128px-Dharma-logo.svg.png
  • MikX
    Áhh... valószínűleg a legjobb sorozat a világon, és így már kerek, így már egész, és minden elismerésem a készítők zsenialitása előtt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon zsír, sajna vége, de a legeslegjobb sorozat amit valaha láttam.
    Igen, igazvolt, hogy aki válaszokat vár, az csalódni fog, én már így néztem a sorozatot egy ideje, de így utólag, egyátalán nem baj, elveszítené a varázsírt a sorozat, ha valami hülye válasszal megmagyarázták volna a sziget/fény/füst létezését, így misztikum marad, egy olyan dolog, amit ember nem képes felfogni... ha így nézzük a lehető legzseniálisabb a sorozat, a zárás meg isten volt egyszerűen...Eléggé megható pillanatokból volt nemis kevés, és igen eltalálták...
    De egy dolgot ugye mégis megtudtunk, hogy az alternatív szál valójában a mennyország kapuja, Desmond pedíg képes átlátni ide, bár ő végig úgy hitte, hogy egy másik valóság, ezért is gondolta, hogy a fényben ő majd átkerül oda.
    És ami nagyon fontos számomra, így hogy nyitott maradt egy csomó kérdés, élmény rombolás nélkül megnézhetem újra az egészet úgy, hogy egy csomó dolog megmarad misztikumnak, valaminek, amit nem érthetek, nem foghatok fel, és ez jobb bármilyen magyarázatnál...