22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • IMYke2.0.0.0
    Nem "ezért" írták ki... úgy volt, hogy kap egy igazi nagy filmes szerepet - [a Lost ugye egy TV-filmsorozat] - , így hát kilépett, de pechjére, nem kapta mégsem meg: két szék között a padlóra... legalábbis, a pletykák ezt tartják.

• magus
    ezert irtak ki a sorozatbol?:)

(amugy naaaaagyon hoax gyanus:))
  • magus
    ah ugyis kiderul vmikor sztem h Jin valojaban koreai kem, es perfektul beszel angolul...
  • Rafaelo
    hehe :D
  • sanzik
    "Forrás: Színes Bulvár Lap"
    no comment
  • Rafaelo
  • Papirzacsi
    Követelem hogy hozzák vissza Shanont a sorozatba, és a következő készülő résztől én is szerepeljek benne!
  • Rafaelo
    :D ja és egy hír

maggie szexelt a lost összes szinészével
  • Cvd
    Az #1-hez hozzászólva még durvább "hiba" a legutóbbi részek egyikében mielőtt a 2 csapat összetalálkozna és Michael előremegy, mindezt full angolul magyarázzák, amit Jin minden gond nélkül azonnal megért.
  • PiszkosFred
    Mindkét sorozatnak (Lost, Alias) - és még jópár kiváló filmnek - Jeff Abrahms a kiötlője, többekközött, aki Terry nagynagy híve. Locke szerepe már akkor Terry játékára, szinészi képességeire és "kinézetére" volt írva, amikor maga Terry nem is tudott még róla ;] Nekem egyik kedvenc karakterszínészem, eddig akármelyik sorozatban is láttam, mindig kiválót alakított.

Lenne két kérdésem, most hogy véletlenül idetévedtem.

#1: amikor Sun és Jin veszekszenek - hajógyújtogatás #1 - és Jin elköltözik, akkor Sun félig angolul és félig koreaiul mondta el Jinnek, hogy mennyire szereti meg hiányzik meg stb-stb. A fontosabb részeket angolul mondta. Jelen állás szerint szegény Jin mennyit érthetett meg belőle? ;]

#2: Danielle nem éppen ma került a szigetre. Amikor mennek a season1 végén a dinamitért, akkor látszik igazán, hogy milyen frankó kis cipője van. Nem vagyok kompetens, de honnan szerzett vajon bújkálva folyamatosan 16 év alatt cipőt? Mert hát ez egy dzsungel, itt aztán próbára van téve minden lábbeli, kizárt hogy kiváló állapotban megmaradt volna. Igaz sokat nemtudunk még a s2 felénél sem a csajsziról, de azért érdekelne honnan szerzi a cipőit.
  • Rafaelo
    nézem az alias 1x sorozatot erre ki jelenik meg fbi kihalgato tisztként :D
  • Csacsi
    Ezt miért ide?
  • quack
  • magus
    "nem torrent nem dc mert azok szart sem érnek"
  • Frosty01
    köszi szépen, elkezdtem letölteni
  • MolniGee
    Ezer bocsi, tényleg elírtam, javítva!
    Legközelebb ha találsz valami kétes dolgot, írj nekem please!
  • Tschabi
    A 2. évad eddigi részei együtt

Itt a 24-25 (bár lehet, hogy lassú lesz)

24-25 ügyben próbáld innen is

Remélem van köztük jó, mert nem próbáltam. Sok szerencsét!
  • mukika
    basszus, nem bírtam ki, hogy a 2. szériát beosszam. pedig az volt a tervem, hogy beosztom szépen, hogy ne várjak sokat a 10. részig... de csak nem bírtam ki.
  • Tschabi
    Keresgélj DC-n, hátha találsz valami nagy sávszélű embert, aki osztja.
    Legközelebb pedig, amint megjelenik egy rész, azonnal szedd le torrentről, mert akkor nagyon gyors!
  • magus
    szerintem huzd ki a net kabelt, nem neked valo ez
  • North
    Ha ennyit nem ér meg Neked a Lost...
  • Zs0lt1
    akik már nagyon várják a 2x10-et, azoknak:
    linkecske
    Vigyázat durva spoiler!!! :-)
  • Frosty01
    bocs de nem tok várni 5 hetet mire leér a szaros dc-ről...
    torrent se sokkal jobb, nem mind1iken vannak fenn azok a részek amik kellenek, vagy egyáltalán nicnsennek fenn, és kurvasok idő amig lejön
  • Dankó
    Szart sem érnek???? Az a komoly, végülis csak mindegyik részt onnan lehet letölteni, de te bátran állj neki keresgélni a neten és értesíts ha vmi webes felületü nem fizetős oldalt vagy FTP címet találtál!!!
  • LA52LO
    Hello!

A táncolós LOST paródiát innen tudjátok letölteni: http://yasx.uw.hu/LOST_poen.wmv
    Van itt egy Sawyer flash is: http://yasx.uw.hu/sawyer.swf
  • magus
    LOL

bocs, de erre nem tudok mit mondani:)
  • Frosty01
    hali honnan tölthetek le (nem torrent nem dc mert azok szart sem érnek) lost epizódokat? 24.dik résztől kéne az első szériából, és az első résztől a második szériából, net-oldalra gondolok ahonnan rippelt részeket le lehet tölteni mint sp.hostofficeról, segítséget előre is THX

Mindenkinek kellemes ünnepeket kivánok, lostban gazdag ujj évet :)
  • anis
    Nem tudjátok hogy hannan lehet letölteni a Lostos paródiát? Amin olyan hevesen táncolnak.
  • mukika
    igaz. azóta már megnéztem. nagy kő esett le a szívemről. :)
  • gnom
    en inkabb ennek hinnek mint valami magyar oldalnak...
  • mukika
    Nekem még 7 rész van a 2. szériából, be kéne osztani valahogy... de úgysem fog menni.
  • mukika
    15. rész 2006-6-15?!?!?! Ez most komoly vagy elírták???
  • January
    esküszöm azok csinálják jól, akik minden napra beadagolják... így nem kell 2 hetet várni (Ááááááááá még 2 hét)
  • Mhosah Myth
    Most is azt nézed?
  • Zs0lt1
    üdv a klubban ;-)
  • mukika
    Én egy kicsit lemaradtam ezzel a sorozattal... de bepótoltam!

4 nap alatt befejeztem az 1. szériát, most kezdtem el nézni a másodikat... Bazz az 1. részt most fejeztem be, sztem ezt a 9részt egyhuzamban végignézem. Ilyen fordulatokat, ááááááá, rég volt ami enyire lekötött volna! Függő lettem.
  • quack
    ez nem csak a Lostban van így (sajna)
  • Zs0lt1
    szvsz felirattal sokkal jobb, a szinkronhangok szarok.
  • Kung Lao
    Hello! Nem tudjátok, hogy az AXN-en most miért felirattal és nem szinkronnal megy a sorozat? Ja és hogy miért keresztelték át rtl klubos eltűntekre a pokoli édenről? Én szerettem a szinkronját, sajnálom, hogy most nem úgy adják.
  • SKABALABABA
    thx