-
the nolan #5136 spoiler
sziasztok!
én is ötletelnék akkor egy kicsit.
régóta nem volt ennyi infóval szolgáló epi. amik szerintem fontosak:
- kiderült, hogy Zeke is a DHARMA-hoz tartozik, legalábbi köze van ahhoz, hogy elrabolják a szigeten rekedteket. Mivel listáról is beszélt ezért feltételezhető, hogy Goodwin-ék is hozzájuk tartoznak.
- Henry Gale-ről túl sok új dolog nem derül ki, azonban én úgy érzem negatív karakter lesz. Lehetségesnek tartom, hogy Henrynek kellett volna Claire-t visszavinnie, vagy egyszerűen csak rábaszott mikor az erdőben kolbászolt. Ami viszont szerintem fontos: előad egy történetet egy hőlégballonról, ami ugye könnyedén ellenőrizhető, tehát a történet ezen része igaz, viszont ha ő is DHARMA, akkor nyilván tud egykét dolgot, azt is, hogy nem szokták elhagyni a szigetet és ha utánpótlásra van szükség, akkor az vagy ejtőernyővel, vagy ballonnal fog jönni. (higgyétek el, jönni fog :)) Tehát előadhat egy történetet, amiben szerepel egy ballon és ha megtalálják máris hitelt nyerhet a fickó és megkezdheti a ténykedését - esetleg Ethan útján...
- másik fontos dolog, mivel kiderült, hogy Zene egyezik Ethan felettesével ezért úgy gondolom, hogy nem csak Zeke, a kalóz figurája kamu, de a számítógép is. Alapesetben 2 ember 108 percenként nyomogatja a gombokat, nem igazán tudják elhagyni a hatch környékét. Bajban az ember összetart, a csoport is, tehát ők is fixálva vannak a hatch környékén egy ideig. Ugyanezt bizonyítja a vonal, amely a két "csapatot" elválasztja egymástól és amit közös megegyezés alapján nem lépnek át. Ha nem is kamu a gép, de van egy visszatartó funkciója
- ami még feltűnt, hogy mostanában kezdenek a feje tetejáre állni az események. sawyer jófiúból sheriff lesz, danielle-ről kiderül, hogy jó szándékkal közeledett Claire-hez, Locke kezdi elveszíteni a higgadtságát. Egyszóval kezd beteljesülni amit Michael mondott: nem az aminek látszik.
- és miért csak a gyerekeket?
- no és az is kiderült, hogy jack teóriája, miszerint Zeke küldte Ethant a táborba, mégiscsak igaz. Tehát kezd a dolog afelé tendálni, hogy Jacknek igaza van sok dologban...
üdv
nolan