128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    Te meg amiről pofázol most is (vagy már 3 hete) ott a befolyásolás kimerül abban hogy "MESTERSÉGESEN álomban-kómában tartva".
    Én viszont a befolyásoláson azt értem hogy elérik valahogyan hogy ugyanazt álmodják, amire nyilvánvalóan szükség van, mert egy halom alvó ember magától nem fogja ugyanazt álmodni. Ugye mostmár te is érted hogy a kettő nagyon nem ugyanaz. Előbbiben semmi extra nincs, az utóbbira jelenleg nem képes a tudomány.
    Namost, ha az utóbbit vesszük alapnak (ami elengedhetetlen fontosságú, írtam fent hogy miért), akkor minek húzzák az időt? Semmi értelme 2 hónapig (és még ki tudja meddig tart) így tartani őket, mikor az események sokkal sűrűbben is követhetnék egymást, felesleges több napos üresjáratokat beiktatni. Hisz a konkrét eseményláncolatokat úgyis kívülről kell elindítaniuk.
    Ráadásul önkéntesek ("amiber tudatosan mentek bele.")? Ki az a hülye aki önként belemegy abba hogy hónapokon keresztül feküdjön álomban? Úgy leépülnek fizikailag hogy utána a budira is ki kell kísérni őket..:)