Nyiri#212
Hetfon kezdtem nezni a sorozatot, tegnap ejjel elertem a 15. reszig. Kurva jo. Mindig elhatarozom hogy meddig nezem, de ha ugy van vege a resznek, akkor nem birom ki hogy ne inditsak egy masikat. :)
SPOILER
Menet kozben gondolkodtam hol lehetnek.
Elso gondolatom, hogy a Bermuda haromszog. De az nem ausztralia kozeleben van, hanem Eszak-Amerika keleti partjatol europa fele indulva juthatunk el oda.
A jegesmedvek es a kepregeny miatt a masik gondolatom az eszaki sark :) Ami elegge lehetetlen, mert 6 ora repulo uttal Sidney-bol eleg nehez elerni es nem epp ilyen az eghajlat eszakon :)
Az is lehet, hogy mar reg halott mindneki. Ez csak egy elet / halal kozti allapot? Erre utal Locke allapota. Hogy gyogyult meg? :P
A sziget kozepen elo "szornyek"-re meg arra gondolta, hogy nem állatok, hanem ENT-k :P Gyuruk ura rulz :) (Leginkabb abbol a resznel gondoltam ra, mikor Locke megkotozi Boon-t. Akkor tortent valami olyasmi, ami a fakra terelte a gyanut :)
Kedvenc szereplom nincs. Mindegyiknek van valami kulon skillje, ami miatt nemtom eldonteni miert jo.
De ha valasztani kellene, akkor Locke es Sayid. :)