22323
-
#4222 Bocsi már volt. Nem ezt akartam, hanem:Logo 2 -
#4221 Plusz még egy aróságLogo -
#4220 Végül Jack tetoválásai. Úgy rémlik, hogy itt ezen a fórumon, valaki azt írta, hogy Jacknek a tetkóival van valami. Talán valamihez köze van, vagy jelent valamit. Már nem tudtam visszakeresni mert kitudja mikor volt, ezért én rákerestem Google-n. A választ így sem kaptam meg de találtam még valamit.(De ha valaki emlékszik, hogy itt mit írtak, akkor jelezze már).
Jacknek a karján többek között kínai? írásjelek vannak. Na az kapcsolódik a többi szereplőhöz is. Nézzétek csak végig a képeket.Jelek
Na ennyi lenne az észrevételem. Remélem tudtam újat mondan, illetve kérdéseket felvetni. Tényleg nagyon érdekelne a véleményetek, ugyhogy várom a hozzászólásokat. -
#4219 Aztán a DHARMA logo (tulajdonképpen egy nyolcszög) széle illetve befelé haladva a többi csík nem azonos. Pl. van egy olyan csík ami az egyik oldalt teljesen kitölti, de valamikor két rövidebb csík tölt ki egy oldalt.
(Remélem érthető. Így írásban egy kicsit nehéz elmagyarázni.)
Na a lényeg, hogy megtaláltam a logónak a kiterített változatát.
Logo kiterítve
Ez az én véleményem, de szerintem akár MORSE jelek is lehetnek, az alapján, hogy rövid, illetve hosszú jelek váltakoznak.
Aki vágja a MORSE abc-t az neki is ülhet. -
#4218 Aztán rákerestem a DHARMA logóra és rengeteg olyan dolgot is találtam aminek köze van a feng-shuihoz. Pl.:Dharma logo -
#4217 Először is egy kép. Pontosan nem tudom, hogy melyik részből, de nagyon az elsők közül való.Repülő
Aki nem vette volna a lapot, annak itt van átrajzolva:Repülő 2 -
#4216 Na figyeljetek. Lesz most itt pár hozzászólásom, ugyanis nagyon érdekes dolgokra bukkantam. Remélem nem csak nekem újdonság, úgyhogy akit érdekel az pár percenként nézzen ide vissza. Örülnék neki, ha most meg tudnánk vitatni azokat a dolgokat amit majd nemsokára felvetek. Sajnos nem tudom, hogyan kell nagy képeket beszúrni, úgyhogy linkeket adok majd. Nem tudom, hogy tegyem-e ki a SPOILER feliratot, mert csupa olyan dolog lesz majd, amit az élesszemű nézők már láthattak(akár az első részben). De, akik az RTL-en, vagy AXN-en nézik azoknak talán meglepetés lehet. Tehát beletekinteni csak saját felelősségre -
gnom #4215 Danielle-nek lanya van. legalabbis ugy utal ra angolul, hogy
62
00:05:26,426 --> 00:05:30,089
That night, they came.
63
00:05:32,999 --> 00:05:35,900
They came and took her.
bar ha jol lattam, akkor nem lattam hogy ki hozta oda Kate-t ferfi vagy no... -
gnom #4214 ilyet keress: Lost.S02E01.HDTV.XviD.HunDub-lz -
Bandy #4213 ragyi az nem kifejezés rá, egyszerüen egy fos a film nem is értem, hogyan kerülhetett a mozikba :) -
#4212 Végre megnéztem a s2e11-t. Napok óta látom hogy csak növekszik az olvasatlan komment szám a kedvenceknél, de amíg nem nézem meg, nem "lépek be" ide - nehogy lelőjjem a poént (nehéz kivárni ám modemmel ;]) Megnéztem a részt, nagy boldogon olvasgatok hogy vajon mi ez a sok komment, hátha valaki kitalált valami újat. Erre tessék, 180 kommentből 20 ami a résszel foglalkozik a többi semmi. Szép..
Írta vki hogy szervezett közösség egykét tagjával futottak össze a tábortűznél, lévén hogy van motorcsónak, van vháborús stukker, stb. Igen ám, de a fickó nekem eléggé ápolatlannak tűnt, holott a bunkerekben zuhan és borotva is van, stb. Oké hogy szakállás, de nekem ez olyan szakállnak és olyan frizurának tűnt, ami nincs "karbantartva" - remélem érthető mire gondolok. Miért kérték el a puskákat. ha van a szigeten másik 2 bázis (összesen három van talán) akkor náluk is kellett volna lennie ellátmánynak, fegyvereknek, stb. De majd kiderül a következő részekben, miért is ilyen torzonborz a motorcsónakos fickó.
Alex hozta elő a megkötözött Kate-t. Kíváncsi vagyok, elmondja e valaki ezt a tényt Danielle-nek, mármint hogy él a fia és még ha nem is látta senki, de elvileg él és "virul". -
static #4211 A másik, hogy én nem az intelligenciáról vitatkoztam mert nem vagyok intelligens és ezt minden további nélkül beismerem. De nem vagyok IQ 0. Szal amit irtál jó, csak nem nekem írtad.
De további viták megelőzése érdekében elismerem, hogy tényleg hülyén nézett ki a dolog. -
static #4210 OFF
"Akinek folyton azzal kell kerkednie" Kicsit kiforgatod a dolgot ugyanis most először "kérkedtem" ezzel életemben ezt is csak indulatból. Amúgy igazad van, aki folyton ezzel kérkedik az egy pöcs. De erről itt nincs szó.
-
runner78 #4209 Nem mintha ilyen igényem lenne, de elérhetö már valahol az AXN-es 2 évad 1. rész? Mármint a magyar szinkronos. :) -
gergelyanevem #4208 köszi még 1x, rajta van -
LA52LO #4207 Szevasztok!
Akik nem ismerik vagy nem tudják használni a DC-s vagy torrent-es letöltést esetleg túl lassúnak találják bármelyiket és szeretnék, hogy web-es letöltéssel maximális sávszélességgel lehessen tölteni, azok jelezzenek felém E-MAIL(!)-ben: [email protected]
Sajnos csak SMSweb-es tárhelyre tudom felrakni, ezért is kérdezem, hogy így lenne-e egyáltalán igény rá. Illetve aki tud ingyenes kb. tizenpár giga tárhelyet az egyszerűsíthetné a dolgot Az első évad első epizódjától az állandó legújabbig megvan az összes. Tehát akit érdekel, írjon mail-t! [email protected] -
#4206 most néztem meg A köd című filmet, Shanon benne a főszereplő :)
amúgy elég ratyi a film -
Bandy #4205 igen, egy kicsit én is töprengtem, hogy hozzászólok e a vitához de úgy gondoltam felesleges, mindig ugyan az a vége :D. A Vita végét már el sem olvastam csak a lostos hozzászólásokat lestem meg :). -
atothhu #4204 hogy mien? pl reklámnak nem rossz :D csak viccelek, ha nem lenne meg, + akinek nincs meg, vagy aki nem ismeri az oldalt, de épp ilyet keresett stb...az ilyenek mindig hasznosak :)
a korábbiakra itt aztán millió dologra lehetne reagálni az elmúlt 150 hszből... de ehhez én már fáradt vagyok, Ti is? hol vannak a moderátorok? :))
már feldobtam egyszer, de tényleg kéne csinálni egy időpontot, amikor mindenki neki esik mindenkinek, egy héten, egy nap, 2 óra, a hét nagy részében meg mennem a fórumozás :) valaki pedig javasolt egy külön lost dühöngőt :D az még jobb :)
SPOILER
a losthoz: mikor Jack felesége, elmondja hogy megcsalta, vág egy ilyen 'ez van' fejet...Jack első reakcijában utánozza ezt az ábrát egy kis iróniával. nagyon röhögtem, nagyon komoly volt :D -
#4203 Szerintetek az mien, hogy itt fennvan a 11. rész? -
Szolnokboy #4202 hol van ilyenkor a moderátor ?? -
#4201 ott a pont:D -
#4200 Static en korant sem akarok beszallni a vitaba, mert nem is ismerlek, de egy, az intelligenciarol szolo vitaban azzal ervelni, hogy neked mennyi penzed van nem nagy eszre vall.
Ha mar uton utfelen azt kell hangoztatnod, akkor azt teheted maskeppen is. Amugy bujtatva. Peldaul elmeselhetned, hogy "tegnap amikor az 500-as mercimmel mentem a Menza talalkozora..."
Akinek folyton azzal kell kerkednie, hogy mennyi penze van annak vagy a pöcse vagy az önbecsülese kicsi. Vagy mindkettö... -
static #4199 OFF
Fel tudom mérni mikor hagyják rám és mikor maradtak alul egy bizonyios vitában. Pld. most te sem rám hagyod hanem nincs már min vitatkoznod. Ennyi...
Thx a normális hozzáálást Imyke. -
#4198 Lehet, hogy csak Rad hagyjak a dolgot, ez meg nem jutott eszedbe?
(En sem vitazok tovabb, felirhatsz mara meg egy milliot...) -
#4197 Örülök, hogy egyetértünk. Korántsem akartalak megbántnai, remélem, még véletlenül sem úgy jött le a dolog!
Amire céloztam a mondandóm másik felében, az sajnos ismerettségi körömből származó infó - egyikük családjára rástartolt egy zsaroló, amit hidegfejjel végül az ismerősöm nagy családja megoldott, de járhattak volna rosszul is...
-
static #4196 Bírom, hogy minden topicban próbálnak incselkedni velem , és végülis mindig enyém az utolsó szó. :)) Ez is azért mert no IQ izomagy vagyok biztos. -
static #4195 OFF
Hát ha kicsit jobban utána nézel ezt egy embernek írtam. Látod, hogy off: kikerülöd.
Amúgy meg te nem tudom hol élsz Imyke. Nem is akarok magamnak gazdag barátokat. 30 leszek márciusban és még mindig a gyerekkori barátaim vannak. Köztük persze van milliomos is de aki ez alapján válogatja meg az ismeretségi körét meg a barátait... Hát az az újgazdag, plusz sznob.
A másik fele a mondandódnak pedig egész egyszerűen hülyeség /merénylet rablás :)/ Végül pedig nem jasszozni akartam csak világossá tenni a csaj számára, hogy összekever a barátjával... -
majzi #4194 -
#4193 Szerintem, egy milliomosnak - hacsak nem új gazdag, mert az ugye egy igencsak lebecsülendő, degradáló kaszt - éppenhogy okosnak, műveltnek és visszafogottnak kéne lennie: ellenkező esetben arrogáns, kihívó és pökhendi viselkedése miatt könnyen merénylet, rablás, zsarolás áldozata lehet ő, vagy a családja... Amit szerintem, épeszű ember nem akarhat.
Szóval, static: szerintem, légy szerényebb, örülj a kevéske milliódnak, fektesd be jó helyre, és tanulj, olvass minél többet, hogy meg is felelj az újgazdad / gazdag státuszodnak. Különben, kilóg a kapanyél és az osztály, hová tartozónak véled magad egyszerűen kiröhög.
-
#4192 "Az lehet, hogy iq 0 vagyok de pld. milliomos is. Biztos azért szedtem össze a sok lóvét és élek olyan életet amiről te csak álmodozol mert egy iq 0 vagyok. :)))"
Es ez megis, kit erdekel? Hogy jon ez ide? Nyissal egy milliomos topikot, es ott dicsoitsd magad sztem.... Nem egeszen ertem, hogy ennek mi helye itt... -
#4191 mininova.org, piratebay.org, bitmetv.org
vagy a keresőkkel: torrentspy.com, bittorrent.com -
ruma #4190 Srácok! Segítsetek nekem plíz! 2szer leszedtem már a 2. szezon 2. epizódját és mind a kettő az 1. szezon 2. epizódja volt!
Nem tudtok mondani nekem egy oldalt ahonnan esetleg le lehetne szedni? Én limewire-el szedtem le eddig az összeset....és nem is volt probléma eddig...
Előre is köszi. -
#4189 linket nem de már volt korábban
Mama Cass Elliot-Make your own kind of music -
Bandy #4188 nekem az a zene kéne amit Desmond hallgatott a bunkerben arra tudna valaki linket adni? -
#4187 egész jó lesz a második szezon
és hol a csaj?? -
#4186 Uhh... Súlyosan kezdődik a 2. évad -
#4185 jah azt én is hallottam a régebbi axn es részeken. ezt most nem tom nézni mert nincs axn :( -
qper #4184 Most megy az AXN-en, hát a szinkron az továbbrais valami katasztrófa...
Desmond hangja nem kicsit vicces :D -
gergelyanevem #4183 thx, remélem köztük van az is amelyik után érdeklődtem
még1x thx