-
Na. Szal leirnam az en gondolataimat hogy megis mi folyik itten. Ha valaki valami hasonlot gondolt attol bocsi de nincs turelmem vegig olvasni a postokat.
Nos. Igy a harmadik evadot megnezve jottem ra egy dologra. A Dharma ceg vezetoi naon befojasos emberek lehetnek akik egyben multimilliomosok is. Szerintem ez az egesz sziget dolog egy projekt akar lenni. Szerintem az egesz Dharma ceg arrol szol hogy kialakitottak egy ido gepet , vagyis meg tudtak csinalni hogy az a sziget totalisan megaljon az idoben. Szerintem maga a 108 perces dolog arra valo hogy ujrainditsa a meggalas folyamatat. Minden eggyes 108-adik perc utan ujrainditjak a rendszer. Aztan amikor Desmond verekedett a a kolegajaval es nem utotte be a kodot akkor egyszeruen a sziget elindult az idoben es akkor "megnyilt" es akkor zuhant le a 815-os a szigetre.
Hogy miert gondolom igy? Hat amikor Desmond es Locke nem toltak be a kodot akkor ugye tortent valami... szerintem akkortol kezdve megint telt az ido a szigeten. Desmond meg azert esett vissza az idoben es elte ujra az eletet... az mas kerdes hogy miert esett vissza a "jelenbe" a robbanas utan.
De ez nem logikus. Mert akkor hogy oregednek a szigeten ha all az ido?
Tehat akkor mindig ugyanazt a 108 percet eli meg a sziget az idoben es 108 perc utan vissza alitjak az eredeti 0 percre... nemde?
De most elbaxtak rendesen mert felrobbant.
Aztan ott vannak azok a szemelyek akik egyszeruen nem lehetnek a szigeten... teszem azt Jack apja vagy Ben Annya akik ugye mindaketten halottak , megis lattak oket. Akkor lehet az is hogy oket az idobol hoztak a Dharmasok vissza?? De akkor mi ennek a lenyege?
Sok sok kerdes maradt megvalaszatlanul... de en tutira erzem az idoutazos dolgot benne... valami ilyesemi lesz mert mas... mi lenne?