-
Igazad van, hülyeséget írtam.
Marad csak a bomba hatása a spécijális erőtérben. Ez lökte kétfelé a történetet.
Na azt persze meg meglátjuk, valóban így van-e, tényleg több koncepció is szóba jön.
Sayid és Jacob.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ez ösztönszerűen pattan ki.
Van egy spolieres videó, ami ide is be lett szúrva, akkor a japán templomos vezető egy nyíllal kínozni akarja Sayidot -ez az ötletem ellen szól.
01:14. Ha itt elmondaná mit érzett Miles, akkor bizton tudnánk. De kibasztak velünk. Bizonyítani nem tudom, személy szerint én nem zárnom ki a lehetőséget.:)
De miért gondolom? Jacob halála miatt a forrás megváltozott. Eddig gyógyított (is), még ha nagyon akarjuk, akkor köze is lehet a régi othersekhez, talán e miatt nem öregednek. De ez most nem ide tartozik.
Szóval a forrás megváltozott. Ezt látta előre Jacob is, és a templomosok azt hitték meggyógyul, de valójában vízbe fojtották Sayidot.
Talán Miles Sayid lelkét érezte, ha így van, akkor Sayid halott.
Ha "feltámad", akkor az már nem lehet az iraki.
Jacob meghalt, szerintem olyan létállapotba került mint Nemezise.(*)
Eddig persze, hogy nem használta más testét, hiszen volt sajátja. Most ez megszűnt.
(*)Akár tovább is guríthatjuk a gondolatot.
Nemezis nem véletlen veszítette el a testét. Talán el lett pusztítva és a kunyhóba zárták. Lehet ezért lepődött, rőkönyödött meg Richard és talán ez az az ellenszenv, amit Nemezis táplál iránta!
Fogalmam sincs, hogy jó nyomon járok-e. Ez az inverz szerintem beleilleszthető a Lost-ba....:)
Mint ahogy a "LAX síkon", a reptéri váróban lévő beszélgetés John és Jack közt: az is ellentétes volt mindannak, amit eddig láttunk.:)
Lehet hogy színtiszta és felesleges kattogás. Nem is akarok rápörögni, csupán nekem ez jutott első blikkre az eszembe.
Kéretik így is kezelni.