128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sephi
    Tehat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor ha csak ferfi nevek vannak meg a falon szerintem Jin leszz az bar Sun-nak mintha tobb szerepe lett volna meg ugye o jutott ki. Viszont Nemsis nem olheti meg oket. Az a vicc, hogy amekkora karakter volt Ben, most csak egy kihasznalt nyomorek... Nekem hianyzik a regi.

Vegre kiderult valami a fustrol. Csak meg mindig nem ertem iert olyan hangokat add ki :)

A kisgyerek lehet Aaron volt? Mert furcsan beszelt vele. Bar igazabol lehet Jacob volt mert a szabalyokrol emlekeztette.

Vajon miert gyujtotte ossze a hamvakat a csaj?

Mivan akkor ha a jo es a gonosz harca ez megis, de van egy sokkal erosebb entitas mely az o jatekukat figyeli? Mivan akkor, ha Jacob a szigetet valoban vedi valamitol, mert ugye mondja, hogy valami jon. Csak az a valami is igen lassan jon. Meg nem ertem, hogy most hirtelen mitol ijedtek meg a templomosok es elkezdtek szorni a hamvakat? A fusttol? Dehat az barmikor johetett nem?

Masik meg az, hogy Bennek tudnia kellet a fustrol mindent, hisz emlekeztek amikor rauszitotta a kommandosokra? Viszont akkor az is erdekes volt, hogy villamlott a fust... lehet nem is ugyanaz?

Amugy nem furcsa, hogy Rose Hugo ceget vezeti, megsem ismertek egymast a repulon??