128px-Dharma-logo.svg.png
  • PiszkosFred
    Az sem volt semmi, hogy a 16éve a szigeten bújkáló Daniellet meg tudta lepni Sayid, fényes nappal, sötét ruhában a szép zöld ritka növényzetben. Jacket is egyre több néző pofozná fel egy péklapáttal. Meg kell nézni majd újra egy-két részt, mert nekem ez a pittyegés túl gyorsan eltelt, és kezdett el szírénázni, mintha több percig pittyegnek a vészjelzés előtt - de lehet rosszul emléxem. Az iraki betonozott nyílegyenes országutat én is megmosolyogtam, habár nem volt ott sosem és lehet hogy errefelé ilyenek ;], de mindenesetre furcsának tűnt. Sawyer és Hurley párosának semmi értelme nem volt, de tényleg. Ennyire fontos hogy Hurley lopja a kosztot? Akkor lenne ennek értelme, ha esetleg talált volna egy másik bunkert, oda beköltözött volna, és azt a kaját enné. De így, túl hosszú volt ez az egész.

Ennek ellenére 45percig kikapcsolt, és várom a következő részt. Sajnos az értelmi képességeimet itt-ott meghaladja hogy kitaláljam, mit is akarnak a készítők most mondani vagy éreztetni vagy egyáltan "ennek mi értelme", de ez már az én bajom...