winnie#3361Bazz... Nem ertelek. Neked jo hogy nezel egy sorozatod ugy hogy tudod nincs vege? Ez baromsag...
én nem értelek:) te, ha elkezdesz egy sorozatot, akkor azt végig is fogod nézni? én addig, amíg érdekel. az emberek többsége is így tesz. a túlnyomó többség. vedd úgy, hogy én vagyok a szócsövük:))
lehet, hogy más a gondolkodásmódunk, de egy sorozatot én azért nézek, mert heti 45 perc élményt ad. ha most vége lenne a lostnak (az uccsó 3 részt még nem láttam), akkor nyilván nem történne semmi bajom és kimondanám, hogy ez volt az utóbbi idők egyik legjobb sorozata. (ha más másképp gondolja, egy dolog.)
egy sorozatot nem lehet úgy nézni, hogy mi lesz a vége, hiszen egy sorozatnak alapból nincs vége.
A keszitok azt mondtak hogy mindent meg fognak magyarazni. Akkor csak nem lehet egy vegtelen sorozat.
persze, hogy azt monndták, de a sorozatok 90%-a úgy kerül le a képernyőről, hogy nincs ideje a készítőknek utolsó részt forgatni.
Teged tudnak akkor ugy iranyitani ahogy akarnak a keszitok.
annyiban nem, hogy én döntöm el, hogy mit meddig nézek (ellentétben azzal, akik esetében a készítők döntik el, hogy meddig nézze) - annyiban meg engem irányítanak a legjobban, hogy mennyi sorozatot nézek:)