Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Viszont akkor a cápa is azért van, ha megpróbálna valaki elmenekülni a szigetrõl fertõzötten, ne tudjon. Amolyan határõrség.
Ezek a bunkósbotos csávók elég zombinak tûntek nekem, viszont a csónakosok értelmensek voltak. Lehet 4 frakció van a szigeten? Jackék, Desmond, zombik, csónakosok????
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most felcsigaztal jol! 😄
Akkor egy orias medve vagy valami mutans!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintetek mi lehet?
En igaz csak az elejen jarok de megvagyok rola gyozodve hogy valami orult pasas direkt ugy intezte a dolgokat hogy ezek a szigetre kerujenek es azzal szorakozik hogy oket basztatja. Tuti. Vagy valami ketonai tesztrol lehet szo.
Majd kiderul.
Amugy nem ertem mia fenenek egettek el az egesz repulodarabot a halottakert? Az nem lett volna jo menhely a vihar elott vagy mi?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jó megvan a sima hd meg hr hd rip is de ez most új volt 😊
Köszi 😊
So cry me a fuckin river, bitch!
naná!! kockázd ki, a farokúszója elõtt van ugyanaz a jel, mint a kajákon Desmondnál, meg a falon, stb...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
So cry me a fuckin river, bitch!
Szerintem mikor a pityegéskor be kellett a számsort ütni, az egy önmegsemmisítõ deaktiválás volt. Volt már hasonló filmebn(Végtelen határok), hogy rendszeres idõközönként deaktiválni kellett ,így biztosítva azt, hogy ha a felügyelõvel valami történne semmisüljön meg minden.
Szerintem is valami biológiai kísérlet - vagy hasonló - lesz, bár, hogy ehhez hogy jön a számmisztika, azt nem tudom 😊
Én sztem az fog az egészbõl kisülni, hogy vmelyik ország kísérletezett vmivel (a cápán is ugyanaz a jel van, mint a bunkerben több helyen), és mellékhatásként az emberek megváltoztak, vagy megõrültek. Desmond pedig felügyeli a tevékenységet a szigeten.
lehet, de mintha azt mondta volna, hogy azok meghaltak.
De az tény, hogy a csaj és Desmond is fertõzésrõl beszélt, ráadásul a karantén felirat belül volt, tehát a sziget van karantén alatt meg ugye Desmond megkérdezte, hogy hányan kapták meg közülük a betegséget, vagy mit...
esetleg lehetséges hogy a s02e02 legvégén látható 5 ember Rousseau 16 éve eltûnt 5 társa?
SPOILER OFF
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eszrevettetek hogy a 02ben mikor kiskoraban Walttol elbucsuzik az apja akkor mit ad neki? Jegesmedvet 😊 Nem lehet veletlen.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
én nemtom kivenni
könnyen lehet, hogy elvész az állandó fordító... és ki garantálja, hogy lép a helyébe valaki?
mert ha nem, akkor minden sekélyebb angoltudású egy ideig szopik...
tehát nem kell itt a forradalom...
Annyit pontosítanék hogy a jelben a felirat nem orosz, nem ciril betûs. DHARMA van beleírva, ha ciril betûs lenne nem tudnám elolvasni.😊 Azonfelül az AK valóban orosz, viszont a szekrényben ahonnan elõvette jópár amcsi fegyver is volt, azonfelül az összes berendezési tárgy (legalábbis a gépek, amikrõl ezt meg lehet állapítani) amerikai. Ezek alapján én nem jelenteném ki hogy oroszok is kavarnak a háttérben.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
amit belinkeltél azt már 80-100 hozzászólással hamarabb leírták és, ha figyelmesen olvasol, akkor azt is tudod, hogy minek a jelérõl van szó
Elõbb mit szúrtam ki. Úgyanaz a jel van a cápán, mint a bunkeres faszi mellényén, és a bunker falán. A bunker falán lévõ jelen még felirat is volt középütt, ami ciril betûs volt (orosz). A faszi kezében Kalacsnyikov volt. Asszem kezd összeállni bennem a kép, hogy megint melyik nemzet kavarja (kavarta) a port. :-))
http://www.kepfeltoltes.hu/051001/lost_capa.jpg
A másik h kicsit túl idealista volt benne ez "a drogot háromszor kéri, majd felszálla fehér madár .." szituáció.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.