128px-Dharma-logo.svg.png
  • the nolan
    spoiler

szerintem a swan hatch arra szolgál, hogy megfigyeljék az ott élő két emberkét, a gomb pedig, hogy le ne koccoljanak...

azért gondolom, hogy a swan hatch megrendezett, mert elég valószínűtlen, hogy Kelvin megteszi 20 perces sétát a partra (tudván hogy 20 perc kell, hogy visszajöjjön) arra számítva, hogy lesz ott vki...és lám, Desmond pont akkor szakad partra, gyorsan ráveszi, hogy segítsen mert 108 percenként nyomkodni kell azt a szart, aztán jól meghal. persze a hullájáról semmit nem tudunk, majd kiderül Desmond flashback epizódjában, vagy a Sziget flashback epijáben

ezt támasztaná alá Michael megjegyzése ami kicsit kétértelmű: többen úgy értelmezik a hogy a "nem az aminek látszik (its not what you think it is)" (The Hunting Party) a helyzetükre vonatkozik, holott csak és kizárólag a számítógépre. tehát a számítógép vmilyen módon átveri a túlélőinket. mindamellett éppen a legújabb lost podcast-et hallgatom és a producer is azt mondja, hogy senki sem az aminek/akinek látszik.

én a következőkre számítok az elkövetkező epikben:
    - henry gale lesz a következő részek egyik központi szereplője, illetve a kérdés "ki ő?" (szerintem dharma)
    - megtalálják a ballont (sajnos kikerült egy kép a forgatásról amin épp rendezgetik el a ballont), de persze ez még semmit nem bizonyít, csak azt, hogy henry tudja hogy van egy ballon a szigeten
    - az első interakció a külvilággal - ejtőernyővel ellátmány érkezik
    - Desmond visszajön, flashbackel nekünk
    - kiderül, hogy Libby kapcsolódik a dharmahoz, de legalábbis a pszichiátriához ahol Hurley tolta... + Libby flashbackel

folytatása köv....