22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • kill3r21
    ÉS tagnap volt 3éve hogx végetért :(
  • stargatelost
    Pontosan így van, ahogy mondod
  • Szolnokboy1
    irigyellek. én 4x néztem végig a komplett sorozatot, és csak az első évadot daráltam. biztos jó lehet, hogy nem kell várni a részek közt, de sztem ez mégis az a sorozat, amit jó volt hétről hétre követni. mindig ment az agyalás, a teóriák, az elemzések, öröm volt olvasni meg kreálni ezeket. persze egyben fájdalmas is volt két gigacliffhanger közt 1 évet várni (3. évad finálé, hello! legutóbb barátnőmmel néztük végig, direkt figyeltem a reakcióit a 3. évad végén... a sorozattörténelem legnagyobb csavarja, beszarás jó, én úgy éreztem, mintha egy vödör jéggel öntöttek volna le.)
    Nem vitás, hogy a világ legjobb sorozata volt és lesz is még egy jó darabig. Az a sorozat, amiben MINDEN a helyén van. A történetvezetés, a színészek, a KARAKTEREK (nem véletlenül nagy betűvel, ilyen mélységű karakterábrázolás és fejlődés mozgóképen még nem volt soha!), az akciók, a kaland, a misztikum, az érzelem és a csodálatos zene. Mestermű úgy ahogy van, na.
  • trident
    Súlyos hibát vétettél.

• bcrics
    Nálam a legdurvább szitu asszem egyszerre 2 évadot daráltam le, de lehet hogy hármat.
  • Narxis
    Hát jah, de a 6. érzékem általában detektálja a jó sorozatokat, nem tom ez miért maradt ki. :D
  • stargatelost
    Na, hát megmondtam, vagy megmondtam, hogy mennyire kibaszott jó a Lost? :D
  • IXEMGabeo
    1. évad érdekes olyan volt, hogy elsőre a többi évad jobbnak tűnt másodszorra azt mondom, hogy az egyik legjobb, legötletesebb évad lett teli rejtélyekkel akkor még és a régi szereplőkkel ugyebár:)
  • LasDen #22034
    óóó hát akkor még a java hátra van :DD
    én a 2. évadot bírtam a leginkább. sokan szidták, de nekem az jött be a legjobban :D
  • Narxis
    s01e18 de már le van töltve a 2. évad is :D
  • LasDen #22032
    nálam is volt ilyen :D
    amúgy hol tartasz?
  • Narxis
    Segítsetek!!!! Nem tudom megállni, hogy ne nézzem meg a következő részt, ahogy vége van az egyiknek már indítom a következőt. :D Picsába...
  • LasDen #22030
    ha szerepelt volna, akkor itt is meghalt volna...szóval ez még csak nem is spoiler :D
  • ProGabe #22029
    Ned Stark meghal! Ja várj, ez nem az!
  • Narxis
    Majd szépen miattam újra spoiler tag-eztek. :DD
  • LasDen #22027
    esetleg meg keresed a topik azon részét, ahol épp addig az epizódig tárgyalnak, amit láttál és onnan olvasol :D
  • LasDen #22026
    az utolsó egy néhány oldalon nem igen van érdemi hozzászólás a sorozathoz :D de ne is tedd...
  • stargatelost
    Ugye mondtam én :P De szerintem ide többet ne nézz be, amíg nem végzel vele :D :D
  • Narxis
    Jó sorozat ez a Lost, tetszik, de nem merek lejjebb görgetni. :D
  • cylonflatus
    Annál a jelenetnél piszkosul megsajnáltam Lockeot, durván a lelkébe lett taposva. Az a rész tetszett utána, amikor ilyen csoportterápián van valami pszichiáternél ha jól emlékszem, van egy nő, akinek az a lelki sérülése, hogy lehúzták 30 dodóval, Locke meg már nem bírja röhögés nélkül hallgatni :)
    Amúgy ja, az a jelenet alatt szól az a zene, de szerintem többször is elhangzik még.
  • SAFIII
    Még szép, h a világ legjobb sorozata
    Egyébként ez a zene szerintem akkor megy mikor rájön, h átverte az apja, elhajt és a kocsiban ordítozik meg püföli a kormányt!
  • kill3r21
    Jöhetne valami Spinoff, vagy akármi....lenne benne még ráció :)
  • skinnyman
    DI ÁJLEND
  • IXEMGabeo
    utólag visszanézve az 1. évad nagyon ott volt a szeren, 2. meg gyorsan eltelt azzal, hogy megismertük a gép hátsó részében lévőket plusz a bunkerben történtek...
  • LasDen #22018
    VÍ HEV TU GÓ BEKK, KÉT!!!
  • IXEMGabeo
    HETEDIK ÉVAD
  • LasDen #22016
    DZSEKK
  • Klemice
    LOK
  • stargatelost
    Az elmúlt hónapokban elkezdtem újranézni, részben az újrázási élmény miatt, részben, hogy barátnőmnek megmutassam (mondanom sem kell, teljesen beszippantotta, alig várja, hogy tovább nézhessük :D). És engem is újfent berántott, sok dologra nem is emlékeztem, nagyon jó újra látni az egészet.

A történetvezetés mestermunka, egyszerűen olyan szinten zseniális, ahogy újabb darabkákat tudunk meg a múltból úgy, hogy már láttuk a végeredményt, hogy az ember eldobja az agyát. Persze ezt mondanom sem kell nektek :D

Az első évad vége cliffhanger összekapcsolása a második évad kezdésével olyan szinten utánozhatatlanul zseniális, hogy azt felfogni nem lehet. Ahogy Jack és Locke lenéz a járatba, mi lehet ott? Aztán a kezdés, ami először arra utal, hogy múltat látunk, de aztán bumm, tükrök, és látjuk Jackéket ahogy lenéznek OMFG!!! Fenomenális.

Egyébként minden évad mestermű, de talán a második tetszett a legjobban, a bunker, a farokrész, Michael, kérdőjel, Desmond, System failure stb...

Aztán természetesen a harmadik évad nyitás, Not Penny's Boat, We Have To Go Back, Oceanic 6, Constant, Jeremy Bentham stb...

A zenéről meg tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a legjobb sorozatzene, ami valaha készült. Folyamatosan az évadok zenéit hallgatom :D
    Ez az egyik legjobb:

Ezt a videót pedig már milliószor megnéztem:

Ugyanez a zene megy, amikor Boone lezuhanása után Locke a hatch ajtón dörömböl, és felgyúl a fény.

A Lost a világ legjobb sorozata volt/az is most is/és lesz is mindörökké :D

A héten folytatjuk az s5-tel, már várom Timetravel!
  • IXEMGabeo
    azóta már láttam a csávót a Kaliforgiában is:D Camilla Luddingtont dugogatja
  • kill3r21
    2x18 Dave című Hugós epizód, egyszerűen zseniális...:D
  • Ombika
    Kiscsaj LOST fuggo.. :-)
  • kill3r21
    Srácok, mindenki nézze meg a 40és annyi cimű vigjátékot, hatalmas Lost-os poénok vannak benne és nem is kevés....szétszakadtok a nevetéstől....:D
  • Szolnokboy1
    nem tette hozzá, hogy "brada"?
  • akyyy
    kb, mert elvileg passzív éven volt spanyolba, és majdnem úgy jött be az ajtón, hogy "VISSZAJÖTTEM" :d
  • bcrics
    Képet,
    Legutóbb a Sparban Jigsaw Klónját láttam..pont előttem állt.
    Elég félelmetes szitu volt, tekintve hoyg előtte 1 hónappal pörgettük ki mind a 7 részt.

Már vártam mikor kérdi meg a pénztárostól:
    - Van ez a játék.
    egész nap csak a kassza előtt ülsz, bilincsbe zárva.
    most lehetőséged adok neked hogy kitörj belőle.

Áhh, de szép is lett volna.
    :P
  • IXEMGabeo
    és bejött az ajtódon: "We have to go back":D:D:D
  • akyyy
    kaptam egy uj szobatársat aki ugy néz ki mint desmond
  • Blacktom
    Elvileg erről szól a LOST, bár szerintem elég kevesen értik, és még kevesebb embernek tetszik :)
    http://www.youtube.com/watch?v=IHpmMko0NGA
  • IXEMGabeo
    LOK