128px-Dharma-logo.svg.png
  • FRenkie
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Á ez kibaszott durva volt emberek!
    A csárlis jeleneten én is majdnem elpityeredtem, kemény volt a végső tenyérre írt üzenet. Szerintem ennyi veszteség kell a túlélők oldalára is, mármint Charlie halála, ha már Tomék jófejek voltak és nem nyírták ki a 3 csávót.

Amúgy az kicsit fura volt számomra hogy egyszer jobb viszonyban vannak a többiek meg a túlélők, egyszer meg hidegvérrel robbantgatják meg lelövik egymást. Mondjuk alapvetően ellenségek, csak Jack lett velük közömbös 1 dARABIG, amíg úgy hitte, h kijuthat a szigetről.

Durva volt a felsbekkes rész is! Nekem gyanús volt az elején is Jacknek ez a hosszú szakálla, mert ilyen még egy visszaemlékezésben sem volt benne. A hulla sztem Lock vagy Ben volt, és Kate meg Sawyerhez megy vissza, ő vár rá.

Most a 4. évad teljesen más lesz, mert eddig mindig voltak szálak amiket folytattak a következő évadban, de most lezárult a darmás rész, a többiek szál, szal most csak azt nem tudjuk, kik vannak a hajón?!

Kicsit bruál volt sztem Locktól ahogy gerincen hajította naomit a késsel, meg hogy talált Lokk a rádiótoronyhoz térkép nélkül? Jó mondjuk követte a nyomokat...

Az is érdekes még, hogy Penny hogyan tudta felhívni a Looking Glass állomást?

Tényleg ez az eddigi legkirályabb, legfordulatosabb és legizgalmasabb sorozat!Köszi Kennynek, sunnyboyéknak és a többi fordítónak is!
    CSak bírjuk ki valahogy februárig!
    bye,
    F