Mindkét sorozatnak (Lost, Alias) - és még jópár kiváló filmnek - Jeff Abrahms a kiötlője, többekközött, aki Terry nagynagy híve. Locke szerepe már akkor Terry játékára, szinészi képességeire és "kinézetére" volt írva, amikor maga Terry nem is tudott még róla ;] Nekem egyik kedvenc karakterszínészem, eddig akármelyik sorozatban is láttam, mindig kiválót alakított.
Lenne két kérdésem, most hogy véletlenül idetévedtem.
#1: amikor Sun és Jin veszekszenek - hajógyújtogatás #1 - és Jin elköltözik, akkor Sun félig angolul és félig koreaiul mondta el Jinnek, hogy mennyire szereti meg hiányzik meg stb-stb. A fontosabb részeket angolul mondta. Jelen állás szerint szegény Jin mennyit érthetett meg belőle? ;]
#2: Danielle nem éppen ma került a szigetre. Amikor mennek a season1 végén a dinamitért, akkor látszik igazán, hogy milyen frankó kis cipője van. Nem vagyok kompetens, de honnan szerzett vajon bújkálva folyamatosan 16 év alatt cipőt? Mert hát ez egy dzsungel, itt aztán próbára van téve minden lábbeli, kizárt hogy kiváló állapotban megmaradt volna. Igaz sokat nemtudunk még a s2 felénél sem a csajsziról, de azért érdekelne honnan szerzi a cipőit.