128px-Dharma-logo.svg.png
  • Ragnar360
    na ezt olvassátok el - nagyon komoly :D ;)

Írta: Manguszta - Lostspoilers HU

"gyönyörű volt ez a rész. talán kevesebb volt benne a WTF, mint a Constantban, de nem is kellett annyi bele. nem volt az a célja.

elgondolkodtató….. nem az előbb látottak mondatják velem, de épp a Lost megnézése előtt, és közvetlenül ébredés előtt olyannal álmodtam, akibe nagyon sokáig szerelmes voltam (1 évig) -nevezzük 1-eskének. amikor anno 2008 nyarán megláttam, rögtön tudtam, hogy csak ő kell, és senki más. sajnos nem jött össze, plátói maradt a dolog, mert ő valaki mást szeretett. volt 1 kemény évem, mire ki tudtam verni a fejemből. újra szerelmes lettem valaki másba, annak viszont pár hónap után szomorú vége lett, nem részletezem, nem voltunk egymás végzete. de sajnos mindmáig szeretem. közben 1-eskével mindvégig tartottam a kapcsolatot, sőt, gyakorlatilag az elmúlt pár hónapban vele vigasztalódtam. a sors furcsa fintora, hogy most ő közeledik, de én szeretek mást.

nos, egészen ma reggelig volt bennem egy olyan érzés, hogy ez már nem változhat, talán így maradok örökre… aztán ma reggel berobbant az álmomba 1-eske, megfogta a kezem(!), és közölte, hogy neki “így most jó”. Az volt a fura, olyan érzés volt, mint amikor Juliet az utolsó másodperceiben azzal törődött, hogy elmondja Sawyernek, hogy “sikerült”/”it worked”. Abban a pillanatban, ahogy éreztem, hogy megfogja a kezem, felébredtem. ülök a géphez, letöltöm a Desmond-részt… nézem… és erre az egész mintha rólam szólna. a legijesztőbb, amikor Des és Penny kezet fognak, erre Des felébred.

nem tudom, hogy ezt csak én érzem? vagy mindenkihez ugyanúgy szól ez a kis epizód? bennem valami megváltozott az elmúlt két és fél órában. és ez nem az első Lost-közeli élményem, azt pedig most pláne nem lehet mondani, hogy fanatikus lennék… fanatikus akkor voltam, amikor ment a második évad első része szinkronosan, és kb. 10-12 résszel előrébb járt a Lost Amerikában. akkor nem bírtam magammal, egy este és egy éjszaka alatt “felzárkóztam”.

Szóval most nekem élmények sokaságát nyújtotta a Lost, és ez a rész talán az életemre is kihatással lesz. 1-eskével ugyanis szombaton lesz közös programunk, tegnap beszéltük meg…"