128px-Dharma-logo.svg.png
  • MYossarian
    hi!
    ez szerintem feltűnt mindenkinek, lejjebb foglalkoztunk vele...
    Az hogy a gyógyszerésznél az apjára hivatkozik nem jelent semmit. Mert lehet, hogy azért sumákol mert az apja már halott, vagy azért mert él, és akkor tudja, hogy nem írt fel neki semmit. A bélyegzőjét megugye könnyedén megszerezhette.
    Ami nekem is csak most tűnt fel:

Korábban Jack apja volt a fősebész!!! Őt akkor rúgták ki mikor Jack beárulta, nem emlékszem, hogy volt-e arról szó, hogy ki veszi át a helyét (talán Jack?). A feka srác meg az új fősebész!!! Szóval ez lehet hogy közvetlenül a leváltás után van, ezért hivatkozik az apjára, és akkor mégis flessbek:D
    Meg kéne nézni, hogy abban a részben mennyire kapkodta a pirulákat, és ennek kicsit ellentmond a túl gyorsan kinőtt szakáll...Mert ha megborult az apja elárulásán, meg a nején (esetleg Kate-en???), és emiatt kihagyott pár hetet a melóból, az erre nem elég idő.
    Szóval én még mindig nehezen hiszem el, hogy benyomtak volna egy ilyen poént, ha az apja már nem élne.
    Talán valamivel több jel utal a flash-forwardra, de én nem venném száz százalékra. Lehet az ilyen kis elejtett morzsákkal utalnak mindkettő lehetőségére, hogy ezen parázzunk februárig:D