128px-Dharma-logo.svg.png
  • stargatelost
    Az elmúlt hónapokban elkezdtem újranézni, részben az újrázási élmény miatt, részben, hogy barátnőmnek megmutassam (mondanom sem kell, teljesen beszippantotta, alig várja, hogy tovább nézhessük :D). És engem is újfent berántott, sok dologra nem is emlékeztem, nagyon jó újra látni az egészet.

A történetvezetés mestermunka, egyszerűen olyan szinten zseniális, ahogy újabb darabkákat tudunk meg a múltból úgy, hogy már láttuk a végeredményt, hogy az ember eldobja az agyát. Persze ezt mondanom sem kell nektek :D

Az első évad vége cliffhanger összekapcsolása a második évad kezdésével olyan szinten utánozhatatlanul zseniális, hogy azt felfogni nem lehet. Ahogy Jack és Locke lenéz a járatba, mi lehet ott? Aztán a kezdés, ami először arra utal, hogy múltat látunk, de aztán bumm, tükrök, és látjuk Jackéket ahogy lenéznek OMFG!!! Fenomenális.

Egyébként minden évad mestermű, de talán a második tetszett a legjobban, a bunker, a farokrész, Michael, kérdőjel, Desmond, System failure stb...

Aztán természetesen a harmadik évad nyitás, Not Penny's Boat, We Have To Go Back, Oceanic 6, Constant, Jeremy Bentham stb...

A zenéről meg tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a legjobb sorozatzene, ami valaha készült. Folyamatosan az évadok zenéit hallgatom :D
    Ez az egyik legjobb:

Ezt a videót pedig már milliószor megnéztem:

Ugyanez a zene megy, amikor Boone lezuhanása után Locke a hatch ajtón dörömböl, és felgyúl a fény.

A Lost a világ legjobb sorozata volt/az is most is/és lesz is mindörökké :D

A héten folytatjuk az s5-tel, már várom Timetravel!