Cvd#10198
Mit milyen szokás? Vagy most kezdtél a fórumban, vagy rettenetesen fogalmatlan vagy ha nem tűnt még fel. Talán told vissza a parasztot és figyelj jobban.
A "kibaszott" hozzászólásban pl. benne volt hogy megtudjuk ki a gyerek apja, meg hogy lesz egy erős csattanó a végén. Ilyeneket nem akarok pl. én személy szerint előre tudni, mert közel sem üt akkorát ha tudom hogy lesz és nem ér meglepetésként.
Abba meg hogy a TV-ben lelövik a poénokat a beharangozókban nem lehet mit csinálni, de nekik legalább van rá indokuk, ezekkel lehet a nézettséget növelni. Egyébként az ittenieknek nem lőnek le semmit, tekintve hogy jóval előrébb járunk. Abszolút nem ugyanaz a helyzet mintha valaki beböfög ide valamit úgy hogy a fórumozók döntő része nyilvánvalóan nem látta még az epizódot. Ja és semmi saját gondolat hozzá, csak lenyomja hogy mik a főbb események, nyilvánvalóan valami szánalmas felvágási vágyból, de akkor legalább csak annyit írna hogy "Én már láttam, bibibi!". Ez ellen lehet tenni, szemben a TV-vel.