-
musza #16989 sziasztok!
Végig követtem az elmúlt napot hogy ki hogy vélekedik az évadról nekem, nekünk(Feleségem) is megvan az elméletünk ami percről percre változik ahogy TI mindíg irtok valamit, elindulunk mi is azon a vonalon és gyakolatilag így telt az egész napunk gondolkodtunk ki, kicsoda, mit, miért...
elkezdtük újra nézni az első évadtól hátha most okosabbak leszünk mint TI:D de egyenlőre...

VAN EGY KÉT GONDOLATUNK...
- SAJTBURGER írta tegnap 22:52#16954 "illetve Rose és Bernard megjelenése..." persze most hogy újra nézzük elég sok szerepet kapott a kutya is aki úgyancsak feltünik Rose és Bernard mellet, sőt az S1-E6 elején Jack-ék találnak két legalább 50éves holttestet akire azt mondta Lock!! hogy "Talán ők a mi Ádámunk és Évánk. A zsebükben volt 2db kő egy fekete és egy fehér ők lehet hogy Rose és Bernard? Talán azért van a holttest a barlangban mert átköltöztek a partról miután megtalálták öket Juliet, James, Kati meglehet hogy oda bújtak el mert említették nekik a bombát:)
Szóval ha egyidős a két holttest akkor valószinű hogy felrobbant a bomba:(
De lehet hogy nem:/ az tényleg nyomot hagyna.
De az is lehet hogy Ugrás volt de csak pont annyi hogy a hajó alá került a sziget:/
- pl mikor Walt megjelent Shenon sátrában, elég fura arca Wolt:)
- talán Jacob a rossz mert pl mondtátok hogy "egy jó istennek nincs ilyen hangja" vagy a másik amikor belökte "LOCK" a tűzbe tipikus pokol tüze lett ahogy meggyulladt.
- valószínű hogy a jó "istent" zárták el a szigeten mert szinte folyamatos háború és rossz történik a szereplőkkel, nem mindíg persze mert a sziget nem mindíg engedi.
- Évadzáróban mikor Jack és Sayid szedik szét a bombát nekünk túl nyugodtnak tűnik Elois, Richard pedig meglepettnek:) miért szerintünk Elois tudta hogy jönni fog Sayid és Jack a bomba miatt(hisz Phanelope-nak elözző részben említette hogy "most elösször nem tudja mi fog történni" ezekszerint tudta hogy mikor fognak jönni.
Richard azért volt olyan meglepett mert gondolom valamit említett neki Elois, Ő meg csak állt és nézte a kerás szemeivel hogy kajak igaza van a vemhes csajszinak. :D
- Radzinsky annyira biztos a dolgában mindha ő is tudná mi fog történni és a mondat" Én azért jötten ide erre a szigetre hogy MEGVÁLTOZTASSAM EZT A VILÁGOT ÉS PONTOSSAN EZT IS FOGOM CSINÁLNI
- Mikor Lock vagy Lock2 megtudta hogy Ben azt teszi amit mond, azért lepődött meg mert mint gonosz nemtudta hogy rá lehet beszélni a halandót hogy öljön is.
- Iliana szerintem félelemből segít Jacobnak látszik rajta...
- Jacob házát nem Horace építette?? vagy az csak Horace teste volt Vérzett az orra ha minden igaz azaz utazott az időben...
- Talán Jacob azért találkozott mindenkivel mielött a szigetre utaztak hogy ugymond megáldja őket hogy biztossan életben maradjanak mire odakerül a sor hogy megtegyék amit tettek(talán Jacob áldása miatt élte túl Sun a szigeten fogant magzat megszülését.V. Kati azért úszta meg azt a rengeteg hajszát...)
WAREN: lehet a rendezők akarják hogy gyorsan felejtsünk mint a szigeten élők közül páran, ha jól emlékszem volt egy részben Jack és Kati között egy beszélgetés hogy nem emlékeznek tisztán a balesetük részleteire, kb 45nap után.
BÉKE
sorry ha off:(