22323
-
#4503 sztem mesterséges álomban tartják őket...
feleségem most nézi a szinkronos részeket, és pl tegnap azt tűnt fel, hogy Jack azt mondja Katenek, hogy meghaltunk, és ezen a szigeten tiszta lappal indulhatunk... Legalábbis a fergetesegs magyar szinkron szerint.
viszont ha igaz amit mondasz, akkor ugrott a "mindenre van racionális magyarázat"... -
static #4501 Nem akarok rosszmájú lenni de ha gyerekem lenne én csak 16 fölött engedném neki hogy eztet megnézze... -
#4500 Na igen, igy ez eleg gaz. Azt magyarazol bele, amit akarsz. -
Cvd #4499 Nem kell Boone-nak ahhoz Locke tulajdonába kerülni hogy feláldozhassa (már ha ez az igazság a vitatott dologban). Locke sem azt mondta hogy olyan dolgot kell adnia a szigetnek ami az övé, azt mondta hogy adnia kell valamit, ami sokkal tágabb meghatározás. Locke nem is Boone-t adta a szigetnek, hanem a saját ártatlanságát azzal hogy "feláldozott" egy embert, tehát ártatlanból bűnössé vált. Anno Charlie sem konkrétan a cuccot adta a szigetnek a gitárjáért hanem a függőségét. -
Cvd #4498 Valóben mintha egyre feszültebb lenne, de eddig is volt pár kirohanása, és akkor mindig egyedül indult neki. Persze mindig akadt valaki aki vele akart menni, de senkinek se adta parancsba, és tisztában volt vele mindenki hogy mire készülnek, innentől meg az önkéntes felelőssége a dolog nagyrészt. Persze egy ilyen kirohanás is végződhet rosszul a többieknek ha mondjuk kiprovokál egy ellencsapást. -
Cvd #4497 Megkerestem a kérdéses részt, de annyira általános hogy ebből is mindenki azt fog érteni amit akar.:)
A látomásban Boone-nal voltak az erőben, majd Locke látta lezuhanni a gépet. Ránézett Boone-ra hogy ő is látta-e, de Boone akkor már véresen néz a lezuhant gép irányába és a "Theresa legurul a lépcsőn" mondatot ismételgeti. Aztán mutatják Locke anyját a közelben állni és a gép felé mutatni mozdulatlanul, aztán még pár vágásban ugrál a kamera, hol Locke döbbent arcát mutatja, hol megint Boone-t ahogy véresen ismételgeti a fenti sort.
Ebből akár az is lejöhet a nézőnek embernek hogy nem kötődik a gép és Boone össze, az is érthető. Szvsz igen, elvégre egy látomásban látta az egészet aminek a lényege a gép, Boone is arra néz véresen, habár nem látni konkrétan egy képen a géppel.
-
#4496 Marmint "legjobb vedekezes a tamadas"-t akartal irni gondolom :-))
Hat lehet, hogy van benne valami. Az biztos, hogy egyre feszültebb a csavo... -
#4495 "Jack valoszinüleg nem tamadni akar, csak biztos szeretne abban lenni, hogy mindenki meg tudja vedeni magat es a tabort."
Tudom hogy inkább a színész érdeme mint a forgatókönyvíróé (de lehet az övé is), de folyamatosan az az érzésem, hogy Jack majd szétrobban. (ez akár lehet kétértelmű is;]) Az az érzésem, hogy egy hajszál választja el attól hogy ámokfutást rendezzen, vagy hirtelen előtörjön belőle valami erőszakos megmozdulás. Kinézem belőle, hogy mint "vezér" tényleg le akarja rohanni/megtámadni a szakállast és bandáját, akár Michael és Walt visszaszerzése ürügyén, akár "a legjobb támadás a védekezés" elv kapcsán, vagy bármi más okból kifolyólag. Nemtudom, kezdetben még szimpatikus volt a "nagy fehér doki" szerep amit kapott, de mostmár nagyon kezdem unni ezt. Szóval én kinézem belőle, hogy elpattan valami nála, és akkor....valami lesz ;]
(szerintem) -
#4494 Jack valoszinüleg nem tamadni akar, csak biztos szeretne abban lenni, hogy mindenki meg tudja vedeni magat es a tabort.
Amugy a 100-valahany reszhez: Ha tovabbolvastad volna a hozzaszolasokat, lathattad, volna, hogy el lett magyarazva, miert tünik az 100-valahanynak.
Nem csesztem le, mert
1.tul kesön jöttem
2.mert nyilvanvalo volt, hogy csak bena szegeny
Amugy nincs harag. Nem kell megsertödni hülye beszolasokon, föleg ha MikX ugyis elmagyarazta az elsö valaszban.
Az ereidet meg nem hiszem hogy felvagnad, annal ertelmesebbnek latszol igy a masodik hozzaszolasod utan, meg akkor is ha a neved a korodra utal.
Tovabbi jo forumozast :-)) -
#4493 Mondj egy szituációt a Lost eddigi történetében, amikor Jack épp nem akarta megváltani a világot, nem akart dacolni a lehetetlennel? Ez az ember nem egyszerű eset ;] Makacs, önfejű és ami a legrosszabb, hogy mindenki sorsáért felelőséget érez, akár a szigeten akár az életben. Az lett volna a furcsa, ha nem ő veti fel a kiképzés gondolatát ;]
Ana Lucia szintén nem egyszerű eset, de hát melyik rendőr az... ;] -
vera13 #4492 Szerintem Jack terve (katonák kiképzése, háború) egyszerűen nem normális. Örüljön, hogy valamiért túlélt egy repülőgép szerentcsétlenséget, ne akarja, hogy még több ember meghaljon! A másik hülyeség részéről pedig az, hogy éppen egy olyan labilis nőtől kér tanácsot, mint Ana Lucia, aki ráadásul (véletlenül vagy megfontolatlanságból) lelőtte Shannont. Fogalmam sincs, hogy mi ezzel a forgatókönyv írók célja. Lehet, hogy csökkenteni akarják a túlélők létszámát? Arról viszont van elképzelésem, hogy miért írták bele a történetbe Mr Eko-t. Biztosan úgy gondolták, hogy egy olyavalaki vezesse le a további temetési szertartásokat, akinek erről papírja is van :).
Hunnenkoening, neked pedig (részemről lezártnak tekintve a vitát) azt üzenem, hogy mielőtt fórumoztam volna, sok-sok oldalt visszaolvastam , de gondolom te se hiszel el mindent, amit a többiek leírnak. Egyébként találtam egy olyan hozzászólót is, aki azt írta, hogy százvalamennyi részt látott. Azt miért nem cse.ted le? Az egyik ismerősőm mesélte, hogy letöltötte a 3. szériát, de utánanéztem a google-ban, és 3. szériáról még szó sem volt sehol. Remélem nincs harag, és te is belátod, hogy lehettél volna kedvesebb is :). Gondold el, mi van, ha úgy megsértődöm, hogy rögtön felvágom az ereimet:). -
#4491 :D -
#4490 Mi meg erzekenyek vagyunk az olyan n00b-okra, akik nem kepesek nehany hozzaszolast, ne adj istent nehany oldalt visszaolvasni, mielött hülyesegeket kerdeznek. -
TTechno #4489 Most néztem meg a 11. és 12. részt. Nem beszéltek vmi sokat a szakállas fickóval, kicsit furcsa is volt hogy nem kíváéncsiskodtak rólluk. Szerintetek fognak még velük "háborúzni", hogyha katonákat akar képezni Jack?:) -
#4488 akkor rosszul tudtad...
2X12 volt az utolsó a múlt héten. -
vera13 #4487 Én úgy tudtam, hogy több rész is fenn van már. Egyébként lehetnétek kedvesebbek is, mivel első hozzászólásom volt a fórumhoz. Érzékeny vagyok az ilyen hülye beszólásokra, ez az egész nem erről szól!! -
#4486 Varjal, elökotrom az idögepem az agy alol... -
#4485 Az hagyján, hogy neked, de nekem is küldje el valaki, ha megvan a 2. évad többi része :D
Viccet félretéve nincs még több rész jelenleg.
2 hét múlva lesz a 13. az ABC-n, addg semmi... -
vera13 #4484 Sziasztok!
Elküldené nekem vki egy olyan oldal címét, amiről le lehet tölteni a 2. évad részeit. Az első 12-t már láttam. Imádom ezt a sorozatot! -
#4483 Jajj, tényleg, ez ki is ment a fejemből!
Ez akkor volt, amikor a képregényt nézte, és jött a jegesmedve, nem?
Mondjuk volt pár ilyen furcsa dolog egy-két embernél... -
#4482 Walt körül nem csak a szigeten történnek fura dolgok, hanem már előtte is. A róla szóló részben azt hiszem valami madarat akart mutatni a nevelőapjának egy könyvben, de az nem figyelt oda rá. Erre egy pár másodperc múlva nekirepült egy olyan madár az erkélyajtónak. -
#4481 igen
én akkor is azt mondom, hogy az a jegesmedve a képregényen, aztén a dzsungelben nem véletlen...
ahogy ez az esőelállós dolog sem. -
#4480 az idézőjelet felejtsd le, mert lehet nem pont ezt mondta, de ez a lényege, hogy csak akkor keresik a kutyát ha az eső eláll. -
#4479 tényleg:) ez érdekes, szvsz a kissrácnak van valami olyan tulajdonsága,hogy befolyásolja a szigeten történő eseményeket. pl. lásd jegesmaci,akkor ez az eső,stb. -
#4478 amikor azt mondja a a feka Waltnak, hogy "Ha eláll az eső megkeresem a kutyádat, de addig nem"
Walt kinéz a sátor alól visszanéz az apjára és az eső abban a pillanatban eláll :) -
#4477 Fifi! Én megnéztem azt bizonyos részt, amit említettél. De sajna nem tudok rájönni mire gondoltál,elmondanád? kiváncsivá tettél... -
FLeK0 #4476 szeptembertol biztos lesz -
#4475 akkor a retekklubon nem lesz 2. évad? -
#4474 Ezt a DVD-t honnan tudom beszerezni? Itthon mikor lesz kapható? -
sanya007 #4473 Hy all.Nem tom mié de ma dvd-t akartam írni és lásd csodát hogy ma se unatkozzak ezt írta ki a NERO "Could not perform start of Disc-at-once" , kérdem én mi a franc van vele? HELP. -
#4472 olvastátok már?
http://index.hu/kultur/media/invasion6538/ -
#4471 "Masreszt az jutott eszembe, hogy vajon a sziget "mentette meg" Locke-ot azzal, hogy elvette az erot a lababol? (Es ezaltal "nem engedte" a gepre?)"
Igen, miközben az előző kommentet írtam, nekem is eszembejutott, hogy fordítsuk meg a szituációt. Nem Boone-t vette el a sziget, hanem Locke-t mentette meg azzal, hogy a lábát ideiglenesen "kivonta a forgalomból"... ;] -
#4470 Hogy adhat valaki oda valamit, ami nem az övé? ;] Boone nem volt senkié, főleg nem Locke-é, de ha már kötni kell valakihez, akkor már inkább Shannoné volt - odavissza -, bár ez is egy szép kacifántos történet... Sz'al ha a sziget megkövetelt valamit is Locke-tól, az más lesz/volt, ami tényleg az övé. Sayid szerelmes lett - vagy azt hitte, most mind1 - Shannonba, és azt vette el a sziget tőle, ez oké, ez már kapcsolat/szoros kötődés két ember között. De Locke és Boone csak barátok voltak, akiket hajtott a kíváncsiság, a felfedezés izgalma - nomeg egy álom ;] Nem hiszem hogy köztük olyan mély barátság alakult volna ki, hogy a sziget ezt az áldozatot "Locke áldozatának" tekintené. Charlienak is sokat segített leszokni, ahogyan Boonenak is segített a nővéréről "leszokni", akkor ennyi erővel Charlie-t is elvehette volna..
Ez persze csak okos skodás a részemről, kéretik nem véresen komolyan venni ;] -
#4469 Nah, ez mar nekem is eszembe jutott, teljesen jogosnak latom, hogy nem tudhatta Locke, hogy a repulo miatt fog a Boone meghalni.
Azt kellett volna tennie, hogy a latomas utan nem engedi Boone-t sehova, csak maradjon a satraban, hatha ott nem hal meg?
Masreszt az jutott eszembe, hogy vajon a sziget "mentette meg" Locke-ot azzal, hogy elvette az erot a lababol? (Es ezaltal "nem engedte" a gepre?) -
#4468 En mar nem emlekszem pontosan, hogy nezett ki a jelenet a veres latomassal, de ha Locke a sracot csak ugy veresen latta az erdö közepen, akkor semmi nem ad okot arra, hogy feltetelezze, hogy a repülön fog meghalni.
A szigeten leselkedik ezer veszely. Lehetett volna akar ugy is, hogy a srac lemaszik a gepböl es 2 hettel kesöbb raesik egy zongora.
Az hogy ti (mi) itt összekapcsoljuk a veres latomast a repülögeppel, csak annaka következmenye, hogy mar tudjuk, hogy mi törtent, de Locke-nak nem kötelezöen volt egyertelmü.
Persze ha a repülöroncs mellett latta veresen, akkor igen. De en mar mondom, nem emlekszem, hogy is nezett ki az a latomas. -
Cvd #4467 Viszont beleszaladtam egy mondatba a visszanézésnél: Locke mondja Charlie-nak mikor elveszi a hozott cuccát és megmutatja a gitárt hogy a sziget megadhatja az embernek amit akar, de cserébe az embernek is adnia kell valamit. Locke kolléga odaadta Boone-t cserébe a "repülőért".:) -
#4466 van -
static #4465 Azért Locke bácsi és a rendezők se gondolhatnak mindenre. :)) Thx. -
Cvd #4464 Arról volt szó hogy a bunker nélkül már végük lett VOLNA, tehát az eddig megtörtént események számítanak. Most hirtelen a jövőt is belekeverjük? Legyen. Azt már ugye láttuk hogy mire mentek az eddigi egyetlen alkalommal fegyverekkel a felfegyverzett alakok ellen - semmire. A fegyverek akkor érnek valamit ha hozzáértő emberek kezelik, amiből van mondjuk 3-4 ember a jó 50-ből. Az a 3-4 semmire nem megy akkora túlerővel szemben amit nemrég láthattunk. Jóval valószínűbb viszont az hogy hátrányosak lesznek. Ha ugyanis fegyvert használnak a rosszak ellen akkor azok is valszeg használni fogják a sajátjukat, akkor pedig nem vitás hogy veszteségek lesznek, nem ússzák meg annyival mint legutóbb. Majd akkor érnek valamit ha megtámadják őket azzal a szándékkal hogy mindenkit kinyírnak, és akkor sem lesz túl nagy hasznuk. -
Cvd #4463 Én direkt megnéztem, felfelé mászásnál még bíztatja is, aztán kérdezgeti hogy mit lát, és csak akkor szól hogy húzzon mifelé amikor elkezd leszakadni.
A heroinos dologra meg annyit tudok mondani hogyha Charlie miatt hazudott hogy ne jusson hozzá, akkor miért hagyta csak úgy ott szétdobálva a cuccot, miért nem szedte (szedette ha neki nem megy) össze? Emiatt nálam ez nem áll meg. De abban egyet értek hogy felesleges tovább húznunk, mindketten biztosak vagyunk az álláspontunkban. Meg most ennyi után szvsz mindenki más is aki olvasta.:)