverni is hiba volt....
  • Hunnenkoenig
    Ne haragudj, de ez eleg nagy szegenysegröl tanuskodik, hogy te 40 percböl es nehany forumos hozzaszolasbol kikövetkeztetted, miröl is szol a sorozat.

Szerintem ha csöndbe maradtal volna, bölcsebb maradtal volna. Masreszt viszont a te bajod, ha ezzel leirod az egesz showt.

Menjel tovabb legozni. Szioka!
  • FLeK0
    szerinted itt vége van? :)
  • Dynamic
    Azt hiszem a Lost 2/18 részével elkészült a 128. skizo-film.Húúú, milyen eredeti!
  • TRac
    Bazz nem gondoltam volna hogy ekkora faszság ez a Lost! Nagyon tetszett,a 2. évad 18. részéig. AZ egész egy képzelet,és mindenki vmi tragikus esemény hatására képzeli el a dolgokat. Azért néztem meg ennyi részt hogy utána kiderüljön hogy az egészet pár idegbeteg képzeli el az agyában miközben kómában van. Nem szeretem az ilyen pszihoszarokat mint pl a magasfeszültség,azonosság stb. De csalódtam mert a Lost is ilyen.
  • FLeK0
    Minden resznek legalabb ilyen 'jo' az elozetese, aztan kiderul, hogy az az elso 5 percben lemegy, utana meg lesz ami lesz.
  • TNormi
    Fú megnéztem a kanadai és az amerikai 2x19 es promokat sztem ez nagyon jó rész lesz ami most következik !
  • Hunnenkoenig
    En is regota azt tartom hogy valami sokk erte, azert benult le, hiszen "csak" 4 evig volt toloszekben...
  • kill3r22
    én is ezen vagyok egyenlöre nem tudjuk locke mért nem tudott járni....
  • FLeK0
    Semmi ilyenre nem kell gondolni.. siman okozhatta vmi mentalis problema a mozgaszavarjat regen, amint latod megvannak a labai, tehat nagy baleset nem erhette. A zuhanas egy ujabb nagy sokk volt, es ezert visszajott a jarokepessege. Ezen nem kell agyalni, teljesen realis igy.
  • Mr Csé
    lock volt a star trekben :O elég hülye haja volt :(
  • CsőKujts
    Nem arra gondoltam, hogy a repülőút után került kórházba. Hanem előtte. Nem vagyok orvos de gyanítom, hogy műtőasztalon nem nehéz valakit lebénítani, magasabb szinten akár ideiglenesen is. De mondom ez csak hirtelen jutott eszembe.
  • pedro870
    hm, mikor került kórházba a repülőút után? nomeg persze ilyet én is tudok, zuhanáskor beütötte a hátát és rendbejött, persze, de ha ilyen magyarázatok lennének, az lenne a legcikibb
  • CsőKujts
    Nemhogy feltűnt de mostmár kifejezetten zavar is.