128px-Dharma-logo.svg.png
  • PayaVP
    SPOILER!
    Most néztem a 7-est, nekem nagyon tetszett, főleg az h legalább olyan jó volt az eleje mint a pilot. Nagyon király az első 7-8 perc. De egyébként is nagyon pörög végig a rész... Rengeteg kérdést felvetett bennem ez a rész és szerencsére ismét kaptunk egy két dologra választ is.
    1. Honnan tudták az "others"-ök h lezuhantak? Akkor csak ők csináltak valamit!
    Csak tíz perc kellett Nathan-nek h odaérjen! Ráadásul szisztematikusan vitték el az áldozatokat! Ezek szerint Claire-t is így szemelték ki? Ott miért csak őt mikor itt 10-esével vitték őket? (Nah, oké először 3-at majd 9-et). Jaj, az a papírfecni...
    2. Nathan, Ethan... még hangzásra is hasonló!
    3. Hetekig gondolkodtam régen, hogy Boone vajon kivel rádiózott... Pedig én már azt hittem jön a segítség, de hát sebaj...
    4. Tudjuk kié a maci! Viszont a bunker ajtaján ismét ki volt írva, hogy karantén. Egyértelmű szerintem, hogy az "Others"-ök a fertőzöttek. És mint a macis példából megtudtuk terjed is a kór, mert valahogy terjesztik! Ez alapján, bocsi, hogy ezt mondom, de Charlie és Claire is lehet fertőzött. Elég sanszos lehet sztem.
    5. A Bicskás dologra csak annyit tudok mondani, h macijuk is van, ilyen alapon bicskájuk is lehet az amerikai hadseregtől. Az már nyugtalanítóbb h 20 éves a kés. Szvsz a francia tyúk csapatából is lett valaki "others" (vagy ha jobban tetszik fertőzött) és tőle van.
    6. A végére vártam volna egy csavart, mondjuk h a Michael látja a fiát pár "others"-szel és rájuk lő Ana, csak aztán ugye Shannont találja el. Azt viszont továbbra is tartom, h Walt nem "Other", hanem kb. olyasmi mint a jegesmaci amit Boone beképzelt. Mindenesetre így is jó volt a vége.
    +1. Vajon most az iraki kihallgató tiszt vagy a drobális állat feka nyer verekedésbe? (mert Ana-t Mr.Eko sztem megvédi.) Bár sztem nem lesz nagy balhé, szétszedik őket. Mindenestre kezd felpörögni a dolog, egy dolgot hiányoltam mindössze a flashback-et, de aztán rájöttem h az egész rész egy nagy flashback!!! Mindenestre szerettem volna többet megtudni Ana-ról, egyre szimpibb a csaj. Ellentétben Libby-vel, aki egy erőszakos qrva!!! És még csak megse mentette a csajt. De visszatérve ha lett volna flashback akkor 60 perces lett volna az epizód, és nem 45. Bár... van itt valaki, aki bánta volna ezt?!

U.I.: Gondoltam írok egy két sort...