nekem volt egy "elvetemült" ötletem az előbb, aztán úgy döntöttem hogy mégsem írom be, mert egy-két ponton sántikál... nade azért leírom
az alternatív valóság szerintem az a valóság, ahol Nemezis kijutott a szigetről... talán erre utal a mai rész is, amit Sayidnak ígért, és ami a részben történt
hát hogy Sayid Nadira -ra vágyik, és ott van Nadia neki :) persze a bátya kérdéses, azt hittem, hogy meg fog halni amúgy, és így nem lesz akadálya hogy összejöjjenek, de ez már egy másik történet
a készítők is említették asszem a mostani évad indulásánál, vagyis a nyitórész után, hogy a két valóság valahol "össze fog érni" szerintem ez a pont Nemezis kijutása lesz a szigetről, és lehet hogy gonosz, de úgylátszik megtartja az ígéretét :) nem lennék meglepve egy olyan alternatív valóságbeli helyzetképről, ahol Claire együtt van Aaronnal
és azon sem lennék meglepve hogy az előző részben Jack azért kezdett el kijönni a fiával, mert a mostani valóságban át fog állni Nemezishez, aki cserébe ezt adja neki