Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jack Shepard elég jól hozza a bekattant õrültet.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerk: youtubeon nézve magyar 😊
WTF-okban meg esetleg a Wilfred-et hoznám fel, igaz ez egy dramedy, de pl. az elsõ évadzáró, meg a második évadnyitó hozott egy pár stílusos, Lostos WTF momentumot.
A Fûrész filmeket meg megint csak ajánlani tudom, akik Lostos csavarokban, WTF-okban és izgalmakban szenvednek hiányt. Én nem rég néztem meg egybe a hét részt, és meg kell mondjam, ilyen durva, brutálisan összetett, csavaros cuccot a Lost óta nem láttam. Persze nem a csapdázós részekre gondolok, hanem a nyomozásra, Jigsaw múltjára, meg az egyéb dolgaira. Nagyon durván össze van rakva a sztori, áll-leejtõs.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szökéssel vagyok úgy, hogy 1x jó volt, de a végefele nagyon lerágott csont volt már...Azért az is jó sorozat volt. Kyle XY tetszett még, de az se olyan, hogy visszanézném. Régen a Quantum Leap az idõutazó meg 1-2 ilyen volt, amiket láttam. Több nem nagyon érdekelt...
azért csak volt olyan jelenet, amit újbóli visszanézésre vettem csak észre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A sorozatokat mindig egy kasztrált mûfajnak tartottam. A Twin Peaks és a Lost bizonyította be számomra, hogy vannak kivételek.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Eddig látottak alapján a 2x1, 2x3, 2x7 és a 2x13, 2x14 voltak a legjobb részek. Az elsõ évad pedig zömében mindenütt jó volt valahogy, pedig amikor elõször néztem akkor úgy gondoltam jobb a 2. évad, de tulképpen nem. Többet nem mondanék miért.
A csúcs pedig a 4. évad lesz, kár h az rövid. Sci-fi szempontból pedig az 5. lesz igazán különös, a 6. az már kissé túlzottan elvont és még több kérdést vetett fel, ami eddig volt.
Lost.Chrono.S01E01.DVDRip.XviD.Dual-DII
"Egy fanatikus rajongo idörendi sorrendbe vágta a lost jeleneteit,kivágott részeit, webes részeit, és igy elkészült 86 óra, 86 rész ezuttal idörendben,történö eseményekkel..."
Rendesen

A végén pedig ott van a katarzis azért rendesen😊
egy szóval: NEM
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egybõl mondtam, hogy hívja a fõnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a fõnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. elõadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettõl meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörõm, ekkor a fõnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a fõnök segglukába volt bedugva. ekkor elõvett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belõle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggébõl és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nõvérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelõbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egybõl megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyû nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetõrõl képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.
ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló? sdfwesfsdf
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
LOK
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?