128px-Dharma-logo.svg.png
  • polluxware
    Sztem Desi ezt csak amolyan szavajárásból mondta... (habár:)

ezek olyan hatás fokozó dolgok apróságok:) Példul ebben az új részben is végre elértek a templomhoz, és amíg nem utalt Hörley a gitártokra, az addig JÓNAK titulált ottlakók simán lelövették volna őket.... mintha úgyse számítana, persze a Sindy megmondta hogy kik ők (talán nem rossz emberek)

de oda se neki, levesbe velük... nem történt meg hálisten:) -> hatásfokozó elem

ami számomra furcsább! a fekete füst ott gyilkolászik a szigeten amióta csak megy a story.... és eddig csak két manus van akit nem evett meg elsőre -> Lakatos Józsi, meg Mr. Echo
    Echo-val még kéne valminek történni

Nem hinném hogy Jacob belebújt volna Sayid-ba... túl idióta fejet vágott ahhoz a feltámadás után
    Fekete füst is tök jól elvan Jóska testében... meg hogy őszinték legyünk így egymás között:) Locke tökéletesen bevállt a gonosz szerepére!
    amint újra elkezdtem nézni az elejétől a sorozatot az 5. évadzárója után, egy csomó kis apró részletre lettem figyelmes Locke-al kapcsolatban. Sokszor viselkedik úgy mintha csak figyelné hogy a többiek hogy cselekednek reagálnak..

egy biztos:) rettentően nem sztné hogy véget érjen... brilliáns egy sorozat, nagyon nagyon jó színészi alakításokkal

ja mégvalmi! Widmoore és Ben párharcával mi lesz?

Mi az oka hogy Sun nincs a többiekkel??