128px-Dharma-logo.svg.png
  • trident
    Én is csalódottságot éreztem. Aztán hagytam a fenébe, gondoltam vagy leülepszik, vagy máshogy látom majd.:)

Ha a nagy kérdésekre választ kapnánk, akkor vége lenne a sorozatnak.
    (szerintem ezért nem is lövik még el...mi meg főhetünk a levünkben:D)

Másrészt több vonulat is volt a sorozaton belül, most ezek szerint az időugrósnak van vége. Kaptunk egy nyeletet a végső konfliktusból...
    ....
    ....

Én most az újra az egészet kezdtem szép lassan nézni. Csak úgy tatásan, ha van időm, kedvem, nem mást csinálok. Szerintem megéri... Hiszen például anno nem sok információ lehetett arról, hogy miért "álmodhatta" meg Locke a kábszercsempész repülő helyét és Boone halálát... Miért "bénult" le a repülőnél... Netán miért mondta Walt, hogy ne nyissa ki...
    Most hogy, tudsz Jacob és ellenségéről talán máshogy is látod.
    Ráadásul el is lehet filózni, hogy figyelmeztetés volt az álma (meg kellett-e halni a Boone-nak?) vagy iránymutatás.
    Netán minden elrendeltetett és egy idősíkban zajlik (Boone halála, Walt figyelmeztetése)?
    ...
    ...

Jó volt megnézni a comic com-os "reklámvideókat". Én azért többet várnék a losttól, mintsem még az évad előtt lelője a végső poént, de el lehet képzelni egy olyan befejezést is mint a Lost Via Domusban. Sőt.:)

Kétségtelen katarktikus lenne, ha:
    a; Jacob és Ellensége közösen kicsinálnál egymást, eltünne a sziget, az egész meg sem történt...
    b; valaki lehetőséget kapna, hogy újra élje, ez egyrészt sötét befejezés, de benne van a megváltoztathatóság lehetősége.
    c; a gép eljut LA-be. Jack megprüntyögtetné Anna Luciát, Sayid Naida-t, Sawyer a légikisasszonyt, Kate meg megismerné a leszboszi szerelmet a börtönben.:D