128px-Dharma-logo.svg.png
  • Cvd
    Én is Winnie-nak adok igazat. Ha valami átmegy szarba akkor nem kötelező nézni, ha meg már nem nézi valaki akkor a nézőpontjából teljesen mindegy hogy véget ért-e a sorozat vagy nem. Én így voltam pl. az X-Aktákkal. Onnantól hogy az összeesküvés lett a fő téma a kezdeti különálló "akták" helyett, számomra megszűnt érdekesnek lenni, így nem néztem tovább és kész. Ettől még nem fikázom le aki nézi, nem fikázom le a további évadokat, és nem sírok hogy "de jó lett volna ha abbahagyják hamarabb".

A Matrix 2-3 esetén meg valszeg gondban lennél ha meg kellene indokolnod hogy miért is szar. A látvány/effektek/hangok/színészi játék téren semmivel sem gyengébbek az elsőnél. Annyi a különbség hogy csavarosabb/még elgondolkodtatóbb lett a két folytatás, dehát ez biztosan a film hibája, és nem azé aki nézi de nem képes felfogni? Vagy van még a másik tipikus fikagép, aki túlhypeolta az első részt, úgy meg persze hogy csalódás a többi. Csak aztán ha ugyanazon az alapon ítéljük meg pl. az illetőt ahogy ő teszi a folytatásokkal (vagyis minden ami nem éri el a legjobb szintjét az szar), akkor vegyük a legjobb cselekedetét bármilyen téren, és akkor minden más amit tesz az szar. Ő lenne az első aki hisztizne a folytonos lefikázás miatt (egyébként jogosan).