22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Szolnokboy
    javítsd, én nem bajlódok vele :P
  • runner78
    mármint a Reteksub-os...
  • Sland
    nálam is így volt
  • runner78
    nálam végig csuszva van a felirat, elörébb van.
    Nem bunkozásbol irtam, csak mint info.
    aztán lehet itt rossz csak nálam...
  • PiszkosFred
    SpoileR:

"Amugy ha valoban kapnak a szarazföldröl tamogatast (es miert ne kaphatnanak), akkor kerhettek is a jelmezeket, mikor szükseg lett ra."

Lezuhant a gép. Első napon a "hátsó részlegből" már eltávolítottak x embert, éjszaka. Eco akkor vert agyon kettőt. Azt a kettőt ha megnézed, akkor már ilyen rongyokban jártak. Vagyis, volt rá egy napja az Othersnek, hogy kitaláljon gyorsan valamit, majd a ruhákat beszerezze, és abban raboljon.

De ha lezuhanás előre tervezett event volt, akkor persze már régen rákészültek a "fogadásra".

Ha viszont van utánpótlás a szárazföldről, akkor miért nincs normális fegyvereik? És a kis motórcsónakkal mi van? Rövid hatótávolságú, vagyis elmenekülni "kevés". Ezek szerint akkor van egy negyedik fél is, akik mindenki felett áll, és akik gondoskodnak arról hogy senki se tudjon elmenni a szigetről, adnak nekik ellátmányt és anno felépítették a bázisokat. Az egész lassan olyan mint egy sims család, én megépítem a várost, ők elkezdenek élni benne a maguk kis hülyeségeikkel, majd jön egy kiegészítő, bekerül egy új család, és borul az egész ;]
  • kill3r22
    a végefelé csuszik kicsit a felirat.....kijavitod vagy kijavitsam? :)
  • Hunnenkoenig
    Mondjuk az lehetseges, hogy vannak a mezitlabasok, es a dharmasok csak azert kezdtek el jelmezeket hordani, hogy azt a latszatot keltsek, hogy a mezitlabasok ügyködnek akkor is, mikor valojaban ök...

De mondom, szamomra semmi kezzelfoghato bizonyiteka nincs, hogy vannak mezitlabasok. Illetve, hogy az egy külön nepcsoport.

A jelmezek meg lehet azert voltak, mert szabadidejükben szinhazt jatszottak, hogy ne legyen unalmas a pihenö. Rohadt unalmas tud lenni egy ilyen sziget TV nelkül.

Amugy ha valoban kapnak a szarazföldröl tamogatast (es miert ne kaphatnanak), akkor kerhettek is a jelmezeket, mikor szükseg lett ra.
  • Hunnenkoenig
    Mar volt rola itt is szo, hogy ezek nem kitalalt logok, hanem azsiai eredetüek.
  • Szolnokboy
    csináltam egy LOLos időzítést wendigo felirata alapján (először életemben , eddig nem csináltam, lehet hogy nem tökéletes még nem néztem meg majd most fogom )

http://thirdwatchsub.atw.hu/
  • the nolan
    az eddig ismert hatchek:
    érdekes, hogy mindegyik logo vonalkái azonosak. a készítők szerint jelentenek valamit. gondolhatjátok mekkora hátast dobtam, amikor megláttam, hogy a jóga tanárom lakásának falaira ezek a jelek vannak kiaggatva...

• The FlashBack
    OFF:
    Aki szeretne segíteni a FAQ elkészítésében, az Privizzen...
  • PiszkosFred
    sPoiler (előbb lemaradt)

Mondjuk az már más kérdés, hogy egy szigeten levő csoportnak mi a franc szüksége van álruhára :D Mert a repülő lezuhanása előtt egy csapat volt, nekik minek? Szóval megcáfolom magam, lehet hogy mégiscsak 2 csoport van + a "túlélők" ;] A fene tudja.

the nolan jóslatához, a sziget flesbekk Alex-szel a főszerepben. Anno ő hozta elő Kate-t amikor találkoztak Zeke-vel, akkor nem látszott. Most materializálódott, és szerintem a kövketkezőkben lesz egy rész róla és Danielleről. Alex 16 évén keresztül bemutatva a szigetet is magát.
  • Roll
    Reteksubon kész a felirat!
  • PiszkosFred
    Igyvan. A mezitlab az jelmez, ahogy a szakall is, meg minden. Legalabbis en is azt hiszem hogy ugyanazokrol van szo.
  • PiszkosFred
    Igyvan. A mezitlab az jelmez, ahogy a szakall is, meg minden. Legalabbis en is azt hiszem hogy ugyanazokrol van szo.
  • the nolan
    uhh, bocs a kitett spoiler tag-ekért az utóbbi két hsznél, egyik sem a promóval kapcsolatos
  • the nolan
    hint:

+ Ethan kulacsán levő DHARMA logó ugyanaz, mint ami a cápán volt.
  • the nolan
    spoiler

szerintem a swan hatch arra szolgál, hogy megfigyeljék az ott élő két emberkét, a gomb pedig, hogy le ne koccoljanak...

azért gondolom, hogy a swan hatch megrendezett, mert elég valószínűtlen, hogy Kelvin megteszi 20 perces sétát a partra (tudván hogy 20 perc kell, hogy visszajöjjön) arra számítva, hogy lesz ott vki...és lám, Desmond pont akkor szakad partra, gyorsan ráveszi, hogy segítsen mert 108 percenként nyomkodni kell azt a szart, aztán jól meghal. persze a hullájáról semmit nem tudunk, majd kiderül Desmond flashback epizódjában, vagy a Sziget flashback epijáben

ezt támasztaná alá Michael megjegyzése ami kicsit kétértelmű: többen úgy értelmezik a hogy a "nem az aminek látszik (its not what you think it is)" (The Hunting Party) a helyzetükre vonatkozik, holott csak és kizárólag a számítógépre. tehát a számítógép vmilyen módon átveri a túlélőinket. mindamellett éppen a legújabb lost podcast-et hallgatom és a producer is azt mondja, hogy senki sem az aminek/akinek látszik.

én a következőkre számítok az elkövetkező epikben:
    - henry gale lesz a következő részek egyik központi szereplője, illetve a kérdés "ki ő?" (szerintem dharma)
    - megtalálják a ballont (sajnos kikerült egy kép a forgatásról amin épp rendezgetik el a ballont), de persze ez még semmit nem bizonyít, csak azt, hogy henry tudja hogy van egy ballon a szigeten
    - az első interakció a külvilággal - ejtőernyővel ellátmány érkezik
    - Desmond visszajön, flashbackel nekünk
    - kiderül, hogy Libby kapcsolódik a dharmahoz, de legalábbis a pszichiátriához ahol Hurley tolta... + Libby flashbackel

folytatása köv....
  • Hunnenkoenig
    Szerintem ebböl a reszböl annyi derült ki, hogy a Dharma meg mindig müködik es szo sincs bujkalo kalozokrol meg elhagyatott regi bunkerekröl.
  • Hunnenkoenig
    Szerintem semmi nem bizonyitja ezek utan, hogy 3 csapat van a szigeten.

A jelmezek lehetnek a mezitlabasoke is illetve miböl gondoljatok, hogy a mezitlabasok nem egyenlöek a kalozokkal?
  • Cvd
    Pár helyen kiegészítenék/hozzátoldanék.

SPOILER!

Az legalább tisztázódott hogy nem 3 csoport van a szigeten a túlélőkön kívül hanem kettő. Vannak a mezítlábas fertőzöttek, és vannak a Dharma alkalmazottak akik fedősztoriként lepukkant csempészeknek/kalózoknak vagy hasonlónak adják ki magukat. Amivel vitatkoznék az az hogy miért nem a gombos bunker volt a bázisuk, és miért nem tartottak össze helyen. A bunker nyilvánvalóan csak azért van hogy a gombot működtető 2 ember ott élhessen, semmivel sem nagyobb a hasznos tér. Többen csak zsúfolva férnének el, nincsennek laborok, ésatöbbi, egyáltalács értelme ott élnie az egész csapatnak. A gombnyomogatóknak kell csak ott élniük és kész, a többiek meg élnek és dolgoznak a nagyobb bázis(ok)on. Valszeg emberhiányban vannak egyébként, ha egy emberrel csináltatták két ember munkáját. Ráadásul egy orvost dugtak be oda, akit biztosan másra is tudtak volna használni.
    Az viszont kérdéses hogy miért hagyták el a most megtalált bázist. Nemrég még használták, ezt bizonyítja az otthagyott álcaruha, meg a viszonylagos tisztaság. Esetleg amikor majdnem lejárt a számláló akkor ott is megszólalt a riasztó és eltűztek. Pánikszerű és hirtelen meneküléshez viszont elég alaposan kipucolták a helyet.
    A listának meg szvsz az lehetett a szerepe hogy a lényegtelen figurákat eltüntessék. Úgy néz ki hogy esetleg Aaron miatt hozták le az egész gépet, majd azonnal beépült mindkét csoportba egy-egy ember (ehhez tudniuk kellett hogy a gép hova zuhan, tehát ők hozták le), majd listát készítenek a túlélőkről, ami alapján a többiek eltávolítják a felesleges embereket. Nem hiszem hogy megölni akarták őket, inkább megóvni a fertőzéstől. Valszeg kaptak egy kis anyagot ők is hogy felejtsenek, aztán kirakták őket valahol jó messzire és kész, esetleg maguknál tarták őket valahol. De kell többnek is lennie a dolog mögött, mert pl. Eko-t is el akarták pucolni, tehát náluk felesleges emberként van nyilvántartva. De az hogy a testvére is a szigetre került, ellentmond annak hogy véletlen túlélő lenne csak.
  • the nolan
    spoiler

sziasztok!

én is ötletelnék akkor egy kicsit.
    régóta nem volt ennyi infóval szolgáló epi. amik szerintem fontosak:
    - kiderült, hogy Zeke is a DHARMA-hoz tartozik, legalábbi köze van ahhoz, hogy elrabolják a szigeten rekedteket. Mivel listáról is beszélt ezért feltételezhető, hogy Goodwin-ék is hozzájuk tartoznak.
    - Henry Gale-ről túl sok új dolog nem derül ki, azonban én úgy érzem negatív karakter lesz. Lehetségesnek tartom, hogy Henrynek kellett volna Claire-t visszavinnie, vagy egyszerűen csak rábaszott mikor az erdőben kolbászolt. Ami viszont szerintem fontos: előad egy történetet egy hőlégballonról, ami ugye könnyedén ellenőrizhető, tehát a történet ezen része igaz, viszont ha ő is DHARMA, akkor nyilván tud egykét dolgot, azt is, hogy nem szokták elhagyni a szigetet és ha utánpótlásra van szükség, akkor az vagy ejtőernyővel, vagy ballonnal fog jönni. (higgyétek el, jönni fog :)) Tehát előadhat egy történetet, amiben szerepel egy ballon és ha megtalálják máris hitelt nyerhet a fickó és megkezdheti a ténykedését - esetleg Ethan útján...
    - másik fontos dolog, mivel kiderült, hogy Zene egyezik Ethan felettesével ezért úgy gondolom, hogy nem csak Zeke, a kalóz figurája kamu, de a számítógép is. Alapesetben 2 ember 108 percenként nyomogatja a gombokat, nem igazán tudják elhagyni a hatch környékét. Bajban az ember összetart, a csoport is, tehát ők is fixálva vannak a hatch környékén egy ideig. Ugyanezt bizonyítja a vonal, amely a két "csapatot" elválasztja egymástól és amit közös megegyezés alapján nem lépnek át. Ha nem is kamu a gép, de van egy visszatartó funkciója

- ami még feltűnt, hogy mostanában kezdenek a feje tetejáre állni az események. sawyer jófiúból sheriff lesz, danielle-ről kiderül, hogy jó szándékkal közeledett Claire-hez, Locke kezdi elveszíteni a higgadtságát. Egyszóval kezd beteljesülni amit Michael mondott: nem az aminek látszik.

- és miért csak a gyerekeket?
    - no és az is kiderült, hogy jack teóriája, miszerint Zeke küldte Ethant a táborba, mégiscsak igaz. Tehát kezd a dolog afelé tendálni, hogy Jacknek igaza van sok dologban...

üdv
    nolan
  • kill3r22
    na én is megnéztem a 15ös részt...végre kicsit alakultak az események...bár magyar felirat még nincs igy hagyatkoztam a kicsi angoltudásra azért eléggé jol vágtam a lényeget!
    SPOILER DANGER!!! :)
    Hozzászolva a kommentekhez....télleg idegesitö hogy a 14.részbe Jacket abszolut nem érdekli a Gomb megnyomása..mert nem hisz benne elvileg....most meg a 15ös rész azzal kezdödik hogy ö van müszakba...ez érdekes..ha engem nem érdekel valami akkor azzal eccerüen nem törödök...meg mondjuk nemhiszem hogy az ember nem fél attol hogy mi fog történni én már kiváncsiságbol is hagynám lejárni az idöt....hogy mi fog történni..:):):)
  • Láma!
    jah, feliratot ha tudtok, megköszönöm, htx
  • Láma!
    szeva boromir, te itt??
    mizu veled öreg harcos?
  • kirol
    Nálam valami bibi van. Midegy.

Megnéztem a 15 ből a főcímig, mivel minden 5 mondatot nem értettem, de az ütős volt! Remélem lesz mihamarabb felirat.
  • PyRex
    Figyelj. Egyfelől tökéletesen egyetértek. Másfelől gondold el: ott vagy egy szigeten már rohadt sok ideje (mondjuk napokban), átéltél sok szörnyűséget, meg olyan dolgokat is, amiket lehet fel sem fogsz. Lehet, hogy így viselkednél te is. És nekem az meg különösen tetszik, hogy mindenkinek folyamatosan változik a jelleme :)
  • koppim
    http://www.oxyshare.com/d/BXJ8CqCrHm0/l215.avi.html
    Itt fent van a 15. rész
  • NeoMaN
    Ígyvan.
  • Aramir
    Nálam segít, amikor teljes sebességgel töltök fel, akkor is tudok normálissan böngészni.
  • magus
    hehh, amikor a szoke lany azt mondta, hogy marpedig ot oda elvezetik a bunkerhoz, akkor a szemem elott egy az egyben az a kep jelent meg, hogy (az amugy tenyleg idegesito akcentussal beszelo) fejere egy oriasit ut vki
  • Hunnenkoenig
    Na megneztem.

Megmondom öszinten kezd egy kicsit telelenni a hocipöm.

Mindenki tök irracionalisan viselkedik ebben a sorozatban.
    En nem ertem... Ha en egy szigeten vagyok, ahol raadasul mindenfele veszely fenyeget, akkor megprobalok a lehetö legtöbb infot megosztani mindenkivel.

Itt meg mindenki titkolozik, vagy csak egyszerüen nem szol semmit meg akkor sem, ha fegyvert fognak ra.

A szöke picsat egy az egybe ugy szajon vagnam, hogy a palmafa adna a masikat. A british akcentusa ma különöskeppen az agyamra ment.

Jack meg nagyon kezd kiskiraly lenni. Nagyon kezdem megutalni a csavot. Arrogans egy undorito f@sz kezd lenni.

A legjobb az volt, hogy ö kezdi el kioktatni Locke-t az elejen arrol, hogy miert kell bezarva tartani a fickot, mikor az elözö reszben meg ö volt ellene.

A forgatokönyvirok teljesen felcsereltek a ket szerepet...
  • Amse
    felirat?
  • magus
    spoiler

jo hogy vegre magyaraztak valamit, de kelloen semmit sem tudtunk meg, csak kipofoztak amit eddig is tudtunk. mondjuk kivancsi vagyok elfelejtik e ezt az uj bunkert, korbe se neztek... az viszont egyaltalan nem tetszik, hogy az az uj teoria, hogy azert jott ez a szerencsetlen, hogy felszitsa az ellenteteket, ezt egy ehberert tengodo scifi fanfiction iro is kitalalhatta volna, ez annyira gagyi, ha ez lesz a vegso ok akkor oriasit esik a szememben az egesz sorozat.
  • Pharaoh
    Akkor vagy a géppel vagy azzal a verzióval van a gond, amit leszedtél, nekem tökéletesen működik.
  • kirol
    Na hagyjuk. Régen egyszer felraktam, akkor is a legváratlanabb helyzetekben resetelte a gépet.Most még felinstallálni sem tudtam végig, mert resetelt.
    Aztán meg letörölni sem lehetett. Még jó, hogy van rendszervisszaállítás.
  • Pharaoh
    A valóban, de főleg abban jó, hogy full feltöltés mellett se lassul be a IE vagy FF
  • kirol
    Off
    Ez a Cfos tényleg segít valamit?
  • dave85
    Köszi, már visszaolvastam, és megtaláltam a válaszokat (ezért írtam, h bocsánat, stb).
    Egyébként nem szoktam SPOILER-ekete olvasni, szerintem emmit értelme úgy az egésznek.
  • mukika
    ajánlom a tv. com nevezetű oldalt, ott megtudsz mindent. :)

amúgy meg:

2x16 The Whole Truth 3/22/2006
    2x17 Lockdown 4/12/2006

szal most nem 2 hetet kell várni az új részekre... :'(

de mostmár tényleg menekülök a közelgő SPOILER áradat miatt. :P