Ezentúl a játékokban is utolérnek minket a reklámok.
  • Lacc
    #1
    "Massive Inc. az E3 alkalmával kavart port hírhedt adware rendszerével, amely benn mocorog majd kedvenc játékunk forráskódjában. Adware szerverekhez kapcsolódik a kis ügyes, majd ezután képessé válik különféle reklámszövegek és textúrával bevitt fotók megjelenítésére bámuló szemeink előtt! Riválisa az InGame is ugyanezt tervezi. A Massive Inc. már szerződést kötött nagyobb kiadókkal, melyek a Vivendi, Ubisoft, Konami, Atari és nagy mellel reklámozza első páciensét: az Ubisoft Splinter Cellje képében, amely már nyomja majd a reklámokat arcunkba ezerrel, real-time.. játék közben. A megjelenített reklámok területérzékenyek, tehát amelyik országban épp nagyobb szenzáció a Ford, ott a legújabb Ford modellek fognak bemászni képünkbe cuki feliratok és textúrára írt reklámok formájában. Elsődlegesen a masszív multiplayer On-line játékokat célozzák be, azután következnek a konzolokra és a PC-kre írt singleplayer cuccok. E cuki szoftver működésének feltétele az internetkapcsolat.

    A reklámozni kívánó nagycégek, tehát a zanusszihűtős, leójégrémes meg liberópelenkás óriásvállalatok négyszögletes reklámfelületeket vásárolhatnak a Massive Inc.-től, amelyek szépen bekerülnek majd várva várt játékainkba.

    A Massive Inc. meg az InGame meg voltak sértődve, hogy eddig nem aknázhatták ki az érintetlen számítógépes felhasználók jelentette piacot. Ugye eddig csak indítás után jöttek be elhanyagolható céges 'intrók'.., mint az ennvidiaaaahhhhh."