128px-Dharma-logo.svg.png
  • MYossarian
    Sziasztok!

Szerintem nyilvánvaló volt, hogy úgyis kijutnak, és most biztos a jövőt láttuk: térképek, arany-repülőbérlet, meg amiket Jack beszél. És semmi értelem, hogy eljátszották, hogy nem ismerik egymást.
    A halott vagy John, de akár Ben is lehetne, ezmajd a 4.ből kiderül.
    Jack apja jóval aggasztóbb, hiszen biztosan meghalt...ekkora hiba nem kerülhet bele.
    Mikhail szerintem Darmás, mert emlegette a tiszogatást, és nem véletlenül fosott Ben is bemenni hozzá.
    Az még izgi lehet mit láthatott Locke, amitől ennyire biztos volt a dolgában. Bár ha biztosra akart volna menni, akkor leb*sz kettőt Jacknek, és elveszi a telefont.
    Charlie-ékon a hajam téptem! 3szor is eszembe jutott, hogy abban a ruszkiban azért még meg kéne forgatni a szigonyt. A hülyegyerek meg tudja, hogy ki fog nyiffanni, és nem megy biztosra. Dehát ennek már jönnie kellett...
    Kik a hajósok? Sztem nem a Dharma. Mert a többiek nyugodtan utazgattak a világban, meg kapják az égből a kaját. Szóval őket valahogy félrevezették, de gőzöm sincs hogyan, mert a projekt eléggé romokban hever...
    Honnan tudnak Desmondról? Felmérték, hogy kik tűntek el a környéken? Akkor miért csak az ő képe volt a táskában? És hogy a fenébe kerül képbe Penny?
    No itt már nagyon elvesztettem a fonalat...
    Írjatok okosakat!