128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    Előállt az az érdekes helyzet hogy látszólag vitatkozunk, holott most hogy kifejtetted, szóról szóra egyetértünk.:)

Én úgy fogalmaztam hogy nagy a cliffhanger, mert semmi nagyot nem tudunk meg, semmi nagy durranás nem volt, ami azért illik egy évadzáróba. Még akartam is írni hogy ez teljesen elmehetne egy sima résznek, csak duplájára van hízlalva a töltelék benne (hivatalosan persze 2 rész, úgyhogy ezt csak képletesen értem). Gyakorlatilag semmi nem utal arra hogy most évadváltás van. Te ugyanezért fogalmaztál úgy hogy nem túl nagy a cliffhanger. Ha leírom, akkor már te is helyeseltél volna és most nem kellene nekem írnom.:) Mindenesetre ez szeritem arra utal hogy csak megnyújtják az eredetileg kiagyalt történetet (esetleg pár aprósággal megspékelve) ahelyett hogy most zártak volna, és folytatják valami újdonsággal, amit azért elvártam volna.
    Más: kinek mi a véleménye a "szörny"-ről? Van egy olyan érzésem hogy továbbra sem azt láttuk, csak valami "manupulátorai" lehettek a füstcsíkok. A hangja mindig picit távolabbról szólt, mintha mindig a képen kívül lett volna pár méterrel (vagy a föld alatt), a hangja határozottan gépi volt, de milyen géphez tartozhat ilyen füst? Egyre jobban tartok tőle hogy nem tudják majd kimagyarázni hihetően, főleg az évadzáró után, ahol több szereplő is elkezdett utalgatni valami megfoghatatlanra meg a sorsra. Remélem nem mennek el erre, én materialista lévén tudni akarok, nem hinni. Legyenek akár ufók, dinoszauruszok, tudományos kísérlet vagy bármi a vége, de ne azzal intézzék el hogy azért történik minden mert ez a sorsuk.:)