Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mivan HA,
Lock2,Man2,füst vagymáá mitomén ki, az elrabolt gyerekekbõl egy új csapatot nevel...
mert mutatták annó hogy egy táborba vitték Waltot a többi gyerek közé.. :/
-pl Bent nem szabad hagyni hogy birzgálja a kereket, sõt inkább Ben konyec így még a mentõhajó sem robban fel és lehet menni szépen haza mindenkinek nincs semmi látnivaló a továbiakban.. DE!!! elötte az eddigi titkora kérjük a válaszokat..
EZ KIB@SZÁS 😞((
akko sorry
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
http://www.youtube.com/watch?v=EgEdaAEJpWA
<#wow1>#wow1><#gun>#gun><#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
Nekezdjük most mi is amit az elöttünk hozzászólók 😞 áhhh
<#wow1>#wow1><#gun>#gun><#violent>#violent><#wow1>#wow1>
Sorry hogy OFF😞
Bocsánat, nem akartalak leugatni, de tényleg nevetséges voltál. És nem tudom miért kell ezután még személyeskedned is, szerintem tök felesleges. Amúgy nem jártam soha iskola mellé és van egy fõállásom, meg mellette egy cégem. Egyéb mondanivalód van? -.-
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Jacob éhes volt ezért halat evett. 😊)
Nem kell mindenben misztikumot keresni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
DFTBA ಠ_ಠ
A hal szimbólum igen összetetten, nagy mélységben kapcsolódik a keresztény mivolthoz. Egyrészt
"Amikor Jézus a Galileai-tó partján járt, látta, hogy Simon és testvére, András - halászok lévén - épp hálót vetnek a vízbe. Jézus ezt mondta nekik: "Gyertek, kövessetek, és emberek halászává teszlek benneteket."" (Mk 1,16-17)
Tehát azzal, hogy emberek halászaivá tette Jézus az apostolokat, a megtért és megkeresztelt ember lett a hal motívuma.
Másfelõl a hal motívum az ókeresztény korban egy titkos jelképe volt a keresztényeknek, ugyanis a hal görögül ikhthüsz és a szót mozaikszóként használva IKHTHÜSZ = Ieszousz Khrisztosz, Theou Üosz, azaz magyarul Jézus Krisztus, Isten fia, Megváltó-t jelent.
Így jelképezi a hal magát Jézus Krisztust és a keresztényeket együtt. Ezáltal a hal motívum talán erõsebb jelentéstartalommal is bír, mint a kereszt, hiszen míg a kereszt - mint a hit jelképe - a feltámadt Krisztusban való hitet jelképezi, a hal valamiféleképp az egész közösséget (mondhati az Egyházat), aki követi Krisztust.
Egyéb halas szimbólumos dolgok.
Akit érdekel jó olvasgatást!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
DFTBA ಠ_ಠ
Ezt én követtem el 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Én is kiakasztottam és emlékszem erre a részre- mondták is, h lesz benne vmi apróság amit AKKOR MÉG NEM TUDHATTNUK A SOROZATBÓL - hát igy utólag már elég világos mindenkinek asszem 😛
Megy repülõ, lezuhan szigetre, fõhõsünk balfaszkodik, elindul a hajóval, majd ismét a szigeten ébred
DFTBA ಠ_ಠ
mert a sorozat úgy kezdödött mint a játék folytatása lenne.
NEMTUDOM NEM JÁTSZOTTAM A JÉTKKAL CSAK AMIT LÁTTAM AZ ALAPJÁN INDULTAM EL...
de gondolom nem viselhetné a lost nevet a játék, ha a készítõk nem hagyták volna jóvá a dolgot, akkor pedig nem mondhat ellent a sorozatnak és jelentõssége kellene hogy legyen.. új játékról sztem nincs nagyon szó, a sorozatban pedig semmi utolás nem volt a játékra, így nemtom hogy akarják ezt megmagyarázni és mikor..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
óóóóóóriási WTF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.