winnie#3372hogy minden sorozat addig megy, amíg van rá érdeklődés, akkor valóban nincs miről vitáznunk.
most miről beszélsz? egy sorozat addig mehet a tévében míg nézik. amint nem lesz nézettsége a lost-nak, kíméletlenül le fogják lőni. az idén már 14 sorozatot lőttek le - a reunionban nem fog kiderülni ki lesz a gyilkos vagy a thresholdban nem fog kiderülni mit akartak az idegenek.
Nem egy olyan sorozat volt, amit sokkal előbb befejeztek, pedig nézte volna még néhány (tíz)millió ember.
egy vagy tízmillió? ebben a témában nem hiszem, hogy nagyon meg tudnál fogni...
itt nem arról van szó, hogy ki nézné. minden sorozatot néznének. a lostot jelenleg nézik hetente 20M-an amerikában. ha csak 5-6M lenne, akkor repülne a fejsze és kampó. hogy miért? mert tudnának helyette olyat adni, amit többen néznének. minden sorozatnáll van egy határ, ami után meghúzzak a cancelt. akár egyik hétről a másikra.
egy sorozatot mondj. csak egyet.
Én meg abban hiszek, hogy a LOST-nak van eleje és van vége, lehet, hogy a tervezett 2 évadból lesz aztán 3 vagy 4, de nem hinném, hogy 7-8 évadosra nyújtanák. És tudod mit? Ugyanúgy szar lenne, mint az X-Akták...
1. miért írsz olyan nyilvánvaló hazugságot (erre nem tudok mit írni), hogy 2 évadot terveznek. a készítők többször lenyilatkozták, anno pár hónapja még ide is bevágtam, hogy több évadra megvan az elképzelésük. (de mint írtam, erről elviccelődnek a dvd audiokommetárjaiban is)
2. addig nyújtják, amíg nézik. mint minden sorozatot.
3. szar lenne, mint az x-akták. lehet. viszont, ha szar, akkor miért nézted az x-aktákat. ha pedig szerinted szar, attól még lehet más szerint jó, nem? biztos vagyok benne, hogy sokak szerették az x-akták 9. évadát is.