128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sephi
    Nekem ez volt a masodik legjobb reszem ebben az evadban. Vegig izgultam az egeszet.

Tehat mit tudunk :

Megjelent Michael. Akkor most ez Nemesis, es megint keveri a szart? Emelkeztek amikor ongyilkos akart lenne, es azt mondta neki, hogy az szigetnek meg dolga van veled, majd a hajon megjelent Jack apja es mondta, hogy most mar elmehetsz? Es Bumm meghalt? Az is Nemesis lehetett???

Hugo rajonm hogy amikor a hangokat halja akkor valaki meg fog jelenni. Mondjuk ezt mar tudjuk egy ideje de most kimondtak, hogy ezek azok a lelkek akik nem tudnak tovabblepni.

Ilana felrobban, pont ugy mint Arzt regebben. Na itt kicsit meglepodtem :D

Ha Hurley soha sem volt "beteg" akkor nem tudhatta meg a szamokat Leonardtol.

Amikor mutatjak a piramist es a hegyet, hogy hol vannak ettermei neki, akkor hirtelen beugrott, hogy Hurley Sphinx -et es Vulkant rajzolt Santa Rosa-ba amikor ott volt (regi Hugo).

Tito nagybacsi nem kap szivrohamot, mert nyilvan el ha a lanyat akarja Hurley anya a fiaval osszehozni..

Megjelent Brooks doki, aki Hurley-nek volt a dokija.. most Libby-e.

Desmond szama a etteremben 42 volt :D

Santa Rosa-ban nem Leonard jatszik Connect4 jatekot, hanem valami mas ipse. Szerintem Hurley most nem a szamok miatt nyert a lotton. (igen nyert mert Sawyer-nek megmondtam a LAX episodban)

Tukorbenezes nem volt, viszont egy pillanatra Santa Rosa-ban a TV kepernyon lehet latni Hugo-t.

Libby miert emlekszel Hugo-ra? Ezt nem magyaraztak meg meg...

Ki volt az a gyerek? A masik gyerek az szoke volt ennek meg barna haja van. Lehet Jacob es Nemesis gyerek kepben? Vagy lehet, hogy van valahol a szigeten meg egy templom, ahol csak gyerekek vannak? Vagy az idoutazas miatt a ket gyerek itt van? a szoke gyereket UGYANABBAN A RUHABAN Sawyer latta. Ezt most Desmond lattja.

Locke elviszi Desmondot egy kuthoz. emelkeztek, hogy ott is kud volt ahol a Ochid Station volt? Ott ahol a kerek volt ami kivisz a szigetrol?

Locke bedobja a faklyat a jukba, pont ugy mint amikor Kate-el egyutt Desmond Hatche-ebe dobatak, hogy megnezek milyen mely :D

Locke megkerdi Desmond-ot, hogy miert nem fel. Nyilvan azert, mert meglatta a jovot... es ott minden rendben van... tehat Demond elfogadja a sorsat...?

Rcihard es Widmore azt hiszem tudjak mi lesz, ha a Fust kikerul a szigetrol, de miert nem mondjak el a tobbieknek?

A vegen Desmond eluti Lock-ot. Nyilvan azert utotte el, hogy halal kozeli elmenyben reszesulyon. Lattatok, amikor ott fekszik, hirtelen milyen kepet vag? Lehet most lattja meg o is az emlekeit...

ES VEGE A RESZNEK!