128px-Dharma-logo.svg.png
  • angelus
    Tudom sokat gondolkodom, de sokan elmélkedtek anno arról ki lehetett az az ugynevezett "Economist" akit Sayid a FF-jében vadászott a német bigén keresztül és Ben csak így emlegette. Számomra egyre valószínűbb h ő bizony Locke volt. És sztem Locke halálában benne van Sayid keze, gyanus ahogy Hurleynek mesél a történtekről. Nem azt mondom h ő ölte meg, de lehet h azzal a szándékkal ment oda h megöli az Economist-ot, csak még nem tudta ki az, és az ebből adódó konfliktus vezetett valahogyan Locke halálához. (Pl: öngyilkossághoz, véletlen balesethez, vagy Sayid akár önvédelemből is megölhette, esetleg Ben is közrejátszott a dologban.) Ez is érdekes kérdés az 5. évadra nézve.

Amugy ha 5. évad, az hogyis fog felépülni?
    Sztem most a sziget előre ment 3 évet, akkorra amikorra Jack elért a We have to go backhez. Innentől fogjuk látni az eseményeket párhuzamosan, hisz Sawyer például még most úszott ki a partra az elméletem szerint, miközben Jack-ék kijutottak, visszailleszkedtek, Kate-et felmentették, összecuccoltak, szétcuccoltak és most vissza akarnak menni. Azt ami kint történt FB-ből ismernénk meg, és sztem visszább kéne venni a FF-ből mert emiatt lett visszásabb picit az évadzáró értékelése egyeseknél, pedig ha nem láttunk volna FF-eket nem gyengén fordulatos változatos évadzáró lett volna.