128px-Dharma-logo.svg.png
  • Hunnenkoenig
    Ez a forditas hallas alapjan eleg jo volt. Megneztem. De ezen a retek forumon csak olyanokat lattam, hogy "na, igaz hibas, meg felre van forditva, de mi csinaltuk meg elöbb"...

Teljesen fölösleges. Ebben a temaban nincs ertelme a konkurrencianak. Jobban jarna mindenki, ha nem olyanok forditgatnanak, akik bekepzelik maguknak, hogy ertenek hozza, hanem olyanok, akik ertenek hozza es komolyan gondoljak es azon kevesek öszefogott erövel dolgoznanak egy über oldalon.

Ezt a felfogast, hogy versenyezzünk, meg csinaljunk honlapot, hogy a csajok bukjanak rank, mar a jatekok forditasanal sem birtam.

Megnezheted, hany gány csapat alakult kisgyerekekböl, akiknek köze nem volt az idegen nyelvekhez es mit adtak ki a kezeik közül.

En a feliratok.hu-t azert szeretem, mert winnie ott bizony tartja a minöseget.

Amugy meg azoknak, akik a "csinalj jobbat, vagy kussolj" szövegekkel jönnek, azoknak annyit tudok mondani, hogy csak nezzenek szet a neten, milyen forditasokat talalnak a Hunnenkoenig névvel fémjelezve, aztan utana lehet pofazni...