Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Akciok angolul. Sot meg a torrente is jobban tetszett spanyolul 😛
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyik ismerõsöm hatására beszereztem a teljes 1. évadot... Megérte.😊 Régen volt ilyen, hogy 3 nap alatt végignézzek egy sorozatot...😊 Utoljára nem is tudom megmondani mi kötött le ennyire.
Jó kis sorozat, csak meg kellett volna várnom a második évadot. Vajon mi van a lejárat mélyén? Miért kellett nekik a gyerek? A "tutajos" emberek vajon visszajutnak a szigetre? És még lehetne folytatni azt hiszem..😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
remélem landol ez is egyszer)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
hát igen mostmár mindenki vár😊
kiváncsi leszek a 26-ai elsõ részre a retek klubon,remélem vmi jobb szinkron lesz,csak az a gáz hogy nyaralni leszek. Reménykedem,hogy vki rippelni fogja és lelehet majd tölteni.
gondolj bele,milyen rossz volt minden héten várni az új epizódot sõt volt amikor egy hónapot kellett várni.... brrrr....<#vigyor>#vigyor>
további info itt:Lost
Lost - Pokoli éden - Fansite
A 2. széria alatt is várok mindenkit, a megújult külsõvel, és belsõvel!
Sok újítás került az oldalra, szavazások, vélemények és pontozás minden külön részrõl, szereplõrõl, feltöltött képrõl, és ezek aéapján toplista!
Gyere, nézd meg az oldalt, és regisztálj!
Kori: Eleg szomoru sztem mindenkeppen nezd vegig ujra eredetiben. 😊
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
jajah,RTL megkezdte az óriásplakátozás "eltûntek" címmel....végre nem fognak rám hülyén nézni hogy egy lost sorozatról beszélek...😄
http://www.oceaniaairways.com/
...
anno ezért sem jött be nekem a vége, mert szerintem egyes részek végén sokkal nagyobb cliffhanger volt, mint az utolsóba.
A Csillagkaput nem számítanám ide, az teljesen más logika alapján épül fel. Egy-két évadot kivéva sokkal kevésbé (vagy sokszor egyáltalán nem) függenek össze a részek, az ilyen sorozatoknál teljesen normális hogy a cliffhanger egy félbevágott rész elsõ fele. Ott nem kell lezárni semmit, csak veszélybe sodorni a hírókat, aztán mikor a legnagyobb halálveszélyben vannak, kiírni hogy "TO BE CONTINUED..." és kész.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
#466: Nallam detto ugyanezt a helyzet, a szineszek akcentusa kivallo! Sayid: We are not alone! 😄D 😊 charlie britt akcentusa, claire ausztral akcentusa stb.. 😊
Boone vissza fog jonni.. (jajj ez spoiler volt boccs) 😄
Charlie amugy jo fej a kis hobbit. 😊
Karakterekrol igy velekedek.
A koreaiakrol alig volt info. A csavo karaktere nagyon tetszik de ohne info. Par aprosag csak. A csaj nagyon csinos es jo fej.
Michael es a fia-t nemtom hova tenni. Nehol elmegy nehol kinyirnam oket.
Doki nagyon alap. Mindig azt vartam hogy letamadja Kate-t es forditva is 😊 Ideje lenne mar.
Sayid a masik kedvenc karakter. Tetszik a katonai multja es a szaki beallitottsaga. 😊 Bar nehol necces. Eletet kockara teszi valakiert aztan ramaszik egy feher tyukra (azert megertem 😊
Boone-t nem kellett volna kiirni. Nagyon hianyzik a srac.
Shannonrol neha az a velemenyem hogy csak azert van, mert kell egy jo csaj 😊
Sawyer egy ilyen csavo kellett bele. Neha kocsog, egyre jobb fejnek tunik bar leszallhatna Kate-rol 😊 Az a dokie 😛 Igaz a vegen jol megutalta.
Locke - Nincs mirol dumalni. Ez az alap csavo. Igazi Saválló Men 😄
Charlie - Meg nem hevertem ki hogy kinyirta a sracot. Ott nagyon megutaltam 😊
az, hogy tetszik -e, az ízlés kérdése - én spec nem akarom, hogy hamar kiderüljenek a titkok, maradjanak csak a szálak. sokkal jobban érdekeltek az emberek és a történeteik.
azt a készítõk is tudják, hogy egy hasonló sorozatban nem jó ha (hamar) lelövik a titkot - ezért is látnak hozzá teljesen más irányból a sztorinak a 2. évadban.