22323
-
#22042 ÉS tagnap volt 3éve hogx végetért :( -
#22041 Pontosan így van, ahogy mondod -
#22040 irigyellek. én 4x néztem végig a komplett sorozatot, és csak az első évadot daráltam. biztos jó lehet, hogy nem kell várni a részek közt, de sztem ez mégis az a sorozat, amit jó volt hétről hétre követni. mindig ment az agyalás, a teóriák, az elemzések, öröm volt olvasni meg kreálni ezeket. persze egyben fájdalmas is volt két gigacliffhanger közt 1 évet várni (3. évad finálé, hello! legutóbb barátnőmmel néztük végig, direkt figyeltem a reakcióit a 3. évad végén... a sorozattörténelem legnagyobb csavarja, beszarás jó, én úgy éreztem, mintha egy vödör jéggel öntöttek volna le.)
Nem vitás, hogy a világ legjobb sorozata volt és lesz is még egy jó darabig. Az a sorozat, amiben MINDEN a helyén van. A történetvezetés, a színészek, a KARAKTEREK (nem véletlenül nagy betűvel, ilyen mélységű karakterábrázolás és fejlődés mozgóképen még nem volt soha!), az akciók, a kaland, a misztikum, az érzelem és a csodálatos zene. Mestermű úgy ahogy van, na. -
#22039 Súlyos hibát vétettél.
-
bcrics #22038 Nálam a legdurvább szitu asszem egyszerre 2 évadot daráltam le, de lehet hogy hármat. -
#22037 Hát jah, de a 6. érzékem általában detektálja a jó sorozatokat, nem tom ez miért maradt ki. :D -
#22036 Na, hát megmondtam, vagy megmondtam, hogy mennyire kibaszott jó a Lost? :D -
IXEMGabeo #22035 1. évad érdekes olyan volt, hogy elsőre a többi évad jobbnak tűnt másodszorra azt mondom, hogy az egyik legjobb, legötletesebb évad lett teli rejtélyekkel akkor még és a régi szereplőkkel ugyebár:) -
#22034 óóó hát akkor még a java hátra van :DD
én a 2. évadot bírtam a leginkább. sokan szidták, de nekem az jött be a legjobban :D -
#22033 s01e18 de már le van töltve a 2. évad is :D -
#22032 nálam is volt ilyen :D
amúgy hol tartasz? -
#22031 Segítsetek!!!! Nem tudom megállni, hogy ne nézzem meg a következő részt, ahogy vége van az egyiknek már indítom a következőt. :D Picsába... -
#22030 ha szerepelt volna, akkor itt is meghalt volna...szóval ez még csak nem is spoiler :D -
#22029 Ned Stark meghal! Ja várj, ez nem az! -
#22028 Majd szépen miattam újra spoiler tag-eztek. :DD -
#22027 esetleg meg keresed a topik azon részét, ahol épp addig az epizódig tárgyalnak, amit láttál és onnan olvasol :D -
#22026 az utolsó egy néhány oldalon nem igen van érdemi hozzászólás a sorozathoz :D de ne is tedd... -
#22025 Ugye mondtam én :P De szerintem ide többet ne nézz be, amíg nem végzel vele :D :D -
#22024 Jó sorozat ez a Lost, tetszik, de nem merek lejjebb görgetni. :D -
#22023 Annál a jelenetnél piszkosul megsajnáltam Lockeot, durván a lelkébe lett taposva. Az a rész tetszett utána, amikor ilyen csoportterápián van valami pszichiáternél ha jól emlékszem, van egy nő, akinek az a lelki sérülése, hogy lehúzták 30 dodóval, Locke meg már nem bírja röhögés nélkül hallgatni :)
Amúgy ja, az a jelenet alatt szól az a zene, de szerintem többször is elhangzik még. -
SAFIII #22022 Még szép, h a világ legjobb sorozata
Egyébként ez a zene szerintem akkor megy mikor rájön, h átverte az apja, elhajt és a kocsiban ordítozik meg püföli a kormányt! -
#22021 Jöhetne valami Spinoff, vagy akármi....lenne benne még ráció :) -
#22020 DI ÁJLEND -
IXEMGabeo #22019 utólag visszanézve az 1. évad nagyon ott volt a szeren, 2. meg gyorsan eltelt azzal, hogy megismertük a gép hátsó részében lévőket plusz a bunkerben történtek... -
#22018 VÍ HEV TU GÓ BEKK, KÉT!!! -
IXEMGabeo #22017 HETEDIK ÉVAD -
#22016 DZSEKK -
#22015 LOK -
#22014 Az elmúlt hónapokban elkezdtem újranézni, részben az újrázási élmény miatt, részben, hogy barátnőmnek megmutassam (mondanom sem kell, teljesen beszippantotta, alig várja, hogy tovább nézhessük :D). És engem is újfent berántott, sok dologra nem is emlékeztem, nagyon jó újra látni az egészet.
A történetvezetés mestermunka, egyszerűen olyan szinten zseniális, ahogy újabb darabkákat tudunk meg a múltból úgy, hogy már láttuk a végeredményt, hogy az ember eldobja az agyát. Persze ezt mondanom sem kell nektek :D
Az első évad vége cliffhanger összekapcsolása a második évad kezdésével olyan szinten utánozhatatlanul zseniális, hogy azt felfogni nem lehet. Ahogy Jack és Locke lenéz a járatba, mi lehet ott? Aztán a kezdés, ami először arra utal, hogy múltat látunk, de aztán bumm, tükrök, és látjuk Jackéket ahogy lenéznek OMFG!!! Fenomenális.
Egyébként minden évad mestermű, de talán a második tetszett a legjobban, a bunker, a farokrész, Michael, kérdőjel, Desmond, System failure stb...
Aztán természetesen a harmadik évad nyitás, Not Penny's Boat, We Have To Go Back, Oceanic 6, Constant, Jeremy Bentham stb...
A zenéről meg tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a legjobb sorozatzene, ami valaha készült. Folyamatosan az évadok zenéit hallgatom :D
Ez az egyik legjobb:
Ezt a videót pedig már milliószor megnéztem:
Ugyanez a zene megy, amikor Boone lezuhanása után Locke a hatch ajtón dörömböl, és felgyúl a fény.
A Lost a világ legjobb sorozata volt/az is most is/és lesz is mindörökké :D
A héten folytatjuk az s5-tel, már várom Timetravel!
-
IXEMGabeo #22013 azóta már láttam a csávót a Kaliforgiában is:D Camilla Luddingtont dugogatja -
#22012 2x18 Dave című Hugós epizód, egyszerűen zseniális...:D -
#22011 Kiscsaj LOST fuggo.. :-) -
#22010 Srácok, mindenki nézze meg a 40és annyi cimű vigjátékot, hatalmas Lost-os poénok vannak benne és nem is kevés....szétszakadtok a nevetéstől....:D -
#22009 nem tette hozzá, hogy "brada"? -
#22008 kb, mert elvileg passzív éven volt spanyolba, és majdnem úgy jött be az ajtón, hogy "VISSZAJÖTTEM" :d -
bcrics #22007 Képet,
Legutóbb a Sparban Jigsaw Klónját láttam..pont előttem állt.
Elég félelmetes szitu volt, tekintve hoyg előtte 1 hónappal pörgettük ki mind a 7 részt.
Már vártam mikor kérdi meg a pénztárostól:
- Van ez a játék.
egész nap csak a kassza előtt ülsz, bilincsbe zárva.
most lehetőséged adok neked hogy kitörj belőle.
Áhh, de szép is lett volna.
:P -
IXEMGabeo #22006 és bejött az ajtódon: "We have to go back":D:D:D -
#22005 kaptam egy uj szobatársat aki ugy néz ki mint desmond -
Blacktom #22004 Elvileg erről szól a LOST, bár szerintem elég kevesen értik, és még kevesebb embernek tetszik :)
http://www.youtube.com/watch?v=IHpmMko0NGA -
IXEMGabeo #22003 LOK