Most leírok valamit, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan levennék a fejemet, főleg human, mert tudjuk, hogy a lostban ami megtörtént, az megtörtént. Nem lehet változtatni, ha megpróbálod a változtatást, akkor is ugyan oda fogsz kijutni. Én is igy gondolom, de most felvetődött bennem valami.
De most szerintem talán mégis törént a sorozatban egy változtatás. Mégpedig:
A 3-ik évadban a 8-ik epizódban-Flashes Before Your Eyes:
Desmond elfordította a kulcsot, és ekkor a tudata visszament a multba, pontosabban ujraélte azt.
Amikor a kocsmában volt a fizikus barátjával, akkkor azt mondta, hogy a focicsapat rug egy gólt, és akkor egy Lennon nevű alak bejön a kocsmába, és baseball ütővel fejbe veri a pultost. Azt mondja Desmond, hogy ez meg is történt.
Majd egy nap mulva szintén a kocsmában volt, és akkor történt meg a fent leirt esemény. Jött a Lennon nevű alak, és amikor már a baseball ütőjét lenditette, hogy eltalálja a csapost, akkor Desmond azt kiáltotta a csaposnak, hogy bukj le, és az lebukott, vagyis elkerülte az ütést, ami végül Desmond fejét érte.
Tehát itt változtatás történt, nem? Mert Desmond szerint a csapost találták el , de ő ezen változtatni akart, és figyelmeztette a csapost, és nem is találta el az ütő....