vera13#4492
Szerintem Jack terve (katonák kiképzése, háború) egyszerűen nem normális. Örüljön, hogy valamiért túlélt egy repülőgép szerentcsétlenséget, ne akarja, hogy még több ember meghaljon! A másik hülyeség részéről pedig az, hogy éppen egy olyan labilis nőtől kér tanácsot, mint Ana Lucia, aki ráadásul (véletlenül vagy megfontolatlanságból) lelőtte Shannont. Fogalmam sincs, hogy mi ezzel a forgatókönyv írók célja. Lehet, hogy csökkenteni akarják a túlélők létszámát? Arról viszont van elképzelésem, hogy miért írták bele a történetbe Mr Eko-t. Biztosan úgy gondolták, hogy egy olyavalaki vezesse le a további temetési szertartásokat, akinek erről papírja is van :).
Hunnenkoening, neked pedig (részemről lezártnak tekintve a vitát) azt üzenem, hogy mielőtt fórumoztam volna, sok-sok oldalt visszaolvastam , de gondolom te se hiszel el mindent, amit a többiek leírnak. Egyébként találtam egy olyan hozzászólót is, aki azt írta, hogy százvalamennyi részt látott. Azt miért nem cse.ted le? Az egyik ismerősőm mesélte, hogy letöltötte a 3. szériát, de utánanéztem a google-ban, és 3. szériáról még szó sem volt sehol. Remélem nincs harag, és te is belátod, hogy lehettél volna kedvesebb is :). Gondold el, mi van, ha úgy megsértődöm, hogy rögtön felvágom az ereimet:).