22323
-
#16512 Amúgy, ja végre kapunk 1-2 választ, hátha a számsorra is lenne valami megoldás. -
#16511 Miles szerintem beszél majd az apjával, sőt szerintem ő lesz aki figyelmezteti Hanso-t, hogy juttassa biztonságba a családját, mert támadás fogja érni a dharmásokat, és megkéri a feleségét, hogy a fiának ne mondjon semmit az apjáról. -
Borg #16510 Na végre megint WTF?! vége volt. Ezt hiányoltam az elmúlt pár részből. -
#16509 Locke-ot folyamatosan tesztelték, bár jobb kifejezés, hogy próbára tették. ezt később (vagy korábban, franc se emlékszik) Ben kicsit ki is facsarja, amikor Locke apját a szigetre hozza -
#16508 mivel tudta, hogy nem avatkozhat be, ígyis úgyis visszatérnek az ő múltjába -
Orionk #16507 Egy másik érdekes dolog, hogy nem értem, hogy Richard Alpert miért nem segített a 815 túlélőinek, amikor lezuhantak. Tudhatta, hogy speciális emberek, mert azok az emberek zuhantak le, pl. Sawyer és Kate, akik Bent kiskorában átadták neki.
sőt ezt Richard el is mondhatta Ben-nek, hogy hééé hallod, speciális emberek jöttek a szigetre, azok, akik kiskorodban segítettek neked. Ezért mi is segíthetnénk nekik.
Ezt várná, az ember de valamiért nem ezt tették. -
Orionk #16506 Hy!
A 3-ik évad 13-ik epizódjában, pontosabban a végén Richard Alpert, és Ben fogsában tartja John Locke-ot. Ebben az az érdekes, hogy fogva tartják, holott mindketten tudják, hogy speciális ember, és egy oldalon állnak. Ezt onnan tudják, hogy későbbi részekben kiderült, hogy Richard kiskorában megkereste locke-ot, és most meg locke felbukkant a szigeten. mit szóltok ehhez?
Ja, és ne feledjétek, hogy nem Az oceanic 815 túlélői döntik rommá a Dharmát (ez várható a következő részekben), hanem majd jópár évvel később Ben fogja ezt megtenni, amikor Ben már felnő.
-
#16505 "Long time no see!" 'zanyád! :D
végig nagyon jó volt a rész. 2 hétig semmi? nem hiszem el :(
a következő, vagyis a 100-ik(!!!) rész előzetese
-
#16504 Let's face it: Ewoks suck, dude!
LoooooooL, ezen meghaltam :D:D:DD:D:DS:AS:DSD -
#16503 na most még két hetet várni ááá -
#16502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úristen...nem hiszem el, hogy van ilyen tökéletes sorozat! MICSODA EPIZÓD VOLT EZ MÁR MEGINT????????????????
Marhára tetszett mikor Miles elmondta a faszi halálát az utolsó mozzanatig...a fogából kirobbanó és az agyát átfúró tömés meg pláne tetszett. Ezekszerint a Hatch a már meglévő elektromágneses mezőt aknázta ki a szigeten és nem valami ott végzett spéci kísérlet miatt alakult ki az ami....
Ahogy rávésték a "sorozatszámot" az is marhára tetszett. Hurley meg ahogy írja a Birodalom Visszavág-ot! :DDDDDD Qrva nagy.
Végig vert a szívem, hogy Miles fog e beszélni az apjával...de szerintem fog a következő epizódban. Sőt szerintem Chang segíteni fog nekik visszajutni a jövőbe.
A kérdés hogy hol volt Farraday idáig, és miért jött vissza, és pont pont pont
Ismét van millió kérdésem, de tökre úgy érzem hogy végre ez az az évad ahol "dőlnek" valamilyen szinten a válaszok. A következő epizódban pedig tömegével fogjuk kapni a válaszokat állítólag (Farraday mindent elmond amit tud a szigetről)
Meg az akció is nagyon beindul....a végén még a mi Jack-ünkből Jack Bauer lesz, annyit lövöldözik már. :)
Na! Jöhet a következő! Kilóra megvettek! :D -
sirdond #16501 de akkor nem valósul meg,hogy desmond különleges
én ezt a dolgot csak az időutazásos témában tudnám elképzelni
és az egész sorozat egy lehetséges befejezése is lehet az,hogy megváltoztatják a múltat ezáltal pedig a jövőt
amúgy nem az eheti rész után lesz egy hét szünet? -
#16500 de itt épp ez az, hogy nincsenek alternatív idősíkok, mert a vlág "korrigálja" ezeket a változtatásokat, és végül minden úgy fog történni, ahogy kell.. még valamelyik desmondos részben az ősz mami is ezt ecsetelte asszem.. -
sirdond #16499 de ezek a "késleltetések" változtathatnak is az eseményeken
ha pl nem charlie-ról van szó, hanem ben-ről, akinek sokkal nagyobb befolyása van mindenre, egy kis elcsúszás jelentős változást okozhat, egy alternatív idősíkot -
#16498 így van. desmond különleges. kis dolgokat még meg is változtathat, de csak részlegesen, hosszútávon "korrigálódnak" a változtatások, minden visszaáll a rendjébe. így pl. ha valakit megment a halálból, akkor valójában nem menti meg, csak késlelteti, a világ korrigálni fogja a változtatást rövidtávon. az eddigiek alapján sztem valahogy így van. -
Orionk #16497
Hy!
Sokmindenkit a sziget misztériuma érdekel, hogy mi a füst, stb…
Engem talán inkább jobban érdekel az, hogy a többiek között mi volt az, ami lejátszódott a 3-ik évad, 9-ik epizódjában, amely epizódban -jack megmentette Juliet-et a kivégzéstől, de meg kellett, hogy jelöljék.
Arra lennék kiváncsi, hogy milyen törvények voltak ezek, mik szerint éltek Benék. Ben-nek akkor egy csomó embere volt, most hova lettek eze az emberek. Mik voltak ezek a szabályok, ami szerint éltek. Miért követte mindenki Ben utasításait, amikor Juliet azt mondta Jack-nek, hogy sokan változást szeretnének, és szeretnék, ha Ben meghalna.
Meg, hogy mi szerint hozták a törvényeiket akkor az Other-sek. Miért nem tudtak segíteni Jackéknek, amikor lezuhantak. Miért vonszolták el a gyerekeket? miket csináltak velük?
REmélem,hogy ezeket egyszer megtudjuk, ti mit gondoltok ezekről?
Üdv.,
-
#16496 Daniel az 5x1-ben mondja, hogy Desmond különleges, egyedi, rá nem vonatkoznak a szabályok (az időutazás szabályai). -
#16495 nem tudna nagy dolgokon változtatni. csak halogatta Charlie halálát. pont azt mondta neki Ms. Hawking, hogy még ő sem tud változtatni
talán pont az a válasz a "miért pont ők voltak a gépen és zuhantak le" kérdésre, hogy együttes erővel már valami nagy dolgot - ráadásul véglegesen - meg tudnak változtatni. ezzel ez igen erős alaptézist borítanának fel a 6-ik évad végén
az első 2 évadban a flashbackek ugye nagyon szájbarágósak voltak. a lostiek szigeten történt tetteiket "igazolták". 5 év után most már sokkal nagyobb képet látunk, nagyobb volumenű dolgokról kaptunk átfogó képet
éppen ezért nem lehet elmondani a sorozat lényegét úgy, hogy nem láttunk minden egyes részt. ha megnézhetnénk a 6-ik évad utolsó 2 részét, talán még most sem értenénk meg teljesen, mert nem jártuk végig az utat
ezért az egyik legjobb sorozat a Lost. ezt még könyvben, pontosabban könyvsorozatban sem lehetne így visszaadni. filmben meg? pff, vicc :) -
#16494 igen, ez a válasz. Desmond más. ő változtathat a dolgokon, most is tudna, csak ugye nincs ott :D -
sirdond #16493 és ha ezért különleges?
mert egyedül csak ő képes változtatni? -
#16492 honnan tudod hogy utána nem ütötte le mégis a csapost? -
#16491 Na ezert zavar ez a sorozat. Erre en meg halványan sem emlékszem, pedig minden reszt láttam eddig... -
#16490 Desmond Charliet is mindig megmentette, lehet a pultos is meghalt később... -
Orionk #16489 Sziasztok!
Most leírok valamit, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan levennék a fejemet, főleg human, mert tudjuk, hogy a lostban ami megtörtént, az megtörtént. Nem lehet változtatni, ha megpróbálod a változtatást, akkor is ugyan oda fogsz kijutni. Én is igy gondolom, de most felvetődött bennem valami.
De most szerintem talán mégis törént a sorozatban egy változtatás. Mégpedig:
A 3-ik évadban a 8-ik epizódban-Flashes Before Your Eyes:
Desmond elfordította a kulcsot, és ekkor a tudata visszament a multba, pontosabban ujraélte azt.
Amikor a kocsmában volt a fizikus barátjával, akkkor azt mondta, hogy a focicsapat rug egy gólt, és akkor egy Lennon nevű alak bejön a kocsmába, és baseball ütővel fejbe veri a pultost. Azt mondja Desmond, hogy ez meg is történt.
Majd egy nap mulva szintén a kocsmában volt, és akkor történt meg a fent leirt esemény. Jött a Lennon nevű alak, és amikor már a baseball ütőjét lenditette, hogy eltalálja a csapost, akkor Desmond azt kiáltotta a csaposnak, hogy bukj le, és az lebukott, vagyis elkerülte az ütést, ami végül Desmond fejét érte.
Tehát itt változtatás történt, nem? Mert Desmond szerint a csapost találták el , de ő ezen változtatni akart, és figyelmeztette a csapost, és nem is találta el az ütő....
??
Üdv., Orionk -
Blacktom #16488 az ablak előtt van az a barlangos rész, szal az ablakból azt lehetne látni, de lehet h én tájolódtam el
a leszállópályát meg asszem Jacob mondta nekik h építsék meg -
#16487 locke visszament a múltba és szólt jacob-nak :D -
#16486 a válasz: ugyanúgy látta előre ben, hogy kelleni fog a leszállópálya, mint én látom, hogy egyszer ki fog derülni, hogy miért. :) -
#16485 köszönjük, költői kérdés feljegyezve.
mi is ugyanazt a sorozatot nézzük, mi sem tudunk többet :D -
Orionk #16484 mit kellene egyáltalán látni az ablakból?
vagy most mire érted, hogy nem lehet látni semmit sem az ablakból? -
Orionk #16483 Hy!
A 3-ik évadban, az első epizódokban, amikor elfogták őket, akkor Sawyer, és Kate-el építették Ben-ék a repülőtéri leszállópályát, amin most nemrég leszálltak, amikormentek vissza a szigetre.
Honnan tudhatták akkor Benék, hogy kelleni fog ez a leszállópálya?, vagy akkor milyen célból építhették?
Üdv., Orionk -
Blacktom #16482 megpróbáltam követni Bent mikor megy lehúzni a wc-t, ami kijött belőle az az h a könyvespolc melletti ablakból nem sokat lehetne látni:D kép
néztem video podcastot, megmutatják h az összes házat ugyanazzal a díszlettel csinálják, ami egy-két szobányi, csak mindig átrendezik, durva:)
ha a holttest pedig tényleg Locke, akkor az tényleg belekavarna:D de így ahogy írtátok még el is képzelhető, megmagyarázza h miért nem jött a füst, csak Locke szemszögéből fura, mert a 7-es rész végül is róla szólt -
#16481 Igen szerintem is. És valószínűsíthetőleg Locke holtteste Jack-ék 'idejében' van, talán ez benne is lesz a következő részben. Mindenesetre az aktuális rész címe az nagyon elgondolkodtató és az is utal(hat) erre (is). -
#16480 rosszul tudod. 6 lesz. -
Bullitt #16479 Én úgy tudom 7 évadosra tervezték, de itt biztos jobban tudja valaki. :) -
#16478 a lostnak lesz 6 évadja?? -
#16477 Igen, nekik nem esett le biztos, hogy a füst az jacob :D eleinte volt jacob, utána maradt a füst, ők két különböző dolognak hitték :D
/me kapaszkodik a teóriába :D -
#16476 Ben azt mondta nem nevezték el -
#16475 Jacob = fekete füst. valszeg Jacob is még egy vezetője volt az Otherseknek, Richard előtt talán, meghalt, a füst felvette az alakját, ő volt a sziget szelleme. Utána jött Jack a halott apjával, előttük az ő alakját vette fel, mint követendő személyt, vezette Jacket oda mindenhez. Aztán most elhozták Lockeot, most felvette az ő alakját :D -
#16474 Ha Ben a dharmásokhoz visszakerülése előtt jackék valami esemény folytán eltűnnek a dharmásoktól, akkor Ben ezért nem emlékszik rájuk. -
#16473 Eddig azt hittem Jacob a főnök