22323
-
winnie #3377 Ja értem, emit te belinkelsz (ki tudja honnan), az igazság,
nem linkelek be semmit, de ha kell akkor szólj.
amit én hallottam (2 évad) az hazugság.
figyi. akkor lassan írom le.
szerinted melyik a hietles infó? amit "te hallottál" vagy amit "a készítő (damon lindelof) nyilatkozott"?
Egyre viccesebb vagy, tudod mit?
szerintem te vagy a vicces, hogy elolvastál egy MAGYAR cikket, ahol többek között olyan bődületes baromságokat írtak, hogy samuel l. jackson szerepel a lost-ban és erre ezt írtad szerényen: " gáááááááz! De - sajnos - úgy tűnik (megint) igazam volt. Csókoltatom a sok okos kötözködőt, aki vitatkozott velem és a többiekkel," - nem azt mondom, hogy egy ilyen cikk csak rossz lehet, de ha írnak egy cikkben több baromságot is, akkor felettébb naiv és megmosolyogtató melldöngetve hivatkozni rá.
Neked van igazad
enenk örülök, hogy elismered. -
winnie #3376 például ezt honnan veszed?:) -
#3375 lesz. Elvileg 9 részes... :) -
#3374 Ja értem, emit te belinkelsz (ki tudja honnan), az igazság, amit én hallottam (2 évad) az hazugság. Egyre viccesebb vagy, tudod mit? Neked van igazad, innentől nekem no comment kategória vagy számomra... Össze vissza beszélsz.. -
Nyiri #3373 Ne a mozibol kijovet a Star Wars III megnezese utan total uresseget ereztem, hogy mar nem lesz tobb resz. Annyira sajnaltam hogy vege :)
De akkor is kell veg :D -
winnie #3372 hogy minden sorozat addig megy, amíg van rá érdeklődés, akkor valóban nincs miről vitáznunk.
most miről beszélsz? egy sorozat addig mehet a tévében míg nézik. amint nem lesz nézettsége a lost-nak, kíméletlenül le fogják lőni. az idén már 14 sorozatot lőttek le - a reunionban nem fog kiderülni ki lesz a gyilkos vagy a thresholdban nem fog kiderülni mit akartak az idegenek.
Nem egy olyan sorozat volt, amit sokkal előbb befejeztek, pedig nézte volna még néhány (tíz)millió ember.
egy vagy tízmillió? ebben a témában nem hiszem, hogy nagyon meg tudnál fogni...
itt nem arról van szó, hogy ki nézné. minden sorozatot néznének. a lostot jelenleg nézik hetente 20M-an amerikában. ha csak 5-6M lenne, akkor repülne a fejsze és kampó. hogy miért? mert tudnának helyette olyat adni, amit többen néznének. minden sorozatnáll van egy határ, ami után meghúzzak a cancelt. akár egyik hétről a másikra.
egy sorozatot mondj. csak egyet.
Én meg abban hiszek, hogy a LOST-nak van eleje és van vége, lehet, hogy a tervezett 2 évadból lesz aztán 3 vagy 4, de nem hinném, hogy 7-8 évadosra nyújtanák. És tudod mit? Ugyanúgy szar lenne, mint az X-Akták...
1. miért írsz olyan nyilvánvaló hazugságot (erre nem tudok mit írni), hogy 2 évadot terveznek. a készítők többször lenyilatkozták, anno pár hónapja még ide is bevágtam, hogy több évadra megvan az elképzelésük. (de mint írtam, erről elviccelődnek a dvd audiokommetárjaiban is)
2. addig nyújtják, amíg nézik. mint minden sorozatot.
3. szar lenne, mint az x-akták. lehet. viszont, ha szar, akkor miért nézted az x-aktákat. ha pedig szerinted szar, attól még lehet más szerint jó, nem? biztos vagyok benne, hogy sokak szerették az x-akták 9. évadát is. -
#3371 ez mondjuk igaz is...
de én azért úgy beszélnék szívesen az unokáimnak a Lost-ról, hogy na ez és ez volt ám a nagy furfang benne... :) -
winnie #3370 nem bizonygatom, de én spec. annak örülnék, ha nem oldódna meg, mert akkor nem lesz bennem keserű szájíz, ha nem jön be a vége:) -
#3369 De ez baromság, meg is tudom cáfolni, de ilyen emberekkel kár vitázni...
"Hinni a templomban kell."
Utoljára kb. ovis koromban volt ilyen dumám. -
_Vegeta_ #3368 Hinni a templomban kell. Sorozatok addig mennek amig penzt hoz, ha ezt nem tudod megerteni, akkor tenyleg felesleges a vita. :) -
corleone #3367 köszi az előzetest -
#3366 Komolyan nem értelek. Ha te tényleg azt hiszed, hogy minden sorozat addig megy, amíg van rá érdeklődés, akkor valóban nincs miről vitáznunk. Nem egy olyan sorozat volt, amit sokkal előbb befejeztek, pedig nézte volna még néhány (tíz)millió ember. Én meg abban hiszek, hogy a LOST-nak van eleje és van vége, lehet, hogy a tervezett 2 évadból lesz aztán 3 vagy 4, de nem hinném, hogy 7-8 évadosra nyújtanák. És tudod mit? Ugyanúgy szar lenne, mint az X-Akták... -
#3365 "ha most vége lenne a lostnak (az uccsó 3 részt még nem láttam), akkor nyilván nem történne semmi bajom"
azért azt nem hiszem, hogy nem mondanád magadban: ejj b@ssza meg, azért a rejtélyre valamilyen szinten pontot tehettek volna, ami itt lebegett az elejétől fogva...
ellenkezőjét ne is bizonygasd, mert úgysem hiszem el :) -
#3364 :) -
#3363 :DDDDD
azok a fak nagyon tetszenek neked:D -
#3362 ha most abbahagynak a lostot felakasztanam magamat egy fara de elotte meggyujtanam magam kb -
winnie #3361 Bazz... Nem ertelek. Neked jo hogy nezel egy sorozatod ugy hogy tudod nincs vege? Ez baromsag...
én nem értelek:) te, ha elkezdesz egy sorozatot, akkor azt végig is fogod nézni? én addig, amíg érdekel. az emberek többsége is így tesz. a túlnyomó többség. vedd úgy, hogy én vagyok a szócsövük:))
lehet, hogy más a gondolkodásmódunk, de egy sorozatot én azért nézek, mert heti 45 perc élményt ad. ha most vége lenne a lostnak (az uccsó 3 részt még nem láttam), akkor nyilván nem történne semmi bajom és kimondanám, hogy ez volt az utóbbi idők egyik legjobb sorozata. (ha más másképp gondolja, egy dolog.)
egy sorozatot nem lehet úgy nézni, hogy mi lesz a vége, hiszen egy sorozatnak alapból nincs vége.
A keszitok azt mondtak hogy mindent meg fognak magyarazni. Akkor csak nem lehet egy vegtelen sorozat.
persze, hogy azt monndták, de a sorozatok 90%-a úgy kerül le a képernyőről, hogy nincs ideje a készítőknek utolsó részt forgatni.
Teged tudnak akkor ugy iranyitani ahogy akarnak a keszitok.
annyiban nem, hogy én döntöm el, hogy mit meddig nézek (ellentétben azzal, akik esetében a készítők döntik el, hogy meddig nézze) - annyiban meg engem irányítanak a legjobban, hogy mennyi sorozatot nézek:) -
Nyiri #3360 Bazz... Nem ertelek. Neked jo hogy nezel egy sorozatod ugy hogy tudod nincs vege? Ez baromsag... A keszitok azt mondtak hogy mindent meg fognak magyarazni. Akkor csak nem lehet egy vegtelen sorozat.
Amugy szep es jo ez a nyitottsag ahogy te allsz hozza, de egyben hulyeseg is. Teged tudnak akkor ugy iranyitani ahogy akarnak a keszitok. -
winnie #3359 az alapkoncepció megvan, azt ki tudják magyarázni - vagy ott az x-akták. ott is lehetett tudni, hogy nem lesz megoldás. -
#3358 csak akkor nem kellett volna ekkora rejtélyeket/érdekfeszítő talányokat/titokzatos dolgokat belekombinálni, mert félő, hogy ezeket már nem fogják tudni kimagyarázni... -
#3357 nem iranyitanak, csak egesznap azon jart a fejem mi lesz a 3. reszben:) -
winnie #3356 azert ez nem egy olyan sorozat mint a tobbi. csillagkapu anno pl nagyon tetszett, ma mar eleg unalmassa valt, nem nezem mindig. De ennel ha nem tudom meg a vegso poent felakasztom magam egy fara.
hmm. a sorozatok 90%-át nem tudják lezárni a készítők. itt is fennáll az esély, hogy nem fogják. (nekik is egyszerűbb - ez ilyen műfaj)
de. ha valakit a vége érdekel, ahho nem kell nézni a sorozatot - elolvasod majd a legvégét. ennyi. vagy, ha a nagyon kíváncsi valaki részek el lehet olvasni minden rész ismertetőjét, még magyarul is.
de nem szabad, hogy ennyire irányítsák az ember akaratát a hollywood-i filmesek:) -
winnie #3355 csak januér közepén lesz új rész. -
#3354 Legkozelebb 2006. januar 11-en lesz :( -
#3353 ezen a héten nincs új rész? -
#3352 ne is mondd. most neztem meg a 2. reszt, es gyakorlatilag hihetetlen, hogy ez mar a 26. resz, es meg mindig otletem nincs hogy ki miert hogyan mit. es nem tudom hogy mar megint miert van az azerzesem h felakasztom magam egy fara mert ha nekiallok megnezni a kovetkezot akkor 4 orat alszom es megint nem tudok meg semmit. -
#3351 ez alost forum skacok:D -
Cvd #3350 Matrix téma: Az igaz hogy az első valamennyire kerek volt magában is. De nem nevezném feleslegesnek a folytatásokat. Azt adta ami elvárható, mégtöbbet a megismert témából, amit én pl. vártam is. Elvégre ami jó abból nem lehet baj ha többet kap az ember, ha nem esik a színvonal közben. Az igazság ráadásul az hogy aki nem a moziban látta őket újkorában hanem mondjuk 5 év múlva látja először, az semmit nem fog észrevenni abból hogy eredetileg csak az első filmet tervezték volna, márpedig akkor lenne szvsz gáz ha ez így lenne. Plusz hogy ne lenne külön mondanivalója? Csak hirtelen: az elsőben Neo sima "félisten szuperhős", a végén viszont "megváltóként" hal meg. Ez már simán külön mondanivaló, hogy az apró részletekben eldugott külön mondanivalókat ne is soroljam. -
#3349 azert ez nem egy olyan sorozat mint a tobbi. csillagkapu anno pl nagyon tetszett, ma mar eleg unalmassa valt, nem nezem mindig. De ennel ha nem tudom meg a vegso poent felakasztom magam egy fara.
matrix temahoz hozzaszolva, en meg tudom indokolni, miert szar a 2-3. egyszeruen felesleges. csinaltak egy filmet ami jo volt, latvanyilag, mondandoja is volt. Erre csinaltak ket folytatast, ami latvanyos, de semmi kulon mondanivaloja nincs, csak kodositenek a tortenet korul. Egyszeruen szar. Ott a jo pelda, hogy lehet jo folytatast csinalni, az animatrix szemelyeben. Az is folytatasnak minosul, de nem koltottek hozza olyan dolgokat amiket nem is terveztek, csak mint egy novella, egy kis tortenetet mesel el, legalabb olyan szinten mint az elso resz. -
Cvd #3348 Én is Winnie-nak adok igazat. Ha valami átmegy szarba akkor nem kötelező nézni, ha meg már nem nézi valaki akkor a nézőpontjából teljesen mindegy hogy véget ért-e a sorozat vagy nem. Én így voltam pl. az X-Aktákkal. Onnantól hogy az összeesküvés lett a fő téma a kezdeti különálló "akták" helyett, számomra megszűnt érdekesnek lenni, így nem néztem tovább és kész. Ettől még nem fikázom le aki nézi, nem fikázom le a további évadokat, és nem sírok hogy "de jó lett volna ha abbahagyják hamarabb".
A Matrix 2-3 esetén meg valszeg gondban lennél ha meg kellene indokolnod hogy miért is szar. A látvány/effektek/hangok/színészi játék téren semmivel sem gyengébbek az elsőnél. Annyi a különbség hogy csavarosabb/még elgondolkodtatóbb lett a két folytatás, dehát ez biztosan a film hibája, és nem azé aki nézi de nem képes felfogni? Vagy van még a másik tipikus fikagép, aki túlhypeolta az első részt, úgy meg persze hogy csalódás a többi. Csak aztán ha ugyanazon az alapon ítéljük meg pl. az illetőt ahogy ő teszi a folytatásokkal (vagyis minden ami nem éri el a legjobb szintjét az szar), akkor vegyük a legjobb cselekedetét bármilyen téren, és akkor minden más amit tesz az szar. Ő lenne az első aki hisztizne a folytonos lefikázás miatt (egyébként jogosan). -
winnie #3347 abbahagyás. hiba. egy sorozatot tudni kell abbahagyni (vagy nem siránkozni akkor:) (nem rád gondolok) - gondolj bele. ha így állsz hozzá, hogy mindent megnézel, akkor pár év múlva nem lesz semmi szabadidőd.
tudni kell abbahagyni, mert minden évben jön 70-90 sorozat, melyekből úgyis lesznek új kedvencek. egy idő után dönteni kell, hogy mi maradjon.
mátrix 3: több millió ember van, akinek tetszett. nekem nem. ez egy dolog. -
Szolnokboy #3346 én meg téged nem értelek....komolyan mindenkivel kötekszel. na de mind1
egyszerüen nem tudom elképzelni hogy teszem azt a Lost-ot abbahagyjam még akkor sem ha látom hogy egyre rosszabb,mert valamennyire azonosultam a karakterekkel és a szívemhez nőttek. viszont az hogy van 2 évad és tudom hogy nincs több akkor elkönyvelem magamban hogy nincs több ennek ellenére van egy jóképű sorozat (jó esetben) amit akárhányszor ujranézhetek,archiválhatok,megvehetem dvdn stb.
a mátrix 3 nem tetszés-nemtetszés kérdése...egyértelműen szar. ezt alátámasztja mind a szakma mind a közönség véleménye -
KILROY #3345 KÉPT!!%/=84 -
#3344 azert itt Walton kivul nem sok annyira fiatal van akit ne lehetne barmilyenne maszkirozni egy kis sminkkel... -
winnie #3343 inkább legyen 2-3 király évad, évad mint 8 azt az uccsó 5 má retek...pl a
nem értelek. ha szerinted leromlik a sorozat, akkor nem kell nézni, ennyi. távkapcsoló. ezért ilyen jó a sorozat műfaj. bármikor kiszállhatsz, ha unni kezded.
én szívesen elnézem a lostot még 5 évig - sokan mások is. attól, hogy te nem, még ne akard másoktól is elvenni:)) (tudod, szomszéd tehene)
Mátrixnál is sokkal jovóbb lett volna ha nincs a 2-3. rész, főleg a 3. volt sztem (önmagában) fos
atól a mátrix nem lett rosszabb, hogy nem tetszett a folytatása, nem? -
winnie #3342 LOL. a 24-et is nyilván megöli, hogy évek telnek el az évadok között. -
thiefpaper #3341 És persze azt már flashforward-nak hívnák. :D -
Alien1024 #3340 kösz a számok cimét
-
#3339 pff, nem, nem ölné meg... :D -
Cvd #3338 Dehogy ölné, csak picit meg kell variálni. A jelenben a szigeten mindig csak messziről és sötétben mutatnák a szereplőket, a flashbackek meg a megszokottól eltérően nem a pár évvel azelőtti múltat mutatnák hanem pár évet előre a jövőben, ott meg mehetnének a megöregedett színészek nagytotálban is.:) Aztán már csak olyan apróságokat kell megoldani mint pl. ne legyen egyértelmű hogy ki hal meg abból hogy nem szerepel a flashbackekben, és hasonlók.:)