22323
-
#4102 SPOILER!
nnah ebben teljesen egyetértünk, sőt én még titkon remélem, hogy májkölt meglőtték rendesen :Ð
/bocs nemtom hogy kell fehéríteni a szöveget :-) -
#4101 SPOILER!
Szvsz a 2 néger jó helyen van, ahol van.Remélem, hogy még pár részig nem fogom hallani, hogy:-WALT!...WALT!....WALT!
:DD
-
#4100 jo ez igaz, de az, hogy egyedul bemegy az othersekhez (mert tudta hogy oda megy), gyakorlatilag szabad predakent az egy hulye otlet, es miatta legalabb 3 mondatrol lecsusztunk othersekkel kapcsolatban.
amugy meg sztem is meg kell nezni mielott bejossz, ha mar mindenki arrogans modon lehagyja a spoilert (es utana meg meg is magyarazza hogy o azt gondolta... pf lol), en is azt teszem -
#4099 Ne eröltesd kisbogaram, mert nem ertesz hozza!
Ez nem itelkezes volt, hanem egy megjegyzes.
Itelkezes az, ha valaki szemere hanyod, hogy koldul, nem dolgozik, egeti magat stb.
Kicsi agyacskaddal felfogtad a különbseget? -
Nyiri #4098 Te mijen jogon itelkezel masokrol kijelentömodban? -
#4097 "egy ilyen füstös jelenetet "
de nem akkor fogja először látni a füstöt...
viszont ahogy Imóka haverod leírta, hogy az Others-ekkel találkoznak, az enyhén szólva kimeríti ezt a témát... de én nem tépem tovább a számat ezügyben.
szia
-
Vegre egy ertelmes ember. -
#4095 A topic 90% spoiler, én is csak azután jövök ide, hogy megnéztem a legújabb részt, aki nem akarja, hogy lelőjép neki a poént tegyen az is így -
#4094 A talalgatasok következteben többször szo esett a füströl, meg arrol, hogy scannelte Ecko agyat, hogy köze van a repülöhöz, hogy az öccse is rajta volt meg hasonlok. Ez szamomra eleg spoiler.
Mivel az, aki nem latta ezt a reszt, egy ilyen füstös jelenetet nem igazan varna (mint ahogy mindenkit elegge meglepett, hiszen hatalmas fordulatot hozott), ezert igenis elvettetek vele a meglepetes hatasat!
Mi ez, ha nem spoiler???? -
#4093 ahha
gond egy szál se...
csak akkor áruld már el főnököm, hogy az itt felvetett elméleteket, teóriákat hogyan kevered össze az élményt elrontó, esetleges koppanásokat történéseket előre leíró kommentekkel...mert, ha vágod mi a spoiler, akkor ezt is meg tudod magyarázni. -
#4092 En tökeletesen tisztaban vagyok vele. -
#4091 "nanorobotok meg a füstös hozzaszolasok miert nem lettek kispoilerezve?"
te teljesen 100%-osan tisztában vagy azzal mit jelent a spoiler egy filmes fórumon ugye?
-
#4090 ha tényleg ennyire nem megy, akkor hagyjuk. -
#4089 Hidd csak kisfiú... -
Nyiri #4088 Alkalmaztam azon "jogokat" amit 2000 -
Nyiri #4087 Allamigazgatasban dolgozol? Hm... Akkor tenyleg naplopo vagy. -
#4086 Honnan tudod, hogy szép vagyok? Amúgy köszi, édesanyám és a kedveseim után te csak megerősítetted bennem, hogy az vagyok...
A viccet félretéve:
Nem sok közöd van hozzám, igazából magasról le kéne szarnom, hogy mit gondolsz, csak mivel továbbra is dobálózol, nemiképp kihívás, hogy egy ilyen alulkultúrált embernek megmagyarázzam azt, amit már mások egy millió éve tudnak itt:
A Fórum nem arról szól, hogy a saját kisebbrendűségi érzésed orvosold! Ha fáj valamid, menj el szakemberhez, hidd el, az AIDS-en rákon kívül már alig van valami, amit ne tudnának gyógyítani...!
A kóros felfogásod, miszerint én naplopó lennék pedig alapjaiban téves, hiszen államigazgatásban dolgozom.
Emellett, az általad - és úgy látszik, rettentő módon irritálja a csőröd - emlegetett "kunyeralo" aloldal mindkét honlapomon a születésük óta fenn van, jó ideje hozzájuk sem nyúltam, s bár aktualitátásukat csak 1 éve vesztették el [azóta dolgozom ott, ahol] épp úgy nem kerültek törlésre, frissítésre, ahogy az oldalak maguk sem. Csak, hogy tisztán láss. Nem mintha érdekelne, hogy mit is gondolsz.
Mondandóm lényege, hogy te is megértsd: kurvára leszarom, hogy ki mit gondol arról, amit írok - nem színház, vagy megasztár, hogy pontozzátok.
-
#4085 *milyen -
#4084 Nyiri te mijen jogon itelkezel masokrol kijelentömodban?
Ezen az alapon te is menj dolgozni, mert ha forumozni tudsz, nem valoszinü, hogy epp azt teszed. -
Nyiri #4083 De kis onerzetes vagy. Igy van elj a jogoddal es koldulj tovabb kis szanalmas barom. Filmek letoltese es azonnali megnezese helyett inkabb menj dolgozni es talan akkor nem egetted volna le magad jo ideje itt az egesz forumon. Mar mindenki ugy olvassa (ha olvassa) a hozzaszolasaidat, hogy arra kivancsi csak hogy mi a kovetkezo oltari nagy baromsag amit osszekavarsz.
Eld ki magad itt a forumon hogy azt teszel amit akarsz, ellenben azzal amit a masik tobb ezer felhasznalo el tud fogadni es kepes alkalmazni. De te nem, MERT TE ELSZ A JOGODDAL.
Ennyi oromod legyen baszod. Szep vagy.
-
#4082 Aha, akkor a nanorobotok meg a füstös hozzaszolasok miert nem lettek kispoilerezve?
Haggyatok mar logva a hülye kifogasaitokkal, amiket epp ugy hasznaltok, ahogy nektek jo... -
#4081 Végül is ilyen felfogással is lehet élni, csak nem biztos, hogy érdemes. -
#4080 Az alpári megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak, senki sem kíváncsi rá.
Másrészt, senk isem kötelezett arra sem Téged, sem mást, hogy
1. idejárj
2. elolvasd mindenki hozzászólását.
Ha mégis idejársz, akkor a saját felelősségedre olvasgass és ne dobálózz kakival csak azért, mert voltál olyan meggondolatlan, hogy nem gondoltad végig az egészet, s jöttél rá magadtól arra, amit fentebb közöltem...
Hunnenkoeniggel értek egyet, még ha tudom, hogy az is igaz, amit fifi írt a #4079-ben.
Ha valaki olyan hülye, hogy egy vadiúj rész megjelenésének idején berobog ide a fórumba, és minden hozászólást elolvas - legyen az fekete vagy fehér betűkkel írva - , akkor az megérdemli, hogy elromoljon a "film élménye"!
Én továbbra is élni fogok azon jogommal, hogy akkor és úgy írok ide, s a Fórum egyéb topikjaiba, amikor csak akarok - majd, ha a Gondolat Rendőrség létezésbe kezd, na akkor pofázhat bárki is nekem, hogy mit, mikor, hogyan írjak!
-
#4079 mert ugye az I. évad régebbi. ez az új rész meg ugye alig 2napos...
mire van nagy esély, hogy olyan jön ide, aki nem látta a 2X11-et, vagy olyan aki rajongó, de nem látta az I. évadot?
jól tudod te miről beszélünk! -
#4078 elolvastad a topik cimét??
Lost (TV)
azaz a tvben leadott részekröl kéne beszélni. minden más spoiler.
tehát ha a legujabb részekröl akarsz dumálni, 2nappal a megjeleneés után, akkor igenis ird fehérrel.eddif rajtatok kivül senkinek nem okozott nehézséget, ha nektek azt okoz, akkor viszlát. -
#4077 Akkor fogjuk ra, hogy en most kezdem a masodik evszakot, akkor te miert nem spoilerezted ki az utolso 3-4-10 oldalt? Ezen az alapon mindent feherrel kell irni!
Vagy majd TE döntöd el, mikor van az az idöpont, amikor mindenki latta a legutolso reszt? Nem hiszem... -
Nyiri #4076 Te is legy tisztaban a forumon alkalmazott szokasoknak. Ha ezt nem birjatok felfogni, akkor NEKTEK nem kell bejonni. -
#4075 Aki a magyar feliratot csinálta, az az utolsó sort eléggé félrefordította. -
#4074 Nekem az nem tetszett, hogy Michael teljesen motivalatlanul el kezd örjöngeni az elejen es leüti Locke-ot.
Az utolso reszben nyugisan chatel Walttal, mostmeg a dühkitöres...egyaltalan nem volt semmi alapja...
@Mindenki: En sem Spoilerezek. Amig nem nezted meg, nem kell bejönni es olvasni! En dumalni akarok a sorozatrol, nem pedig kodokat irni es egy tökfeher forumot nezegetni, meg az egerrel markirozgatni, hogy el tudjak valamit olvasni.
En meg akarom -
#4073 és te ki vagy drága barátom, hogy csak úgy felrúgod a fórumok jól ismert, és eddig úgy-ahogy mindenki által betartott szabályait?
-
Nyiri #4072 Es te meg ki a lofasznak kepzeled magad, hogy eldontod ki latta es ki nem? Tudod mit? Inkabb kussolj ahelyett hogy elbaszod masnak a filmnezes elmenyet.
Latom penzt kunyeralni azt tudsz mast nem. -
#4071 Nincs mit. Amúgy meg nem lőttem le semmit - hidd el, annyira természetesre vették a forgatókönyvírók a dolog megjelenítését, hogy te magad is csodálkozni fogsz azon, hogy eddig miért is nem történt meg... mintha kimaradt volna jó pár rész... pedig nem.
Egyszerűen elszúrták ezt a forg.írók - véleményem szerint. Dramaturgiailag nem jó helyre tették.
-
#4070 szerintem meg de. ugyanis ha nem vetted volna észre, idáig ha jol olvastam 2(!) ember látta innen a 11. részt. szal addig igenis ird fehérrel, vagy mittomén, csak emeld ki, mert igy tényleg elbaszod az emverek szorakozását. és képzeld. nekem már tegnap délelőt megvolt a 11. rész, csak a feliratot várom/vártam hozzá, ezért nem is néztem meg, de köszi hogy elözetest adsz!!!! -
#4069 Klasszikust idézve, módosítva:
"Már nem azért, de ki az a fifi, aki parancsokat osztogasson?"...
-
#4068 "Egyszerűen feltételeztem, hogy mindenki látta már itt "
ne feltételezgess te, csak írd fehérrel, vagy bárhogy máshogy jelöld. -
#4067 Nem kérkedni akartam.
Egyszerűen feltételeztem, hogy mindenki látta már itt - hiszen, több ezren töltötték velem együtt a torrent oldalakról...
Szerintem, ne forszírozzuk tovább ezt a bagatell dolgot.
-
#4066 A faszodat nem teszem ki...
Ellenben, a SPOILER SZÓT GYŰLÖLÖM, szóval, annak hazsnálatát ne is várd el tőlem...!
Ha legközelebb úgy gondolom, hogy valakinek lelőheti a poént egy szó is a mondatomban, akkor majd fehérrel írom a hozzászólásomat - addig pedig hagy én döntsem el, hogy mit és hogyan! -
Kou #4065 Már nem azért, de ki Jack, aki parancsokat osztogasson? Plussz, az Otherséknek nagy valószinüséggel nem az volt a szándékuk, hogy teázgatva meg röhögcsélve elmeséljék, hogy kik is ők. -
Nyiri #4064 Valszeg kerkedni akart, hogy neki semmi dolga es megnezte mar :D -
#4063 Bazzzeg a SPOILER feliratot kitehetnéd a f@szomat!!!