IXEMGabeo#19746
még mindig nem fogom fel, miért lökte le Desmondot a kútba Locke? mi volt ez a kérdése, hogy nem is félsz? és csakúgy lelökte? talán érzett vmit rajta?
Közbe gondolkoztam: mivel Jack találkozott Locke-al és elég érdekesen mutatta őket a kamera együtt a helyzet a következő: első részekben Richard és Jack a Black rockban megpróbálták felrobbantani magukat ám nem sikerült, egyikük sem halt meg, mert a kanóc elaludt elvileg Jack nem tud meghalni...nos a Sawyeres részben ez a kölyök aki ebben a részben is megjelent azt mondta az Állockenak, hogy nem ölheted meg, Locke azt mondja ne mond meg hogy mit csináljak!!! épp most tettem össze a képet, tehát én sztem Jack lesz az a személy akit Locke akarva akaratlanul se fog tudni bántani, sőt továbbmegyek alakul a "dreamteam" vagyis kb az első-három évad kettejük rivalizálásáról szólt ezúttal Nemezis(Locke) vs. Jack fog megmérkőzni a végén ebben biztos vagyok...Bár az is lehet hogy oltári hülyén fogom fel a sorozatot mindenesetre megpróbáltam előre gondolkodni...