Végre megnéztem a s2e11-t. Napok óta látom hogy csak növekszik az olvasatlan komment szám a kedvenceknél, de amíg nem nézem meg, nem "lépek be" ide - nehogy lelőjjem a poént (nehéz kivárni ám modemmel ;]) Megnéztem a részt, nagy boldogon olvasgatok hogy vajon mi ez a sok komment, hátha valaki kitalált valami újat. Erre tessék, 180 kommentből 20 ami a résszel foglalkozik a többi semmi. Szép..
Írta vki hogy szervezett közösség egykét tagjával futottak össze a tábortűznél, lévén hogy van motorcsónak, van vháborús stukker, stb. Igen ám, de a fickó nekem eléggé ápolatlannak tűnt, holott a bunkerekben zuhan és borotva is van, stb. Oké hogy szakállás, de nekem ez olyan szakállnak és olyan frizurának tűnt, ami nincs "karbantartva" - remélem érthető mire gondolok. Miért kérték el a puskákat. ha van a szigeten másik 2 bázis (összesen három van talán) akkor náluk is kellett volna lennie ellátmánynak, fegyvereknek, stb. De majd kiderül a következő részekben, miért is ilyen torzonborz a motorcsónakos fickó.
Alex hozta elő a megkötözött Kate-t. Kíváncsi vagyok, elmondja e valaki ezt a tényt Danielle-nek, mármint hogy él a fia és még ha nem is látta senki, de elvileg él és "virul".