128px-Dharma-logo.svg.png
  • IMYke2.0.0.0
    Honnan tudod, hogy szép vagyok? Amúgy köszi, édesanyám és a kedveseim után te csak megerősítetted bennem, hogy az vagyok...
    A viccet félretéve:
    Nem sok közöd van hozzám, igazából magasról le kéne szarnom, hogy mit gondolsz, csak mivel továbbra is dobálózol, nemiképp kihívás, hogy egy ilyen alulkultúrált embernek megmagyarázzam azt, amit már mások egy millió éve tudnak itt:
    A Fórum nem arról szól, hogy a saját kisebbrendűségi érzésed orvosold! Ha fáj valamid, menj el szakemberhez, hidd el, az AIDS-en rákon kívül már alig van valami, amit ne tudnának gyógyítani...!
    A kóros felfogásod, miszerint én naplopó lennék pedig alapjaiban téves, hiszen államigazgatásban dolgozom.
    Emellett, az általad - és úgy látszik, rettentő módon irritálja a csőröd - emlegetett "kunyeralo" aloldal mindkét honlapomon a születésük óta fenn van, jó ideje hozzájuk sem nyúltam, s bár aktualitátásukat csak 1 éve vesztették el [azóta dolgozom ott, ahol] épp úgy nem kerültek törlésre, frissítésre, ahogy az oldalak maguk sem. Csak, hogy tisztán láss. Nem mintha érdekelne, hogy mit is gondolsz.
    Mondandóm lényege, hogy te is megértsd: kurvára leszarom, hogy ki mit gondol arról, amit írok - nem színház, vagy megasztár, hogy pontozzátok.