128px-Dharma-logo.svg.png
  • Magyar Betyár
    Nekem egy valami szúrja a szememet. Az időugrásos paradoxonok ami mindig oda jut ki, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Olyan ez mint a terminátor epizódok, amikben végül is skynet önmagát hozza létre. Előre küld az időben egy gépet aminek a roncsaiból hozzák őt létre. kérdés az hogy hogy lehet ez? hiszen ez egy kőr körös folyamat ami nem tudni hol kezdődött el hiszen valakinek mégis csak meg kelett alkotni roncsok nélkül skynetet, hogy az majd az első terminátort visszaküldve újrateremtse magát.

A lostban kiderült, hogy a MIB, lock alakjában küldte oda richardot az akkor még élő Lock-hoz aki(többedszeri időutazástól zavarodottan) a lezuhant kisgép melett feküdt lőtt sebbel, hogy lássa el és közölje vele hozza vissza a szigetre a azokat akik elmentek és ezért HALJON meg. Ezt azért mondta neki mert amikor felvette lock alakját megszerezte az emlékeit is és tudta, hogy Ben megöli ha kijut a szigetről. Amikor pedig Ben visszahoz mindenkit a szigetre MIB fel tudja venni Lock alakját és onnantól kezdve simán manipulálhatja vele Ben-t. Emlékezzetek csak vissza mikor MIB felveszi Ben halott lánya alakját lenn a templom alatt és utasítja Ben-t hogy mindenben hallgasson Lock-ra akit szintén ő irányít. Innentől kezdve MIB-nek már nem volt nehéz rávenni Ben-t, hogy ölje meg Jacobot akit ugye MIB nem bánthatott és nem tudom miért de Jacob nem mondta meg Ben-nek ott a szobor talpa alatti szobában hogy Lock valójában nem Lock hanem a fekete füst. Inkább hagyta magát megölni. Ez nevetséges mivel fontos feladata volt, őrizni kelett volna a szigetet.
    Kicsit bonyolult de nekem ez jött le. a MIB-es Jhon Lock saját magát hozta létre mikor odaküldte Richardot az akkor még élő sebesült, időutazó Lock-hoz, hogy vegye rá hagyja el a szigetet és halljon meg, hogy ő felvehesse az alakját és végezzen Jacobbal.